Çok yeni olmali,5ten yukari gebelik sayilir .Ben kan verdim 10.25 çıktı sonucum nasıl sizce gebelik varmi
Çok yeni olmali,5ten yukari gebelik sayilir .
Sizde kaç gun gecikme oldu? bende de ayni akinti ayni idrar çıkma.3-4 gunluk gecikme testler negativ
ALLAH yardımçın olsun, progestron yazdımı?Bir gün gecikme oldu ve dört gündür hayatım boyunca cekmedigim kasik ve bel ağrısı çekiyorum bacaklarım çok hissiz çok çok yeniymis doktor dikkat et dedi şu iki haftayı gecirmen gerek dedi
Bişey yazmadı kan tahlilinde ciktiALLAH yardımçın olsun, progestron yazdımı?
Testte çıkmadı sende degilmi?
Abla bana yardımcı olur musunFotografi varsa yardimci oluyum
Normalde daha koyu olmasi laizm t bolgesinin degerlendirdin mi dunu yinede devam et en koyu gun pik dirAbla bana yardımcı olur musun
Adetimin bitişinin 10.günü dün test yaptım sağda ki fotoğrafta bu şekilde C koyu T bir tık silik çıktı.
Bugun de yaptım soldaki fotoğraf ta C koyu T iyice silik çıktı
Anlamı nedir
Dün değerlendirdim abla bu günde iyice silik çıktı pek bişey anlamadımNormalde daha koyu olmasi laizm t bolgesinin degerlendirdin mi dunu yinede devam et en koyu gun pik dir
sağdaki fotoğraftan önce yapmadınız mı? sağdaki gün çatlamış olabilir ondan önceki gün de olabilir, tümden görmek lazımAbla bana yardımcı olur musun
Adetimin bitişinin 10.günü dün test yaptım sağda ki fotoğrafta bu şekilde C koyu T bir tık silik çıktı.
Bugun de yaptım soldaki fotoğraf ta C koyu T iyice silik çıktı
Anlamı nedir
Maalesef yapmadık abla en güzeli adetim bıtınce başlamaktı ama her şey aniden gerçekleştisağdaki fotoğraftan önce yapmadınız mı? sağdaki gün çatlamış olabilir ondan önceki gün de olabilir, tümden görmek lazım
belki yakalamışsınızdır bilemeyiz :) , adet bitiminden sonraki 3.-4. gün başlayıp net günü kesinleştirince sonraki aylarda tahmini yumurtlama günüme yakınlaşınca yapmıştım ben max 4-5 test kullanarak günü belirleyebiliyorsunuz hem de daha ekonomik oluyor, testler pahalı malumMaalesef yapmadık abla en güzeli adetim bıtınce başlamaktı ama her şey aniden gerçekleşti
Bugun de degerlendir bence canim catlama gormus oluyorsun silik olunca ama testi yapmaya devam et olurmu belki daha koyu gun gelir birde ben 26 yasindayim yaDün değerlendirdim abla bu günde iyice silik çıktı pek bişey anlamadım
12.de pik olmuş gibime geldi.Kızlar yumurtlama olmuş mu ben buşey anlamadım bundan
Eki Görüntüle 3394525
Bana da öyle geldi hemen koyulaştı diğerleri geç geliyordu bu hemen koyu oldu ama c den biraz açık12.de pik olmuş gibime geldi.
En koyusu o çünkü. 12-13 yumurtlama 14 çatlama olmuşBana da öyle geldi hemen koyulaştı diğerleri geç geliyordu bu hemen koyu oldu ama c den biraz açık
İnşallah bakalımEn koyusu o çünkü. 12-13 yumurtlama 14 çatlama olmuş