• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile erkek bebek sahibi olanlar burayaaa

Cennethurmam

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
139
67
13
35
Merhaba arkadaşlar bu konuda daha önce çok konu açılmış ama son durumlar nedir merak ettim. Ovulasyon testinde T nin çok koyu çıktığı gün birlikte olmadık ertesi gün tekrar test yaptım bu sefer silikleşmişti test o gün birliktelik oldu. Sonra iki günde bir oldu... Yumurtlama günü öncesi bişey olmadı. Sizce gebelik olursa cinsiyet ne olur tecrübeleriniz nelerdir haydi ovulasyon testi ile gebe kalanlarrr toplanın 😅

Merhaba arkadaşlar bu konuda daha önce çok konu açılmış ama son durumlar nedir merak ettim. Ovulasyon testinde T nin çok koyu çıktığı gün birlikte olmadık ertesi gün tekrar test yaptım bu sefer silikleşmişti test o gün birliktelik oldu. Sonra iki günde bir oldu... Yumurtlama günü öncesi bişey olmadı. Sizce gebelik olursa cinsiyet ne olur tecrübeleriniz nelerdir haydi ovulasyon testi ile gebe kalanlarrr toplanın 😅
Mrb. Bende bu konuda yardım istiyorum

[/QUOT hamile kaldınız mı cinsiyet ne oldu bende sizin yaptığınız gibi uygulamak istiyorum

Hamileyim 9 haftalık, cinsiyetini öğrenince yazarım. İdrar rengim yeşilimsi, ruyamda yumurta görüyorum hep, bunlar erkek belirtisi diyolar, bende erkek istiyorum ama nasip hayırlı evlat olsun.

Buarada konu açtığım ay gebelik olmadı, 1 ay sonra oldu. Ovulasyon testi pik çıkmadan 12 saat önce birliktelik oldu, pikten 12 saat sonra tamamen silindi ikinci çizgi, ve tamamen silindikten 24 saat sonra tekrar birliktelik oldu, yani silik çıktığı gün birliktelik olmadı. Silikten 24 saat önce ve 24 saat sonra birliktelik olmuş oldu. Artık cinsiyet ne olur bilmiyorum

Buarada konu açtığım ay gebelik olmadı, 1 ay sonra oldu. Ovulasyon testi pik çıkmadan 12 saat önce birliktelik oldu, pikten 12 saat sonra tamamen silindi ikinci çizgi, ve tamamen silindikten 24 saat sonra tekrar birliktelik oldu, yani silik çıktığı gün birliktelik olmadı. Silikten 24 saat önce ve 24 saat sonra birliktelik olmuş oldu. Artık cinsiyet ne olur bilmiyorum
Hayırlı olsun

Gözünüz aydın,sağlıkla ilerlesin inşallah🍀

Yumurtlamadan önceki 3 günü değerlendirirsen kız yumurtlama ve sonrasındaki 3 günü değerlendirirsen erkek olur. Tabi ben bunu hamile kaldıktan sonra öğrendim. Yumurtlama ve sonrasındaki günleri değerlendirmiştim. Bebeğim erkek 😊

Yumurtlamadan önceki 3 günü değerlendirirsen kız yumurtlama ve sonrasındaki 3 günü değerlendirirsen erkek olur. Tabi ben bunu hamile kaldıktan sonra öğrendim. Yumurtlama ve sonrasındaki günleri değerlendirmiştim. Bebeğim erkek 😊
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı başıma yumurtlama takibine yarın başlayacam

Canim oncelikle bebegine saglik diliyorum.
Senin pik in kac gun suruyodu.
Bide hamilelikte ilk belirtilerin neydi ogrenebilir miyim?

Canim oncelikle bebegine saglik diliyorum.
Senin pik in kac gun suruyodu.
Bide hamilelikte ilk belirtilerin neydi ogrenebilir miyim?

Kuzum çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏 Benim pik 2 gün sürüp 3.gün çatlıyordu. Pikten birgün öncesini piki ve sonrasındaki bir günü daha değerlendirdim. Yani toplamda 4 gün. Benim belirtilerim ağızda metalik bir tat ne yaparsam yapayım geçmeyen bir tat oldu ve bayıldım bi kaç kere. Onun dışında hiç bir belirtim olmadı.

Back
X