Ay çok sevindim bana da dua etPik günü ve çatlama gününü değerlendirdim bı sonraki ay da hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşallah
5. 7. 9. Ve 10. 12. Günleri de değerlendirdikBı de doktor adetin 11. Ve 14 günü boş geçme mutlaka değerlendir demişti onu da uyguladım
Ederim tabikiAy çok sevindim bana da dua etsağlıkla kucağınıza alın inşallah benim 2 gün sürüyor pik geçen ayda sadece 1 defa pik gününü değerlendirdim olmadı bu hafta pik haftası değerlendirmek lazım var mı başka önerin
Evet asla boş geçme değerlendir mutlaka nolur nolmaz5. 7. 9. Ve 10. 12. Günleri de değerlendirdiktest bugün bi tık ortaya çıktı gibi ama daha tam değil. Bugün dinlenme günü pik görünce 3 gün değerlenelim bakalım neler olacak
Yorucu ama ne yapalım mecburEvet asla boş geçme değerlendir mutlaka nolur nolmaz
Gebelikte dinlenirsin bol bolYorucu ama ne yapalım mecbur
Canım benim çok şükür olmuş bebişte geleceği zamanı biliyorEderim tabikiçok teşekkür ederim amin inşallah sende bı an önce kavuşursun dileğine ama daha yeni evliymissin ben 3 senelik evliyim ve uzun yıllardır korunuyoduk bebek düşunmeye başladıktan sonra 8. Ay da gebelik elde ettim öncesinde 3 aydır folik asit kullanıyordum doktora gitmiştim yani bütün kan ve hormonlarima bakıldı en son ovu testi denedim şansa diye öneri olarak da ilişki sonrası hemen kalkmiyodum yerimden 1 saat falan yatiyodum bazen bacaklarımı kaldırıyorum bunların etkisi ne oranda onu bilmiyorum ama öyle başka da pek bişey yapmadım yani bol dua manifest şükür
Ahahaha olsunda bi tadını çıkarırım çalışırken de misssGebelikte dinlenirsin bol bol
Evet hisler de çok önemli bencede olcak enerjiye çok inanıyorum ben hep pozitif düşün bu konuda tamam mıCanım benim çok şükür olmuş bebişte geleceği zamanı biliyorevet bizde geri çekilmeyle korunduk hep ondan bi tık vücut ona mı alıştı acaba dedim ama alakası yokmuş meğersem yumurtlama gününü bilen mucit test varmış belki sende denk getiremediğin için uzamıştır bebek nedense bu ay ana olacak gibiyim hislerim çok kuvvetlidir ama çok sabırsızım yaaaa
İnşallah en yakin zamandaAhahaha olsunda bi tadını çıkarırım çalışırken de misss
Ay bende çok inanırım enerjiye söz sihirdirEvet hisler de çok önemli bencede olcak enerjiye çok inanıyorum ben hep pozitif düşün bu konuda tamam mıbı de korunmayı bıraktıktan sonra bende adet düzensizliği oldu o yüzden de kaçırmış olabilirim uygulamalar falan hep yanlış gosteriyomus yumurtlama gününü iki ayda bı adet oluyodum bu yüzden de soğan kürü de denemiştim belki onunda etkisi olmustur duymussundur onu da
Hiç bı belirtim olmadı yani aslında olmuş ama ben başka bı şeye yormustum bu sebeple mr a gircektim çok şiddetli baş dönmesi ve denge kaybım oldu bı sure ama asla gebeliğe yormadim mr gununden bı gün önce erken gebelik testiyle öğrendim üstüne iki test daha yaptım hepsi pozitiftiAy bende çok inanırım enerjiye söz sihirdirayrıca sen elinden geleni yaparsın Rabbim ister oluverir inanmakta çok önemli gebeliğini nasıl öğrendin canım belirtilerin nasıldı
Hiç bı belirtim olmadı yani aslında olmuş ama ben başka bı şeye yormustum bu sebeple mr a gircektim çok şiddetli baş dönmesi ve denge kaybım oldu bı sure ama asla gebeliğe yormadim mr gununden bı gün önce erken gebelik testiyle öğrendim üstüne iki test daha yaptım hepsi pozitiftiama kanda Görene kadar tabi emin olmadım kan da çıktı bu sefer de kese gorunmedi ay çok stresli bı kaç gün yaşadım yani neyse ki iki gün sonra kese de göründü şükür bu güne ve isteyene herkes bu duyguyu tatsin
Yine de bı kaç gecikmesini beklemede fayda var evet 6 gün önceye kadar gösteren testlerde var ama ne biliyimYa kıyamam sana, hamileliğe yormaman iyi olmuş stresini yönetmişsin hem de sana da sürpriz olmuş pekte güzel olmuşerken gebelik testinde adet gününden önce anlaşılır diyorlar ama benim yumurtlama 18. Ve 19. Gün bu sabırsızlıkla geç döllenme olur olursa da ancak adet gününü hatta gecikmesini beklemeliyim Mutlu haberi alalım da o günleri görelim de sabredelim o kalsın
İnşallah canım benim bi 15 gün var daha veririm haberYine de bı kaç gecikmesini beklemede fayda var evet 6 gün önceye kadar gösteren testlerde var ama ne biliyimen yakın zamanda mutlu haberi almanı diliyorum haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?