• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi için yardım rica ediyorum

Sanguine

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
207
519
628
37
Ankara
Arkadaşlar selam,
Geçen ay eşimle korunmayı bıraktık. Bu ay da ilk defa yumurtlama takibi yapayım dedim ama biraz kafam karıştı yardımınızı rica ediyorum.
14 Kasım'daki testte T bariz bir şekilce C'den koyuydu, ben de yumurtlama günü olarak düşündüm ve değerlendirdim. Akşam sağ alt karnımda da ağrı vardı zaten, döngümün de 15. günü yumurtlama olduğunu düşünüyorum.
Ancak diğer başlıklarda gördüğüm kadarıyla bugün çatlama olduysa T kısmının tamamen silik olması gerekiyordu ama dünkü kadar koyu olmasa da yine de koyu renkli. Bu durumda çatlama olmadı mı demek oluyor bu nasıl anlamam gerek bilemedim. Testler dakikası dakikasına aynı saat ve aynı koşullarla yapıldı.
Görseli de ekledim, anlayan birileri yardımcı olabilir mi?
Toplu.webp

Teşekkür ederim şimdiden.

Tamamen silik olmasına gerek yok silikleşmeye başlaması yeterli. Bu akşam çatlayabilir belki benimki de 14-15 koyuydu 16.gün silikleşmişti. Siz bugün ve yarını da değerlendirebilirseniz iyi olur

Arkadaşlar selam,
Geçen ay eşimle korunmayı bıraktık. Bu ay da ilk defa yumurtlama takibi yapayım dedim ama biraz kafam karıştı yardımınızı rica ediyorum.
14 Kasım'daki testte T bariz bir şekilce C'den koyuydu, ben de yumurtlama günü olarak düşündüm ve değerlendirdim. Akşam sağ alt karnımda da ağrı vardı zaten, döngümün de 15. günü yumurtlama olduğunu düşünüyorum.
Ancak diğer başlıklarda gördüğüm kadarıyla bugün çatlama olduysa T kısmının tamamen silik olması gerekiyordu ama dünkü kadar koyu olmasa da yine de koyu renkli. Bu durumda çatlama olmadı mı demek oluyor bu nasıl anlamam gerek bilemedim. Testler dakikası dakikasına aynı saat ve aynı koşullarla yapıldı.
Görseli de ekledim, anlayan birileri yardımcı olabilir mi?
Eki Görüntüle 3335507
Teşekkür ederim şimdiden.
3 tane çiğ havuç yerseniz çatlıyor

Bugün de çok silikleşmedi nedense 2 gün geçti ama :/ çatladı mı çatlamadı mı anlamadım :(
IMG_0316.webp

Back
X