ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

teşekkürler canım rabbım inş. sağlıklı bır bebek nasip eder

evet bugun adet oldum doktorum aradi :102:kullandigim ilac yuzunden olmus umutlarim 10 temuza kaldi canim
Cnm uzulme sende adet sonrasi hergun iliski yasa bakalim ina bu ay olur
teşekkürler canım rabbım inş. sağlıklı bır bebek nasip eder

Amin glum yok alttan bakmakla alakasi yok guzelim bebegin dusmesi
Bnm bakilmadi ama yinede kaybettim cnm nasip meselesi ya
Oglanlarda kadin alttan bakardi bide o yetmiyomus gibi
Iki parmagini alta sokar diger eli ilede ustten rahmi kontrol ederdi

canım çok geç ya içiyorum hapları cuma günü başladım bıraksammı acaba acayip bi şişkinlik oluştu bende kilom aynı ama kafam çok karışıştı ya (

canım çok geç ya içiyorum hapları cuma günü başladım bıraksammı acaba acayip bi şişkinlik oluştu bende kilom aynı ama kafam çok karışıştı ya (

tatlim senin kistler kucuk hic gerek yok sen sogan kurunu yap atacaksin bol bol da ada cayi ic hap duzeni bozar her turlu sorunla karsilasirsin cnm
bide adetle atilma olasiligi varken neden hap kullanasinki buyuk olsaydi kistler amaliyat ederdi dr cok sukur ole degil isin kolayina kaciyor drlar

slm guzel anne adaylariiiiiii
ben 20. gunde adet oldum yine ikidir bole oluyor bacaklarim muthis agriyor su anda sanirim bn hamis kalamiycam yaa
3 aydir dik yok yaaa Allahim hayirla yolla ins yasimda cok gec degil 37 gecmi sizce nice kadinlar goruyorum 40 da dogum yapiyor yaa bacim 38 de yapti affff Allahim saglicakla hayirla yolla insAllah

canım ya sen bunla ilgili doktor gitsen daha iyi değil mi 20 gunde regli olmak neden acaba.sıkılmıssındır doktora gıtmekten ama napıcan gitmen gerek.
benım kuzenım 36 yaşında daha yenı dogum yaptı.
ama senın 3 tane bebişlerin yok mu zaten ben mı yanlış hatırlıyorum 4 taneyle nasıl baş edicen :))))

Canım geçmiş olsun Birkaç gündür giremiyordum foruma şimdi gördüm. Üzüldüm çok Vardır bir hayır canım belkide. Allah birdaha yaşatmasın.

günaydın kuzucuklar gününüz aydın olsun ve bol bebeişler olsun

Kuzucummm nasılsınn :) Arada haber ver kendinden

Canım bence doktora gitmelisin 20 günde neden olduğunu öğrenmelisin . Yaş olarak sıkıntı olacağını sanmıyorum, Hayırlısıyla olacak gönlününü hiç sıkma

Cnm bilmiyorum ya cok sukur agrim sizim yok hersey normal
3 yaxrum var cok sukur bide en son kaybim var zaten kayip bu kadar istahli yapti bni
En kucuk 6 yasinda zorlanmiyorum cok sukur
Ne bileyim sizlerinde kucagi dolsun ins

Canım geçmiş olsun Birkaç gündür giremiyordum foruma şimdi gördüm. Üzüldüm çok Vardır bir hayır canım belkide. Allah birdaha yaşatmasın.

sağol canım benım dilerim bir daha rabbım böyle acı yaşatmaz

kuzucum ben senı habersiz bırakırmıyım hiç işler yoğun bıraz o yüzden giremedim meleğim benım

yas in la alakasi yok canim ,,benim rahametli annem beni 45 inde dogrumus hay massallah,,sen daha 37 cik sin ins cift dogurursun

yanliz 21 gunden az adet olmak biraz normal degil gibi:26: doktoruna bi gorun sen

MsAllah annene ya neden bole oldu anlamadim ilac kullanmiyorum stres yok havalardan desem burasi soguk ve yagmurlu
Bilemedimki

Son düzenleme:

canım bu duyguları yaşayan biri olarak zor olduğunu biliyorum Allah sabır versin çok geçmiş olsun üzme kendini lütfen

Canımsın benim öpüyorummm seni kocaman, arada ses ver :)

ses ses 1 2 3 meleğime sesleniyorum günaydın kuşum benım canımıniçi yigenimin annesi nasıl gidiyo hamişlik ne durumdasın bebişi gördünmü hiç
ben bugün çalışmalara başlıyorum
canım bu duyguları yaşayan biri olarak zor olduğunu biliyorum Allah sabır versin çok geçmiş olsun üzme kendini lütfen

sağol canım benım çok şükür kendimi topladım rabbım büyük bir daha olur

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim dün akşam evime hırsız girdi polise haber verdik ama bi umut belki bulunurlar (

Canımıniçi günaydınn
Kuzucum ben geçen hafta 4+5 ken keseyi gördük.
Tekrar doktora gitmedim.Önümüzdeki haftalarda düşünüyorum ama doktor kararsızlığı var Pek bişey yiyemiyorum şu sıralar
Ohh dualarım seninle bol bol çalışş hayırlısıyla hemencecik yeğenimm olcak
Beraber hamişlik yapcaz:)

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim dün akşam evime hırsız girdi polise haber verdik ama bi umut belki bulunurlar (

Emoşummm çok geçmiş olsun Çok ciddi boyutta mı peki , polisler ne diyor

canım ya bankada aslında herşeyim ama annemin dügünde taktıgı bilezzik gitti valla polisler parmak izi aldılar ama bulunmaz ya havalarda çok sıcak kapıyı pencereyide açamıcaz artık aman dikkat edin benim aklımın ucundan geçmezdi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…