Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba t çizgisinin en koyumoldugu gündür 11.gün dıye görüyorum ben C kontrol t yumurtlama26 nisanda adetim bitti. 25 günde bir oluyorum, 9.günde test yapmaya başladım tahminimce 10 ve 11.günde yumurtlama gördüm ve 12.gün çatladı sizce de öyle mi
Çok teşekkür ederim adete 7 gün var bakalım hayırlısı :)Canım merhaba t çizgisinin en koyumoldugu gündür 11.gün dıye görüyorum ben C kontrol t yumurtlama
Bende bu ay bekliyorum benımde 5 günüm var canımÇok teşekkür ederim adete 7 gün var bakalım hayırlısı :)
ayyy ne güzel ya inşallah hayırlı haberler alırız :) en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah :)Bende bu ay bekliyorum benımde 5 günüm var canım
İnşallah duacınım sende bana et kızayyy ne güzel ya inşallah hayırlı haberler alırız :) en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah :)
benim de yumurtlama günü ilişki yaşadığımda kasıklarım öyle bir ağrımıştı ki eğer yumurtlama değilse kesin kisttir bu demiştim sonra bir daha olmadı.. yumurtlama döneminden sonra kasık ağrım olsa da öyle pek fazla değildi, bugün yumurtlamanın 7.günü ve kasık bel ağrım arttı bakalım nasip 7 gün sonra beni adet mi bekliyor bebek mi görücem :)Var canım daha önce düşük yaptım 6 ay sonra tekrar deniyorum kasık agrısı bel agrısı bugün başladı sadece hafıf göğsüm şişmişti ve üşüyordum bugüne kdr daha oncekı hamılelıgımdede üşüme harıcı hıcbır belırtı yaşamamıştım
inşallah hamilesindir yaaa çok sevinirim bir hamile kalsam herkese dua edicem bol bol :)Var canım daha önce düşük yaptım 6 ay sonra tekrar deniyorum kasık agrısı bel agrısı bugün başladı sadece hafıf göğsüm şişmişti ve üşüyordum bugüne kdr daha oncekı hamılelıgımdede üşüme harıcı hıcbır belırtı yaşamamıştım
Bu bizim 2.ayımız.. Ama stresimi görsen 2.ay değil 2.seneymiş gibi davranıyorum önümüzdeki ay olmazsa hiçbir şey okumamayı düşünüyorum düşündükçe belirti uyduruyor sanki vücudumAynen öyle canım sen millete bakma kafanı rahat tut olmasada problem dgl düşüncesinde gir herseyın hayırlısı dıye kafana koy hayırlısıyla hersey oluyor ben ay bırsey arıyordum kafamın en rahat ayında kalmıştım oyuzden güzel düşün güzel olsun başka şeylerle oyalan kafanızda cok yorma o senı bulacak Birgün
25 sen?Kaç yaşındasın bu arada