Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mıTestim de bu şekilde
Evet silik bi çizgi vardı ama geç çıktı tekrardan yapmadım adet günümü bekliyorumTest yaptınız mı
Evet gördüm hatta yumurtlama günü bundan daha koyuyduÇatlama kesin gördünüz mü emin misiniz yumurtlama olduğuna.
Ben de innovita kullandığım ay yumurtam çatlamayıp kist olmuştu ve sürekli pik çıkıyordu.
Bir de innovita hep koyu çıkarıyor değişik bir test. İnşaAllah gebelik olsun
Bu şekildeydiÇatlama kesin gördünüz mü emin misiniz yumurtlama olduğuna.
Ben de innovita kullandığım ay yumurtam çatlamayıp kist olmuştu ve sürekli pik çıkıyordu.
Bir de innovita hep koyu çıkarıyor değişik bir test. İnşaAllah gebelik olsun
Benimde reglime 2 gün var elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım şu şekilde çıkıyorEvet gördüm hatta yumurtlama günü bundan daha koyuydu
Aynı koyulukta yada t çizgisinin daha köyü olması gerek diye biliyorum kuzumBenimde reglime 2 gün var elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım şu şekilde çıkıyor
Yaa ozaman regl gününü beklicez mecbur inşallah vardır dua edin isteyen herkese nasip olur inşallahAynı koyulukta yada t çizgisinin daha köyü olması gerek diye biliyorum kuzum
İnşallah vardır canım allah gönlümüze göre versinYaa ozaman regl gününü beklicez mecbur inşallah vardır dua edin isteyen herkese nasip olur inşallah
Amin inşallah herhangi bir belirtiniz oldu mu benim mesela 1 hafta önce aniden miğde bulantım oldu iki kere bel ağrısı var psikolojik olarak mı bilemiyorum test içinde reglinin geçmesini beklemek istiyorumİnşallah vardır canım allah gönlümüze göre versin
Benim her ay bulantım oluyo onu belirti olarak görmüyorum artık ama sürekli kasık ağrılarım var daha önce hiç bu kadar olmamıştı 3 4 gündür de gögüslerim ağrıyo o kadarAmin inşallah herhangi bir belirtiniz oldu mu benim mesela 1 hafta önce aniden miğde bulantım oldu iki kere bel ağrısı var psikolojik olarak mı bilemiyorum test içinde reglinin geçmesini beklemek istiyorum
En iyisi ben 2 3 gün önce yapmıştım silik çıktı ama çok geç çıktı bende bekliyorumAmin inşallah herhangi bir belirtiniz oldu mu benim mesela 1 hafta önce aniden miğde bulantım oldu iki kere bel ağrısı var psikolojik olarak mı bilemiyorum test içinde reglinin geçmesini beklemek istiyorum
En iyisi beklemek olucak cumartesi gününe kadarEn iyisi ben 2 3 gün önce yapmıştım silik çıktı ama çok geç çıktı bende bekliyorum
Mutlu haberi veririz inşallah birbirmizeEn iyisi ben 2 3 gün önce yapmıştım silik çıktı ama çok geç çıktı bende bekliyorum
Ne.kadar zamandır deniyorsunuzEn iyisi ben 2 3 gün önce yapmıştım silik çıktı ama çok geç çıktı bende bekliyorum
En iyisi beklemek olucak cumartesi gününe kada
Ay inşallah aynı gün regl tarihimizMutlu haberi veririz inşallah birbirmize
İnşallah güzel bir tesadüf olur bu bizeAy inşallah aynı gün regl tarihimiz
1 buçuk senedir birde ben dış gebelik geçirdimNe.kadar zamandır deniyorsunuz