ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım 6.7 mm yazıyo doktor%99.9 zararsız dedi doğum kontrol hapı verdi kullansammı acaba bu ay bebek içinmi çalışşam çok kararsızım

canım ben özel mesaj atamıyorum forumda 84 tane mesajım var diye 100 olunca özel mesaj atılıyomuş öyle mesaj geldi bana eger bi sakıncası yoksa bana meil adresini atarmısın daha iyi iletişim kurarız

bu ovu testi battan 1 gun once yada bat gunu kesin kirmizi oluyormuuu gercekten ,,bugun adet olmam gerekiyordu tesrif etmediler,,,ovu testi yaptim negatif ,,gebelik yokmu demek bu??

slm kızlar 7 gündür aranızda yoktum pazartesi bebeğimi düşürdüm sabah hemende hastanede çok kötüydüm kürtaj yaptılar ne yazıkkii küçük meleğimi kaybettim rabbım hayırlı görmedi belkide ama son defa düşmeden 15 dakıka önce kendisini ve kalp atışlarını gördüm allah kımseye böyle acı yaşatmasın

canımm çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim.tekrardan bu duyguyu yaşarsın en yakın zamanda.
kalp atışlarınıda duymuşsun neden düştü acaba?tehliken varmıydı ki?bii ara kanaman olmuştu sanırım.
rabbim sana sağlık versin yenidden anne ol inş.

canım çok gecmıs olsun neden yazmadın topoiğe seni çok merak ettim

iyi ki bugun yazdıgın cevapalrı kontrol etmısım canım herseyın hayırlısı

Rabbim en kısa zamanda tekrar verir inşallah ne diycemı bılemıyorum

Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah en kısa sürede gönlüne göre versin inşallah.

canım benim çok teşekkür edrim dr. 6 kez alttan baktılar bakmayın dediysemde birsey olmaz bız kaç yıllık dr. dediler ama bu bana çok büyük ders oldu 9 haftalık olana kadar dr. gitmeyeceğim gerrçi yiyecek ekmeği yokmuş rabbım nasip etmedi dilerim dualarınız kabul olur ve en kısa zamanda tekrar hamile kalırım

kuzucum ben sana yazacaktım ama acil yazıp çıktım topik kurucusuna msj yazdım kazen sen ona mesaj at özelden ve topiği sen al oldumu bıtanem rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senı takıp edeceğim şimdi bebeğim yaşasaydı senınkıyle aynı olacaktı ama sağlık olsun kuzum belkıde sağlıksız olacaktı ben hep hayırlısını istedim çok ağladım çok üzüldüm ama geri gelmiyor malesef eşim bile çocuk gibi ağladı benı kürtaja alırlarken rabbım kımdseye böyle acı yaşatmasın

Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah en kısa sürede gönlüne göre versin inşallah.

sağol canım isteyen herkese inş. tekrar nasip etsin rabbım

amin canım çok geçmiş olsun

Canım benim yaa

tabıı kı sağlıklı olsun en önemlisi o herseyın hayırlısı üzülme diyemıyorum

ben üç kez yasadım kolay bişey değil çok zor seni çok iyi anlıyorum Allah ım sabır versin...

bak ben de daha mart yında düşük yapmıstım nisanda tekrar hamıel kaldım bellı mı olur

senınde bebegın bekeltmeden gelrı ınsallah Rabbim demir kapıyı kaparmış altın kapıyı açarmış

kendine çok çok iyi bak bundan sonra gelecek bebekelrin için iyi olmalısın....

canım benim ya çok geçmiş olsun üzülme diyemiyorum ama kendini fazla üzme bak melegin oldu o hep seninle inşallah bebegini kucagına alıcagın günler gelir canım benim üzme kendini.. nasıl oldu ya herşey normaldi ((

sağol canım benım rabbım böyle nasip etti kısmet değilmiş yavrumun yiyecek ekmeği yokmuş
kanamam oldu pazardan pazartesiye pazartesi sabahı dr. gittik bebeğim orda düştü alatan kontrol ettiler yaşıyordu kesenın içinde kalbide atıyordu meleğimin ama 15 dakıka sonra düştü

Canımıniçi içimden bişeyler koptu gitti
Günlerdir olmadığının farkındaydım ama aklıma bile getirmedim böyle bişeyi.
Sen nasılsan inan bende öyleyim şuan.Ne desem acını hafifletmez ama birlikte atlatacağız meleğine kavuşacaksın tekrardan

evet meleğim bıtanem çok kötüyüm anlatamam sana o kadar can acıtıcı bir duygu ki yavrum melek oldu şimdi sen sen ol sakın altdan 9 haftalık olana kadar baktırma hatta 9 haftayıda geçsin ben inanmamıştım ama gerçekten altan bakmak tehlikeli ama dr. inkar ediyor inş. en kısa zamanda yıne olur bebeğime kavuşurum rabbım büyük yiyecek ekmeği yoktu ama ne olur sen yiğenıme dikkat et kuzucum rabbım senı ve onu hep korusun bitanem melekler başucunuzdan eksık olmasın
düşmeden 15 dakika önce gördüm kalbi atıyordu kesenın içinde ilk kez gördüm nasıl alttan baktılarsa düştü sonra kürtaja aldılar

Kuzucumm hep yanındayım ben bu zor zamanları birlikte atlatacağız.Sağlıkla meleğine kavuşacaksın yürekten inanıyorum buna hayatım , acını hafifletecek çarem yok ama inan seninleyim hep.Kısa zamanda toparlanıp meleğin için güçlenmelisin, Hayırlısıyla rn kısa zamanda minik meleğin gelecek Düşünme yaşadıklarını biliyorum elinde değil ama acıtma canını.Tatile çıkın uzaklasın eşinle , dinleme kendini

bitanem benım sen üzülme ben biraz daha iyiyim ne kadar üzülsemde geri gelmeyecek biliyorum o yüzden ailemin sayesinde bıraz daha toparlandım izin yok ki kuzucum benım senın bu güzel dileklerinle ben meleğime çabuk kavusurum zaten canımıniçi senın her zaman yanımda olacağını biliyorum zaten şüphem yok ondan sen nasılısn tatılden döndünmü bebiş nasıl babası nasıl mutlu oldumu ne dedi duyunca

İyi ol meleğimmmAilelerimizden Allah razı olsun, desteklerini hiç eksik etmesinler üzerimizden.Zor zamanlarımız güzel olacak az vakit var güçlü olucağız ve atlatacağız kuzucum.Zaman herşeyin ilacı boşa dememişler.
Ben iyiyim tatil iyiydi.Sorun yok bende, boşver beni.Ruhum seninle kendimi göremem şuan

sakın ha meleğim eğer sen böyle yaparsan benı daha çok üzürsin o zaman topiğe birdaha girmem oldumu canımıniçi benım sen çok tatlı ve şeker bir anne olacaksın buna inanıyorum bitanem ya bılıyorsun biz dünür olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…