- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.701
Cok guzel tam zamaninda iliski olmus keskede devam etseydin ama bu ay olur ins
Cnm zaten 5 mm az ise amaliyata gerek yok bnm iki tarafliydi ve ufakti adetle atilfi guzelim ve
Arkadsimda hamileydi kist vardi simdi 5 aylik hamile kist erimis
Ins ufak cikar cnm ugrastirmaz seni
slm kızlar 7 gündür aranızda yoktum pazartesi bebeğimi düşürdüm sabah hemende hastanede çok kötüydüm kürtaj yaptılar ne yazıkkii küçük meleğimi kaybettim rabbım hayırlı görmedi belkide ama son defa düşmeden 15 dakıka önce kendisini ve kalp atışlarını gördüm allah kımseye böyle acı yaşatmasın
slm kızlar 7 gündür aranızda yoktum pazartesi bebeğimi düşürdüm sabah hemende hastanede çok kötüydüm kürtaj yaptılar ne yazıkkii küçük meleğimi kaybettim rabbım hayırlı görmedi belkide ama son defa düşmeden 15 dakıka önce kendisini ve kalp atışlarını gördüm allah kımseye böyle acı yaşatmasın
canımm çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim.tekrardan bu duyguyu yaşarsın en yakın zamanda.
kalp atışlarınıda duymuşsun neden düştü acaba?tehliken varmıydı ki?bii ara kanaman olmuştu sanırım.
rabbim sana sağlık versin yenidden anne ol inş.
canım çok gecmıs olsun neden yazmadın topoiğe seni çok merak ettim
iyi ki bugun yazdıgın cevapalrı kontrol etmısım canımherseyın hayırlısı
Rabbim en kısa zamanda tekrar verir inşallah ne diycemı bılemıyorum
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah en kısa sürede gönlüne göre versin inşallah.
kuzucum ben sana yazacaktım ama acil yazıp çıktım topik kurucusuna msj yazdım kazen sen ona mesaj at özelden ve topiği sen al oldumu bıtanem rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senı takıp edeceğim şimdi bebeğim yaşasaydı senınkıyle aynı olacaktı ama sağlık olsun kuzum belkıde sağlıksız olacaktı ben hep hayırlısını istedim çok ağladım çok üzüldüm ama geri gelmiyor malesef eşim bile çocuk gibi ağladı benı kürtaja alırlarken rabbım kımdseye böyle acı yaşatmasın
ekledim guzelim ugurlu gelsin bebnde hemen gelsin ins
teşekkür ederim canım. ben epeyidir giremedim nete. bugün 20. günüm hala yumurtlama olmadı bende. yarın dr a gidicem.
canım benim ya çok geçmiş olsun üzülme diyemiyorum ama kendini fazla üzme bak melegin oldu o hep seninle inşallah bebegini kucagına alıcagın günler gelir canım benim üzme kendini.. nasıl oldu ya herşey normaldi((
Canımıniçiiçimden bişeyler koptu gitti
Günlerdir olmadığının farkındaydım ama aklıma bile getirmedim böyle bişeyi.
Sen nasılsan inan bende öyleyim şuan.Ne desem acını hafifletmez ama birlikte atlatacağız meleğine kavuşacaksın tekrardan
evet meleğim bıtanem çok kötüyümanlatamam sana o kadar can acıtıcı bir duygu ki yavrum melek oldu şimdi sen sen ol sakın altdan 9 haftalık olana kadar baktırma hatta 9 haftayıda geçsin ben inanmamıştım ama gerçekten altan bakmak tehlikeli ama dr. inkar ediyor inş. en kısa zamanda yıne olur bebeğime kavuşurum rabbım büyük yiyecek ekmeği yoktu ama ne olur sen yiğenıme dikkat et kuzucum rabbım senı ve onu hep korusun bitanem melekler başucunuzdan eksık olmasın
düşmeden 15 dakika önce gördüm kalbi atıyordu kesenın içinde ilk kez gördüm nasıl alttan baktılarsa düştü sonra kürtaja aldılar
Kuzucumm hep yanındayım benbu zor zamanları birlikte atlatacağız.Sağlıkla meleğine kavuşacaksın yürekten inanıyorum buna hayatım , acını hafifletecek çarem yok ama inan seninleyim hep.Kısa zamanda toparlanıp meleğin için güçlenmelisin, Hayırlısıyla rn kısa zamanda minik meleğin gelecek Düşünme yaşadıklarını biliyorum elinde değil ama acıtma canını.Tatile çıkın uzaklasın eşinle , dinleme kendini
bitanem benım sen üzülme ben biraz daha iyiyim ne kadar üzülsemde geri gelmeyecek biliyorum o yüzden ailemin sayesinde bıraz daha toparlandım izin yok ki kuzucum benım senın bu güzel dileklerinle ben meleğime çabuk kavusurum zaten canımıniçi senın her zaman yanımda olacağını biliyorum zaten şüphem yok ondan sen nasılısn tatılden döndünmü bebiş nasıl babası nasıl mutlu oldumu ne dedi duyunca
İyi ol meleğimmmAilelerimizden Allah razı olsun, desteklerini hiç eksik etmesinler üzerimizden.Zor zamanlarımız güzel olacak az vakit var güçlü olucağız ve atlatacağız kuzucum.Zaman herşeyin ilacı boşa dememişler.
Ben iyiyim tatil iyiydi.Sorun yok bende, boşver beni.Ruhum seninle kendimi göremem şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?