Bugünü değerlendir canım ama yarın daha koyu olcak benceKızlar bugünkü testim acaba yumurtluyo muyumEki Görüntüle 2740557 Eki Görüntüle 2740558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünü değerlendir canım ama yarın daha koyu olcak benceKızlar bugünkü testim acaba yumurtluyo muyumEki Görüntüle 2740557 Eki Görüntüle 2740558
şimdi eve geldiğimde teste baktım daha da koyulaşmış sankiBugünü değerlendir canım ama yarın daha koyu olcak bence
Öyle ama ya aynı olacaka yada koyu t çizgisi c den silik yinedeşimdi eve geldiğimde teste baktım daha da koyulaşmış sankiEki Görüntüle 2740646
Evet canım yumurtlama olmuş bugünü mutlaka degerlendir yarın tekrardan test yap yumurtlaman duruyorsa o günü boş geç ertesi günü muhakkak çatlar silikleştigi zaman çatlamış oluyor tekrardan degerlendir , yani gün aşırı ilişki olsun bi dolu bi boş şeklindeSelam kızlar ben de ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini bugün üç tane test yaptım ilk testte pik görünce emin olmak istedim iki tane testi de aynı anda yaptım kaset ve strip :) sizce yumurtlama mı bakabilir misiniz
Teşekkür ederim cevap için canım uzun süredir yumurtlama gününü beklediğim hep silik gördüğüm için şaşırdım ve emin olmak istedim değerlendireceğim inşallahEvet canım yumurtlama olmuş bugünü mutlaka degerlendir yarın tekrardan test yap yumurtlaman duruyorsa o günü boş geç ertesi günü muhakkak çatlar silikleştigi zaman çatlamış oluyor tekrardan degerlendir , yani gün aşırı ilişki olsun bi dolu bi boş şeklinde
Selam kızlar ben de ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini bugün üç tane test yaptım ilk testte pik görünce emin olmak istedim iki tane testi de aynı anda yaptım kaset ve strip :) sizce yumurtlama mı bakabilir misiniz evet
Canım hiç böyle bir problem yaşamadığım için ne desem boş bilemiyorum yanlış bilgide vermek istemem.. Ama hamilelik erken dönemde olsa bile illaki bir sonraki adeti beklemek şart üstüne görme durumu olmadıysa eğerSanırım, baya zor sorular soruyorum, hiç cevap alamıyorum bir de şunu sorayım. Ağustostan beri söktürücü ile adet görüyorum. Pko var. En son 69 gün üzerine geldi. Geldiği günü 1 kabul edersek bugun 15. Gün. Ve son 4 gündür çok ciddi bir kasık ağrısı var. İnce ince sizliyor bazen. Bu ay 1 dolu 1 bos degerlendiriyoruz adetin 6. Gününden beri. Hamilelik erken dönemde olustuysa bile bir sonraki adeti beklemek mi lazım gebeligi öğrenmek icin? Benim ne zaman geleceği de bellidegil çünkü. Pko olup deneyimli olanlar var mi bu konu hakkinda
Teşekkürler cevap için. Ağustosta da böyle bir kasık ağrısı yasamistim enfeksiyon çıkmıştı. Bu ay da böyle olunca acaba mi dedim. Ovulasyon testlerim henüz silik çıkıyor. Ama midemde acayip hareketlilik varCanım hiç böyle bir problem yaşamadığım için ne desem boş bilemiyorum yanlış bilgide vermek istemem.. Ama hamilelik erken dönemde olsa bile illaki bir sonraki adeti beklemek şart üstüne görme durumu olmadıysa eğer
Enfeksiyon devam ediyor olabilir mi belkide onun etkisidir bende 7 ay geçmek bilmeyen mantar hastalığıyla uğraşmıştım çünkü hemen geçmemiştiTeşekkürler cevap için. Ağustosta da böyle bir kasık ağrısı yasamistim enfeksiyon çıkmıştı. Bu ay da böyle olunca acaba mi dedim. Ovulasyon testlerim henüz silik çıkıyor. Ama midemde acayip hareketlilik var
Yani ağustostan sonra böyle bir şey olmamisti. O zaman antibiyotik de vermişti dr.um. Eşim korunmayı biraktigindan beri böyle oldu. Gebelige yormak istiyorum her seferinde ama adetten itibaren bugün 15. Gün. Bu kadar erken kasık ağrısı da başlar mı bilemedimEnfeksiyon devam ediyor olabilir mi belkide onun etkisidir bende 7 ay geçmek bilmeyen mantar hastalığıyla uğraşmıştım çünkü hemen geçmemişti
Adetin 1. Gününden itibarren sayınca 14 ve 15 gün yumurtalama gününe denk geliyor normalde inşallah gönlünüzden geçtiği gibi hamileliktir ama çok fazlada ümitlenince olmayınca insan daha kötü oluyor 2 senedir yaşıyorum bunu ben o yüzden herşeyi hamileliğe yormuyorum artık sonrasında daha fazla üzülmemek için...Yani ağustostan sonra böyle bir şey olmamisti. O zaman antibiyotik de vermişti dr.um. Eşim korunmayı biraktigindan beri böyle oldu. Gebelige yormak istiyorum her seferinde ama adetten itibaren bugün 15. Gün. Bu kadar erken kasık ağrısı da başlar mı bilemedim
Merhaba sizin ovü testleriniz hep pozitif çıkıyordu? Ne oldu acaba sonuç sebebini öğrenebilirsiniz mi??Bugünü değerlendir canım ama yarın daha koyu olcak bence
Merhabalar adetim 2 gün gecikti yarın test alıp yapmayı düşünüyorum adet günü gelmeden önce yapmıştım ama negatif çıkmıştı inşallah bu sefer görürüm pozitifiMerhaba sizin ovü testleriniz hep pozitif çıkıyordu? Ne oldu acaba sonuç sebebini öğrenebilirsiniz mi??
Hadi bakalım inşallah çift çizgi görürsünüz yarın buraya da yazmayı unutmayınMerhabalar adetim 2 gün gecikti yarın test alıp yapmayı düşünüyorum adet günü gelmeden önce yapmıştım ama negatif çıkmıştı inşallah bu sefer görürüm pozitifi