- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.841
Bende bırakmam vvalla senin yavrucuğunu :) Cansın valla canöpmeye doyamam seni.
Ahh bu adamlar yok mu bişey demeye de gelmez hemencecik akıllarında tutuverirler:18:
Boşver sen kuzucum sonra acısını çıkarırsın , süründürürsün enişteyi :))
Aaa süper haber bu kuzucumm çok sevindimm ya :) Elbette gelcen yoksa valla yolarım seni
ay ay teyzesi ona cicişler alacak ya kuızucum ben sana ne dedim dünür olacağız bırakmam ben senı minnoşum kız valla benımki dün gece oturmuş maç izliyor deli oldum hadı aşkım diyorum ya aşkım bugün kalsa yarın yapsak nede olsa 2-3 gün yaşıyor demez mi çok bilmiş nerden söyledim ben buna keşke demeseydim en son sen bılırsın belkı senınkı 1 gün yaşıyor dedim kapıyı kapatıp yattım sonra gelmiş gönlümü alıyor 2 gündür sinir ediyor benı valla çocuk niyetim olması asla bas vermem ama elim mahkum ama bunları ben sorarım ona sonra minnoşum zaten kuzenın düğünü tam belli olmadı olsun istbuldayım hemen senın yanına koşacağım kız cadı ben senı topiği bırakırmıyım
Bende bırakmam vvalla senin yavrucuğunu :) Cansın valla canöpmeye doyamam seni.
Ahh bu adamlar yok mu bişey demeye de gelmez hemencecik akıllarında tutuverirler:18:
Boşver sen kuzucum sonra acısını çıkarırsın , süründürürsün enişteyi :))
Aaa süper haber bu kuzucumm çok sevindimm ya :) Elbette gelcen yoksa valla yolarım seni
not: sende benım canımcım bitanem cancanım benım canımıniçi güzel yürekli dostum arkadaşım
selam kızlar ne var ne yok.
ben çoook halsizimm bi kaçgündür
selam kızlar ne var ne yok.
kızlar aslında benimki stresten.
kısacası kayınpederimm yüzünden.eşimin adına kredi çektirtti.ödemedi.cuma günü icraa geldi eve.
ogünden beri kötüyümm
cnm hayirli haberle gel ins gozunuz aydin bu aradaBelfü, hayırlı olsun canım, allah hayırlısıyla kucagına almayı nasibetsin inşallah !
Hayat, üzülme sen de, vardır bir hayır diye düşün canım benim...Sen de alırsın kucağına bebegini en yakın zamanda..
Kızlar giremedim birkaç gündür, çünkü hala oldum yani bu haftasonu kardeşimin bebeği doğdu, kuzucuk 35 haftalık doğdu erken doğum yani hastanede kalacak bu hafta...Çok küçük ama çok tatlı, daha alamadık kucagımıza...Hayırlısıyla cıksın hastaneden..
Bu arada ben de doktora gittim, bu ay 6. ayım, korunmuyoruz ve ovülasyona zamanında ilişkide bulunuyoruz diye...Doktor rahim ve yumurtalıklar normal, yumurta sayısı da iyi dedi ultrason sonrası..
Ama stres yapmayın, gün hesaplamayın, o yüzden olmaz dedi...10-18. günler arası iki günde bir ilişki öneriyoruz dedi..
6 ay olduğu için de bazı testler yapalım dilerseniz dedi...Bakalım, bugün kan verdim..Adetin 21. günü progesteron ölçümü ve bir dahaki adetin 3. günü bazı hormon testleri...Ayrıca eşimden de sperm testi istedi..
Bakalım hayırlısı...
bizde seni seviyozzzzzzzzzz askimmmKızlar eski yoğun günlerimize geri dönelim.
Sizlerle yaşadığım içtenliği samimiyeti hiçbiyerde bulamıyorum.
Bize bizden başkası yalan.
Hepinizi çok seviyorummm
Burayı es geçmeyin lütfennn
cnm ne olsun calismalara aynene devam adet duzensizligi ile beraber bakalim hakkimizda hayirli olan olsun insselam kızlar ne var ne yok.
kısacası kayınpederimm yüzünden.eşimin adına kredi çektirtti.ödemedi.cuma günü icraa geldi eve.
ogünden beri kötüyümm
ah canım ahh.ben 8senede tanıdım babasını ama o 28 senede tanıyamadı.
bu ona iyi bi ders oldu beni hiç dinlemedi.
inşallah bi kaçgüne çözülür bekliyoruz.
ayyy bak sen ya gelirken postişleri takayımda bari bol bol yolkuzum senın elinden olsun meleğim ya yemin sana düğün bahane benım en çok isteğim senı görüp tanımak minnoşum
intikam sonra önce bebek sonra kötek
minnoşum gerçekten topiğimiz dağıldı aslında sebebi hamiş kalanlar anneler kulubüne geçiyor ondan inş. toplanırız ama ben burdayım sen merak etme minnoşum
ogünden beri kötüyümm
cnm hayirli haberle gel ins gozunuz aydin bu arada
bizde seni seviyozzzzzzzzzz askimmm
cnm ne olsun calismalara aynene devam adet duzensizligi ile beraber bakalim hakkimizda hayirli olan olsun ins
tatlim gecmis olsun bunlr o kadar dusuncesizki bndede var malasef dikili tasimiz yok trde somurduler bizui somurduler resmen yaaaa allahim a havala ettim ben onlarrriii
Dun temizlendim cnm 6 gun surdu ama iyi regl oldumCanım sen nasıl oldun
Dun temizlendim cnm 6 gun surdu ama iyi regl oldum
Bakalim bu ay neler olacak hakkimizda hayirlisi
güzel anne adayları nasılsınız yeni güne hazırmısınız bütün kötü enerjiyi atın inşallah bizde bebişlerimizi alcaz kucağımıza :))
günaydın kızlar...herkes hamile kalır inşallahhhhhhahahaa herkesi hamile görmek istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?