- 12 Mart 2019
- 6
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi Haydisorsorr
Ovulasyon testi ile cinsiyet belirlenebilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gününden önceki 3 günü değerlendirirsen kız yumurtlamayla birlikte sonraki 3 günü değerlendirirsen erkek olma olasılığı yüksek. Bende ovulasyon testiyle gebe kalanlardanım ama bakalım sonuç ne olacak :)Herkese merhabalar ovulasyon testi sonucu bebeginizin cinsiyeti nasil olustu
Ben de cift cizgiyi iki gun ust uste gordum ve ikinci cift cizgiyi degerlendirdim vede sonraki gunu cinsiyet belli degil bende bekliyorum burayada yazin olurmu belli olunca saglikla kucaginiza alin bebeginizi insallahYumurtlama gününden önceki 3 günü değerlendirirsen kız yumurtlamayla birlikte sonraki 3 günü değerlendirirsen erkek olma olasılığı yüksek. Bende ovulasyon testiyle gebe kalanlardanım ama bakalım sonuç ne olacak :)
Yazarım tabiki hayırlısı inşallahBen de cift cizgiyi iki gun ust uste gordum ve ikinci cift cizgiyi degerlendirdim vede sonraki gunu cinsiyet belli degil bende bekliyorum burayada yazin olurmu belli olunca saglikla kucaginiza alin bebeginizi insallah
Kac haftalik bebeginiz ,benim 10+1Yazarım tabiki hayırlısı inşallah
9+3 üz bizdeKac haftalik bebeginiz ,benim 10+1
Mrb. Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz miKac haftalik bebeginiz ,benim 10+1
Mrb. Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi9+3 üz bizde
Mrb. Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi
Ben hamile değilim canım bu ay düşğnüyorum ovulasyon testi aldım bi kızım var bilgilerinizi uygulamalarınızı paylaşabilirmisiniz23 haftalık olduk. Öğrendik tabiki erkek olacak kısmetse. Siz öğrenebildinizmi
Yumurtlama günü ve önceki 3 günü değerlendirdik oğlum olduYumurtlama gününden önceki 3 günü değerlendirirsen kız yumurtlamayla birlikte sonraki 3 günü değerlendirirsen erkek olma olasılığı yüksek. Bende ovulasyon testiyle gebe kalanlardanım ama bakalım sonuç ne olacak :)
Yumurtlama günü ve önceki 3 günü değerlendirdik oğlum oldu
merhaba erkek bebek icin yumurtlam olup olmadigini nasil anlayacağız arkadaslar ne zaman olursa kiz olur ne zaman olursa erkekMrb. Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi
Cinsiyetiniz belli miBen de cift cizgiyi iki gun ust uste gordum ve ikinci cift cizgiyi degerlendirdim vede sonraki gunu cinsiyet belli degil bende bekliyorum burayada yazin olurmu belli olunca saglikla kucaginiza alin bebeginizi insallah
Sonuc ne olduYumurtlama gününden önceki 3 günü değerlendirirsen kız yumurtlamayla birlikte sonraki 3 günü değerlendirirsen erkek olma olasılığı yüksek. Bende ovulasyon testiyle gebe kalanlardanım ama bakalım sonuç ne olacak :)
Sonuc ne oldu
Gözün aydın canım darısı bizeOğlum oldu canım 3 ay önce :)