- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.681
kızlar bu ovulasyon testi nereden alınıyor eczanelerde var mı ?
kızlar bu ovulasyon testi nereden alınıyor eczanelerde var mı ?
Kızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm, kalbi atıyordu. Herşey yolundaymış çok şükür. Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu eve geldim ağlaya ağlaya bir hal oldum çok tuhaf bir duygu.
Gittigidiyordan ucuza alabilirsun cnmkızlar bu ovulasyon testi nereden alınıyor eczanelerde var mı ?
Gomuzumz aydin ne guzel yaww masAllahKızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm, kalbi atıyordu. Herşey yolundaymış çok şükür. Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu eve geldim ağlaya ağlaya bir hal oldum çok tuhaf bir duygu.
selam..
ben bu ay siperiş verdim ovu testlerinden...
7 yıldır ilk kez kullanıcam kendiliğnden gebelik düşüklerim var,negatif tedavilerim var..
sorun yok gibi bizde..bide ben deneyim dedim..adetlerim düzenli sayılsada yumurtlamamdaan şüpheliyim
çünkü 5.5 ylı oldu bdiaha kalamıyorum hamile..
buay düzensiz oldu adetim normalde 31günde olurken 21.gün oldum ve geçenki adetimin son günleir yumurtladım sanki
yada çatalayan yumurtam çatladı...
bunu yaşayan oldumu.?yani illa ayın ortasında olmuyor sanki yumurtlama??
şimdi 2.günümdeyim adetin hemn son günü başlayımmı test yapmaya..??
selam..
ben bu ay siperiş verdim ovu testlerinden...
7 yıldır ilk kez kullanıcam kendiliğnden gebelik düşüklerim var,negatif tedavilerim var..
sorun yok gibi bizde..bide ben deneyim dedim..adetlerim düzenli sayılsada yumurtlamamdaan şüpheliyim
çünkü 5.5 ylı oldu bdiaha kalamıyorum hamile..
buay düzensiz oldu adetim normalde 31günde olurken 21.gün oldum ve geçenki adetimin son günleir yumurtladım sanki
yada çatalayan yumurtam çatladı...
bunu yaşayan oldumu.?yani illa ayın ortasında olmuyor sanki yumurtlama??
şimdi 2.günümdeyim adetin hemn son günü başlayımmı test yapmaya..??
Allahım kucagına almayı nasip etsin canım mutluluktan aglamak çok güzel :))
Kızlar merhaba biz dün kalp atıslarını gorduk cok sukur hersey yolunda :)
tahlıllerımızı verdık 10 gun sonra cıkıcka olanalrda var hepsini beraber göstericez ınsallah
sizde ne var ne yok bakaımmm :) çok işim var ama accık kaçaınca buraya yazayım dedım :)
tahlıllerımızı verdık 10 gun sonra cıkıcka olanalrda var hepsini beraber göstericez ınsallah
sizde ne var ne yok bakaımmm :) çok işim var ama accık kaçaınca buraya yazayım dedım :)
Kızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm, kalbi atıyordu. Herşey yolundaymış çok şükür. Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu eve geldim ağlaya ağlaya bir hal oldum çok tuhaf bir duygu.
burdayım canım dün akşam itibariyle adet oldum bu ay yumurtayı kaçırmıştım off off niye benim bebegim olmuyo ya testler hep normal( canım sen kendine iyi bak dinlen bol bol :)
sende bende bu ay suay la belfunun teknyigini deneyecegiz okimi diger kizlar da katilsinnnn
10. gunden itibaren her gun sabahlari cinsel iliski ve biraz yatakta yatmak ins bu ay olacakkkkkk umudumu yitirmedim
test yapmiycam ovu testi
ne güzel canım çok sevindim sağlıkla sonuna kadar böyle gitsin inşallah.
cnm gozun aydin guzelimm
her zaman güzel haberlerinizi alırız kızlar inşallah :)
Emoşum sağlık olsun moral bozmak yok gülüm
Regli bittikten sonra hergün ilişki diyorum o kadar ve hemen ayağa kalkma duş alma
Aynen mutlu olmak istiyorum güzel haberlerinizi istiyorum o kadarrr
Ohh gözün aydın :) Allah sağlıkla kucağına almaı nasip etsinn kuzucumm
Tebrikler tatlımm :) Allah tamamına erdirsnnn
Kızlar tatilde biraz lekelenme uzayınca bende doktora gittim.Her ihtimale karşı tatildeyken ilaç alıyorum ve deniz havuz kullanmıyorum.
Dün keseyi de gördük şükürler olsun :) Doktor 15 gün sonra kalp atışı için gitmemizi söyledi.Sizce belli olur mu o zamana
Emoşum sağlık olsun moral bozmak yok gülüm
Regli bittikten sonra hergün ilişki diyorum o kadar ve hemen ayağa kalkma duş alma
Aynen mutlu olmak istiyorum güzel haberlerinizi istiyorum o kadarrr
Ohh gözün aydın :) Allah sağlıkla kucağına almaı nasip etsinn kuzucumm
Tebrikler tatlımm :) Allah tamamına erdirsnnn
Kızlar tatilde biraz lekelenme uzayınca bende doktora gittim.Her ihtimale karşı tatildeyken ilaç alıyorum ve deniz havuz kullanmıyorum.
Dün keseyi de gördük şükürler olsun :) Doktor 15 gün sonra kalp atışı için gitmemizi söyledi.Sizce belli olur mu o zamana
cansın sen iyi dinlen benim dertlerim bitmiyo şimdide doktor kist oluştuğunu söyledi ne yapcagımı bilmiyorum bazen düşünüyorum hiç bebegim olmucakmı diye(
Cnm kist gebelige engel degil
Fakat bnm dr 3 ay korua verdi 3 adette dogal yoldan attim kistleri
Sogan kuru yapmistim cnm
Cok guzel tam zamaninda iliski olmus keskede devam etseydin ama bu ay olur inskızlar merhabaaaa
sat 17 mayıs adetim 5 gün sürdü ve ben 6.günden itibaren ovulasyon testi yapmıştım veee 16.gün pozitifi gördüm.2.çizgi birinciden çık daha koyuydu.yani geçen hafta cuma günü.o gün yakınlaşma olmadı ama ertesi gün yani 17.gün c.tesi akşamı birliktelik oldu.kızlaaarrr tutmuşmudur? ilişki günümüde sayarsak bugün 7.gün oluyo.kan testi yaptırsam çıkar mı? iştahımda arttı.bide feci gaz var.
ayy gerçektenmi çok rahatladım ya dün çok gerilmiştim bugünde film çekicek doktor iyi huylumu diye ama 5 mm küçükmü büyükmü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?