- 5 Mayıs 2022
- 257
- 226
- 26
folik asit kullanmadım bu ay bakalım nasip olmazsa önümüzdeki ay alıcam inşallah senin de 3 gün kaldı sanırım... benım de 5 gün var bakalım unutmadım haber vericem sana da :)Kaç yaşındasın bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folik asit kullanmadım bu ay bakalım nasip olmazsa önümüzdeki ay alıcam inşallah senin de 3 gün kaldı sanırım... benım de 5 gün var bakalım unutmadım haber vericem sana da :)Kaç yaşındasın bu arada
Hayırlısı tabiki:) hayırlı haberlerini alırız inşallah benim 2 gün kaldı.senin günün geldi miEvet canım 31 yaşındayım ben :) beklemedeyim herseyın hayırlısı
Benim de maalesef öyleydi 15 mayısta regl oldum 19 mayısta bittinegatif canım benimki
Ben de gördüm şuan 8 hafta 2 günlük oldu . Sağ salim kucağımıza alırız inşallahBen pozıtıfı gördüm canım senın duacınım en kısa zamanda inşallah allah gönlündekini versin
Insallah çok güzel ilerler ben de çok sevindim haziran ayında o kadar çok kişinin hamile olduğu haberini aldım kiAy çok mutlu oldum çok ,amin inşallah 5haftaya gireceğim bende
Insallahhh senden de bekliyorummm gönlümden geçen kız ama tabiki yeter ki saglikli olsunİnşallah artık bebeğinin cinsiyet haberini beklıyorum
Allah gönlümüze göre versın sağlıkla inşallahInsallahhh senden de bekliyorummm gönlümden geçen kız ama tabiki yeter ki saglikli olsun
InsallahAllah gönlümüze göre versın sağlıkla inşallah
Evet yaptım iki hafta önce 38+4.haftada siz de saglikla kucağınıza alın inşallah. Benim de oğlum olduMerhaba canım doğum yaptın mı ben 36.haftadayım bebeğimin cinsiyeti kız :)
Amin inşallah sağlıkla büyüsünlerBenım kızım oldu 38ıncı haftada bende saglıkla kucağıma aldım darısı isteyen dıleyen herkesın basına ıns