• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile erkek bebek sahibi olanlar burayaaa

Kuzum çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏 Benim pik 2 gün sürüp 3.gün çatlıyordu. Pikten birgün öncesini piki ve sonrasındaki bir günü daha değerlendirdim. Yani toplamda 4 gün. Benim belirtilerim ağızda metalik bir tat ne yaparsam yapayım geçmeyen bir tat oldu ve bayıldım bi kaç kere. Onun dışında hiç bir belirtim olmadı.
Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim benim 3 tane kizim var. Haliyle bide oglum olsun istiyorum. Benim pik lerin 2 gun suruyo 3. Gun catliyo. Bende bu ay pik gordugum 2 gunu degerlendirdim. Ins rabbim banada nasip eder.
Canim lekelenmen oldu mu? Ayak usumesi bi goguslerin agridi mi.? Bunlar erkek bebek belirtisi diyolar. Bende leke olmadi. Hetkeste ayni mi diye merak ediyorum.

Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim benim 3 tane kizim var. Haliyle bide oglum olsun istiyorum. Benim pik lerin 2 gun suruyo 3. Gun catliyo. Bende bu ay pik gordugum 2 gunu degerlendirdim. Ins rabbim banada nasip eder.
Canim lekelenmen oldu mu? Ayak usumesi bi goguslerin agridi mi.? Bunlar erkek bebek belirtisi diyolar. Bende leke olmadi. Hetkeste ayni mi diye merak ediyorum.

Hiç alakası yok belirtiler cinsiyet söylemez canım o bünyeyle alakalı bişey. Aksine bana ateş basıyordu birden bire tepemden aşağı kaynar sular dökülüyordu. Göğüs hassasiyeti regli dönemlerim yaklaşınca oluyor şuan 6 aylığım regli günlerim yaklaşınca bütün regli belirtilerini yaşıyorum. Kız bebekte istifra çok olur erkekte olmaz diyorlar. Bende olmadı ama kuzenimde erkek bebeğe hamile o serumlarla besleniyor o kadar çok istifra ediyor. Lekelenme yumurtlama lekelenmesi oldu ama yerleşme kanaması olmadı canım.

Hiç alakası yok belirtiler cinsiyet söylemez canım o bünyeyle alakalı bişey. Aksine bana ateş basıyordu birden bire tepemden aşağı kaynar sular dökülüyordu. Göğüs hassasiyeti regli dönemlerim yaklaşınca oluyor şuan 6 aylığım regli günlerim yaklaşınca bütün regli belirtilerini yaşıyorum. Kız bebekte istifra çok olur erkekte olmaz diyorlar. Bende olmadı ama kuzenimde erkek bebeğe hamile o serumlarla besleniyor o kadar çok istifra ediyor. Lekelenme yumurtlama lekelenmesi oldu ama yerleşme kanaması olmadı canım.
Anladim canim cok tesekkur ederim. Rabbim hayirli saglikli bi evlat etsin ins oglunu. Hayirli dogumlar diloyorum. 💙💙💙💙

Merhaba arkadaşlar bu konuda daha önce çok konu açılmış ama son durumlar nedir merak ettim. Ovulasyon testinde T nin çok koyu çıktığı gün birlikte olmadık ertesi gün tekrar test yaptım bu sefer silikleşmişti test o gün birliktelik oldu. Sonra iki günde bir oldu... Yumurtlama günü öncesi bişey olmadı. Sizce gebelik olursa cinsiyet ne olur tecrübeleriniz nelerdir haydi ovulasyon testi ile gebe kalanlarrr toplanın 😅
Erkek olma ihtimali yüksek canm

Erkek olma ihtimali yüksek canm
Buarada konu açtığım ay gebelik olmadı, 1 ay sonra oldu canım . Yani gebe kaldığım ay Ovulasyon testi pik çıkmadan 12 saat önce birliktelik oldu, pikten 12 saat sonra tamamen silindi ikinci çizgi, ve tamamen silindikten 24 saat sonra tekrar birliktelik oldu, yani silik çıktığı gün birliktelik olmadı. Silikten 24 saat önce ve 24 saat sonra birliktelik olmuş oldu. Artık cinsiyet ne olur bilmiyorum

Buarada konu açtığım ay gebelik olmadı, 1 ay sonra oldu canım . Yani gebe kaldığım ay Ovulasyon testi pik çıkmadan 12 saat önce birliktelik oldu, pikten 12 saat sonra tamamen silindi ikinci çizgi, ve tamamen silindikten 24 saat sonra tekrar birliktelik oldu, yani silik çıktığı gün birliktelik olmadı. Silikten 24 saat önce ve 24 saat sonra birliktelik olmuş oldu. Artık cinsiyet ne olur bilmiyorum
Şuan 9 haftalık hamileyim

İkinci oğluma silikleştiğini gün kaldım ilk oğlumu. Bilmiyorum şimdi de kızım olsun istiyorum bakalım nasip pkoluyum yaş 33 okurum bilmem

Yazarım belli olunca canım. Eşim tam bi erkek delisi çok istiyor sağlıklı hayırlı bi oğlu olsun. Bakalım nasip. İdrar rengim açık ve yeşilimsi, ruyamda da yumurta gördüm bikaçkere, bide salatalık gördüm. Bakalim ne olacak cinsiyet
Ultrason görüntüsünü atsana

Eklentiler

• IMG_20190526_164333.webp
    IMG_20190526_164333.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 337
Buarada konu açtığım ay gebelik olmadı, 1 ay sonra oldu. Ovulasyon testi pik çıkmadan 12 saat önce birliktelik oldu, pikten 12 saat sonra tamamen silindi ikinci çizgi, ve tamamen silindikten 24 saat sonra tekrar birliktelik oldu, yani silik çıktığı gün birliktelik olmadı. Silikten 24 saat önce ve 24 saat sonra birliktelik olmuş oldu. Artık cinsiyet ne olur bilmiyorum
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım. Bu ay ben de kullanıyorum pik olmadan önce değerlendirdik ama iki uç gün önce pik olduktan sonra da değerlendirdik hayırlısı bakalım

Back
X