ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

ayyy bak sen ya gelirken postişleri takayımda bari bol bol yol kuzum senın elinden olsun meleğim ya yemin sana düğün bahane benım en çok isteğim senı görüp tanımak minnoşum
intikam sonra önce bebek sonra kötek
minnoşum gerçekten topiğimiz dağıldı aslında sebebi hamiş kalanlar anneler kulubüne geçiyor ondan inş. toplanırız ama ben burdayım sen merak etme minnoşum

Bende bırakmam vvalla senin yavrucuğunu :) Cansın valla can öpmeye doyamam seni.

Ahh bu adamlar yok mu bişey demeye de gelmez hemencecik akıllarında tutuverirler:18:
Boşver sen kuzucum sonra acısını çıkarırsın , süründürürsün enişteyi :))

Aaa süper haber bu kuzucumm çok sevindimm ya :) Elbette gelcen yoksa valla yolarım seni

not: sende benım canımcım bitanem cancanım benım canımıniçi güzel yürekli dostum arkadaşım

Son düzenleme:
kızlar aslında benimki stresten.
kısacası kayınpederimm yüzünden.eşimin adına kredi çektirtti.ödemedi.cuma günü icraa geldi eve.
ogünden beri kötüyümm

kısacası kayınpederimm yüzünden.eşimin adına kredi çektirtti.ödemedi.cuma günü icraa geldi eve.
ogünden beri kötüyümm

canım benım ya çok üzüldüm ama sen sakın kendini strese sokma bebeğin için iyi değil onu düşün ve takma kocan düşünsün madem kefil oldu ya senın kocan bılmıyormuda babasının huyunu izin veriyor asıl şimdi sizin daha çok ihtiyacınız var maddi olarak ne düşüncesiz babab ghitsin konuşsun kocan ama sen üzülme inş. hal olur canım

ah canım ahh.ben 8senede tanıdım babasını ama o 28 senede tanıyamadı.
bu ona iyi bi ders oldu beni hiç dinlemedi.
inşallah bi kaçgüne çözülür bekliyoruz.

cnm hayirli haberle gel ins gozunuz aydin bu arada
Kızlar eski yoğun günlerimize geri dönelim.
Sizlerle yaşadığım içtenliği samimiyeti hiçbiyerde bulamıyorum.
Bize bizden başkası yalan.
Hepinizi çok seviyorummm

Burayı es geçmeyin lütfennn
bizde seni seviyozzzzzzzzzz askimmm
selam kızlar ne var ne yok.
ben çoook halsizimm bi kaçgündür
cnm ne olsun calismalara aynene devam adet duzensizligi ile beraber bakalim hakkimizda hayirli olan olsun ins
ogünden beri kötüyümm

tatlim gecmis olsun bunlr o kadar dusuncesizki bndede var malasef dikili tasimiz yok trde somurduler bizui somurduler resmen yaaaa allahim a havala ettim ben onlarrriii

ah canım ahh.ben 8senede tanıdım babasını ama o 28 senede tanıyamadı.
bu ona iyi bi ders oldu beni hiç dinlemedi.
inşallah bi kaçgüne çözülür bekliyoruz.

üzülme canım hallolur inş. bencede güzel bir ders olmuş şimdi topla kendini gül bak gül ha sonra kulağını çekerim allah senı ve bebişini korusun kuzucum

Tak tak kuzucum az elime gelsinn
Evet canım dağıldık ama dağılmayalım hatunlar ya.

ogünden beri kötüyümm

Canım çok üzüldün inan Hiç olmayacak zamanda olmuş böyle bişey ama sen sakın üzülme hepsi hallolur sen bebeğinle kendine bak tatlımm

Canım sen nasıl oldun

güzel anne adayları nasılsınız yeni güne hazırmısınız bütün kötü enerjiyi atın inşallah bizde bebişlerimizi alcaz kucağımıza :))

günaydın kızlar...herkes hamile kalır inşallahhhhh hahahaa herkesi hamile görmek istiyorum ya

Dun temizlendim cnm 6 gun surdu ama iyi regl oldum
Bakalim bu ay neler olacak hakkimizda hayirlisi

Çalışmalar tam gaz o halde :) Bu ay güzel haberler alıcaz senden inşallah tatlım

güzel anne adayları nasılsınız yeni güne hazırmısınız bütün kötü enerjiyi atın inşallah bizde bebişlerimizi alcaz kucağımıza :))

Günaydınn tatlımm,
Enerjin süper :) Topiğimizde hamiş olmayan kalmayacakk :)

günaydın kızlar...herkes hamile kalır inşallahhhhh hahahaa herkesi hamile görmek istiyorum ya

Bende herkes hamiş olsun bu ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…