- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.741
Cnm bekle bakalim hic ovu testi ile gebelik testi yapmadim
Gulum ayni seyleri yasamis birisi olarak nirsey diyemiyorum cok gecmis olsun bebegin bekletmeden gelecek
tatlim evet dengeyi hormon haplari bozuyor gecikme olabilir
5 uzeri gebelik var demek henuz erken lutfen bekle
Ay bende grip oldum yaa 10 gunde zor iyilest esim yoktu trdeydi ve gelince ise koyulduk 11-12-13-16-17 gunler iliski oldu
Cnm ilaci icme sadece sogan kuru yap bnm ufakti kistler iki tarafliydi sen adacayi ve sogan kuru ic hemen sokecek zaten
Cnm uzulme sende adet sonrasi hergun iliski yasa bakalim ina bu ay olurevet bugun adet oldum doktorum aradi :102:kullandigim ilac yuzunden olmus umutlarim 10 temuza kaldi canim
teşekkürler canım rabbım inş. sağlıklı bır bebek nasip eder
Cnm bekle bakalim hic ovu testi ile gebelik testi yapmadim
Gulum ayni seyleri yasamis birisi olarak nirsey diyemiyorum cok gecmis olsun bebegin bekletmeden gelecek
tatlim evet dengeyi hormon haplari bozuyor gecikme olabilir
5 uzeri gebelik var demek henuz erken lutfen bekle
Ay bende grip oldum yaa 10 gunde zor iyilest esim yoktu trdeydi ve gelince ise koyulduk 11-12-13-16-17 gunler iliski oldu
Cnm ilaci icme sadece sogan kuru yap bnm ufakti kistler iki tarafliydi sen adacayi ve sogan kuru ic hemen sokecek zaten
canım çok geç ya içiyorum hapları cuma günü başladım bıraksammı acaba acayip bi şişkinlik oluştu bende kilom aynı ama kafam çok karışıştı ya(
slm guzel anne adaylariiiiiii
ben 20. gunde adet oldum yine ikidir bole oluyor bacaklarim muthis agriyor su anda sanirim bn hamis kalamiycam yaa
3 aydir dik yok yaaa Allahim hayirla yolla ins yasimda cok gec degil 37 gecmi sizce nice kadinlar goruyorum 40 da dogum yapiyor yaa bacim 38 de yapti affff Allahim saglicakla hayirla yolla insAllah
slm kızlar 7 gündür aranızda yoktum pazartesi bebeğimi düşürdüm sabah hemende hastanede çok kötüydüm kürtaj yaptılar ne yazıkkii küçük meleğimi kaybettim rabbım hayırlı görmedi belkide ama son defa düşmeden 15 dakıka önce kendisini ve kalp atışlarını gördüm allah kımseye böyle acı yaşatmasın
günaydın kuzucuklar gününüz aydın olsun ve bol bebeişler olsun
ben 20. gunde adet oldum yine ikidir bole oluyor bacaklarim muthis agriyor su anda sanirim bn hamis kalamiycam yaa
3 aydir dik yok yaaa Allahim hayirla yolla ins yasimda cok gec degil 37 gecmi sizce nice kadinlar goruyorum 40 da dogum yapiyor yaa bacim 38 de yapti affff Allahim saglicakla hayirla yolla insAllah
canım ya sen bunla ilgili doktor gitsen daha iyi değil mi 20 gunde regli olmak neden acaba.sıkılmıssındır doktora gıtmekten ama napıcan gitmen gerek.
benım kuzenım 36 yaşında daha yenı dogum yaptı.
ama senın 3 tane bebişlerin yok mu zaten ben mı yanlış hatırlıyorum 4 taneyle nasıl baş edicen :))))
3 aydir dik yok yaaa Allahim hayirla yolla ins yasimda cok gec degil 37 gecmi sizce nice kadinlar goruyorum 40 da dogum yapiyor yaa bacim 38 de yapti affff Allahim saglicakla hayirla yolla insAllah[/Q
yas in la alakasi yok canim ,,benim rahametli annem beni 45 inde dogrumus hay massallah,,sen daha 37 cik sin ins cift dogurursun
yanliz 21 gunden az adet olmak biraz normal degil gibi:26: doktoruna bi gorun sen
Canım geçmiş olsun Birkaç gündür giremiyordum foruma şimdi gördüm. Üzüldüm çokVardır bir hayır canım belkide. Allah birdaha yaşatmasın.
Kuzucummm nasılsınn :) Arada haber ver kendinden
Canım bence doktora gitmelisin 20 günde neden olduğunu öğrenmelisin . Yaş olarak sıkıntı olacağını sanmıyorum, Hayırlısıyla olacak gönlününü hiç sıkma
yas in la alakasi yok canim ,,benim rahametli annem beni 45 inde dogrumus hay massallah,,sen daha 37 cik sin ins cift dogurursun
yanliz 21 gunden az adet olmak biraz normal degil gibi:26: doktoruna bi gorun sen
sağol canım benım dilerim bir daha rabbım böyle acı yaşatmaz
kuzucum ben senı habersiz bırakırmıyım hiç işler yoğun bıraz o yüzden giremedim meleğim benım
slm kızlar 7 gündür aranızda yoktum pazartesi bebeğimi düşürdüm sabah hemende hastanede çok kötüydüm kürtaj yaptılar ne yazıkkii küçük meleğimi kaybettim rabbım hayırlı görmedi belkide ama son defa düşmeden 15 dakıka önce kendisini ve kalp atışlarını gördüm allah kımseye böyle acı yaşatmasın
Canımsın benim öpüyorummm seni kocaman, arada ses ver :)
canım bu duyguları yaşayan biri olarak zor olduğunu biliyorum Allah sabır versin çok geçmiş olsun üzme kendini lütfen
ses ses 1 2 3 meleğime sesleniyorum günaydın kuşum benım canımıniçi yigenimin annesinasıl gidiyo hamişlik ne durumdasın bebişi gördünmü hiç
ben bugün çalışmalara başlıyorum
sağol canım benım çok şükür kendimi topladım rabbım büyük bir daha olur
günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim dün akşam evime hırsız girdi polise haber verdik ama bi umut belki bulunurlar(
Canımıniçi günaydınn
Kuzucum ben geçen hafta 4+5 ken keseyi gördük.
Tekrar doktora gitmedim.Önümüzdeki haftalarda düşünüyorum ama doktor kararsızlığı varPek bişey yiyemiyorum şu sıralar
Ohh dualarım seninle bol bol çalışş hayırlısıyla hemencecik yeğenimm olcak
Beraber hamişlik yapcaz:)
Emoşummm çok geçmiş olsunÇok ciddi boyutta mı peki , polisler ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?