- 26 Nisan 2019
- 23
- 5
- 36
Fotografi varsa yardimci oluyum
Çok teşekkür ederim size foto atarım inşallahher gün düzenli olarak yapıp T çizgisinin C den daha koyu olduğu günü tespit etmeniz gerekli bu pik ya da yumurtlama günü, sonraki gün ya da birkaç gün içinde T rengi C den açık olacak bu da çatlama günü demek oluyor o günü değerlendirmeniz lazım. Bir kaç gün yapıp testleri üst üste koyup atarsanız burada yardımcı olurlar :)
Olabilir veya olmayabilir benim adet günümde koyu çıktı 2 gün geçince gunduz ilk idrarla değil test yaptım negatif gördüm 9 gün geçti şuan hala adet olmadım çarşamba günü nasipse kan vericem umarım çıkar çünkü normalde hiç bu kadar uzun geçmezdi 1 gün belki o da . En iyisi test yapınEki Görüntüle 3385402 kızlar adetim dokuz gün gecikti elimdeki ovilasyon testini kullandım iki gündür ilk birinci dakikada hemen kırmızılaşmaya başlıyor sizce gebelik olabilirmi lütfen yardımcı olun
Merhaba , ikisi aynı koyulukta olursa bir nevi ama olmayadabilir en iyisi adet günü test yap gebelik testiMeraba kızlar biraz acemiyim adetime 4 gün var ovülasyon testi yaptım silikten biraz daha koyu çıktı foto atıcam bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba normal test dün negatifti ovü ertesi gün yaptım
testleriniz pik değil, hormonların adete doğru biraz yükselmesi normal, T çizgisi C'den koyu olursa gebelik ihtimali düşünülebilirMeraba kızlar biraz acemiyim adetime 4 gün var ovülasyon testi yaptım silikten biraz daha koyu çıktı foto atıcam bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba normal test dün negatifti ovü ertesi gün yaptım.
Birşey sorabilirmiyim benim sağ kasığımda ağrı oldu ve idrarımı resmen tutamıyorum koşarak gidiyorum ve akıntım az ama kötü bir koku var sizce bunlar nedenUmarım hamilesinizdir. Bizi de bilgilendirin :)
idrar yolu enfeksiyonu olabilir canımBirşey sorabilirmiyim benim sağ kasığımda ağrı oldu ve idrarımı resmen tutamıyorum koşarak gidiyorum ve akıntım az ama kötü bir koku var sizce bunlar neden
Ve yüzümüde iki gündür farklı görüyorum gozlerim falan belirgin gibi yüzüm dolu doluidrar yolu enfeksiyonu olabilir canım
adetinizde gecikme var mı pekiDoktora gittim onun için yok dedi öyle gorunmuo dedi
Ve yüzümüde iki gündür farklı görüyorum gozlerim falan belirgin gibi yüzüm dolu dolu
Var yani az kaldı ama ne bilim uyuyamiorum sebebi yok gözlerim yüzüm bir garipadetinizde gecikme var mı peki
gebelik testi yaptnz miKızlar merahabakae ya benim günlerim 3 gün geçti evde ovülasyon testi vardı yaptım daha ömceden bir dış gebeliğim ve kimyasalım var çok çile çektim ovülasyon böyle çıktı bu ne oluyor
ovülasyon testin pik değil canım, ihtimal düşükmerhaba kızlar bnmde bgn regl olmam gerekti elimde gebelik testim yok ama pztsi ysptğm gebelik testim var ekte yer aliyor bugünde ovulasyon yaptim hala gelen giden olmayınca sıvı alimina cok dikkat etmedm gebelik olabilir mi
testleri her gün benzer saatlerde ve sıvı almadan yapıyor musunuz? dediğiniz gibi ortada koyu olan iki testten üstteki pik olabilir ondan sonra solmuş renkleri canımKızlar testleri yorumlar mısınız geçen pazar biraz koyuydu değerlendirdim ama c den koyu değildi.. bugün çok daha silik oldu.sEki Görüntüle 3388008
zaten umudumda kalmadi artıkovülasyon testin pik değil canım, ihtimal düşük
Evett yapıyorum çok karışık renkleri adete 9 gün kaldı devam edeyim o zamana kadar bakalım artıktestleri her gün benzer saatlerde ve sıvı almadan yapıyor musunuz? dediğiniz gibi ortada koyu olan iki testten üstteki pik olabilir ondan sonra solmuş renkleri canım