• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi her zaman silik mi çıkar

kdrayn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
388
98
13
24
Mrb daha öncede bu konuyla ilgili bir konu açmıştım ayın 8 de ov testi yapdim poztifti ilişki vs oldu şuan aradan 4,5 gün geçmesine rağmen halla cizgi çıkıyor yumurtanın ömru 24 saatse bu nasıl olmuş oluyor adetime 9 gün var yeni yumurtalayacak olamam heralde ben anlamadım bu işten yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20250213_121728.jpg
    IMG_20250213_121728.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 14
Mrb daha öncede bu konuyla ilgili bir konu açmıştım ayın 8 de ov testi yapdim poztifti ilişki vs oldu şuan aradan 4,5 gün geçmesine rağmen halla cizgi çıkıyor yumurtanın ömru 24 saatse bu nasıl olmuş oluyor adetime 9 gün var yeni yumurtalayacak olamam heralde ben anlamadım bu işten yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Evet yumurtlama hariç hep silik çizgi çıkar

Silik çıkması normal. Lh vücudumuz da hep var ondan silik çıkıyor. Önemli olan yumurtlama günü t çizgisi c çizgisinden koyu oluyor ve yumurtladıgımızı anlıyoruz. Diğer günler silik çıktığında bi anlam ifade etmiyor negatif sayılıyor yani

Back