Canım merhaba benimde böyle anlayamadım bir türlü ne zaman ne yapacağımı bilemiyorumBu da üst üste silik çıkmayan ovülasyon testleri
Canım ben regli oldum. Adete son 2-3 gün kala düzeldi yani koyu çıkmamaya başladı. Testinin fotoğrafını at istersen yardımcı olmaya çalışalımCanım merhaba benimde böyle anlayamadım bir türlü ne zaman ne yapacağımı bilemiyorumyani adetime 12 gün kaldı ben hala ovülasyon testini anlamaya çalışıyorum sen ne yaptın
İnşAllah hayırlısı ile gebe kalırız tamam canım atıyorum saolCanım ben regli oldum. Adete son 2-3 gün kala düzeldi yani koyu çıkmamaya başladı. Testinin fotoğrafını at istersen yardımcı olmaya çalışalım
Canım sanki 2 defa yumurtlama görmüş gibisin. Arada 14.günde bi çatlama olmuş çünkü. Sen bugünle birlikte önümüzdeki 3 günü değerlendir bence.İnşAllah hayırlısı ile gebe kalırız tamam canım atıyorum saol
Öylemi diyprsun canım zaten bende silikleşince o gün acaba dedm ve değerlendirdim hatta ogünden buyana değerlendirdim hepCanım sanki 2 defa yumurtlama görmüş gibisin. Arada 14.günde bi çatlama olmuş çünkü. Sen bugünle birlikte önümüzdeki 3 günü değerlendir bence.
O halde 2 gün daha değerlendir. Yine yumurtlama olmuş çünküÖylemi diyprsun canım zaten bende silikleşince o gün acaba dedm ve değerlendirdim hatta ogünden buyana değerlendirdim hep
Testiniz 16 yazan yerde pik olmuş ..İnşAllah hayırlısı ile gebe kalırız tamam canım atıyorum saol
Teşekkür ederim cevabın için değerlendireceğim canımTestiniz 16 yazan yerde pik olmuş ..
Önümüzdeki 3 günü değerlendirin ..
Canım dediğin gibi pldu sanırım silikleşti bugünO halde 2 gün daha değerlendir. Yine yumurtlama olmuş çünkü
Tamamdır dün pik oldu yani yumurtlamaydı. Bugün çatlama oldu. Bugünle birlikte 2 gün daha değerlendir canım. Hadi hayırlısıCanım dediğin gibi pldu sanırım silikleşti bugün
Tamamdır dün pik oldu yani yumurtlamaydı. Bugün çatlama oldu. Bugünle birlikte 2 gün daha değerlendir canım. Hadi hayırlısı
Ben de uzun bir süre uygulamayla takip ettim. Ama her ay yumurtlamanın değiştiğini gördüm ovülasyon testleriyle. O yüzden kullanmak lazım gerçekten değişkenlik gösteriyor çünkü. Tecrübe kazanıyoruz işte böyle böyleBiliyormusun bu zamana kadar yumurtlama günümü 14. Gün gösterirdi uygulama bende ogün değerlendirir sonrada 2 3 gün sonrasında birdaha değerlendirirdim nasip tabiki Allahım nasip eder inşallah hrpimize
Yaa peki düzenli adet oluyormusunuzBen de uzun bir süre uygulamayla takip ettim. Ama her ay yumurtlamanın değiştiğini gördüm ovülasyon testleriyle. O yüzden kullanmak lazım gerçekten değişkenlik gösteriyor çünkü. Tecrübe kazanıyoruz işte böyle böyle
Evet canım benim adetim çok düzenlidir. Tam gününde olurum.Yaa peki düzenli adet oluyormusunuz
Evet canım benim adetim çok düzenlidir. Tam gününde olurum.
Demekki dediğin gibi her ay değişiyor bakmak lazım bende diyprdum ki nede olsa düzenli oluyorum bir kere bakarsam yeterEvet canım benim adetim çok düzenlidir. Tam gününde olurum.
Öyle öyle kesinlikle düzenli adet olmakla alakalı değil. Bir ay 14.gün görüyorsun öbür ay 17.gün. Çok değişiyor yani. Gerçi ben 8-9 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Olmadı mı yine olmuyor yaniDemekki dediğin gibi her ay değişiyor bakmak lazım bende diyprdum ki nede olsa düzenli oluyorum bir kere bakarsam yeteruygulamalarda öyle ya
Diyorum ya canım nasip Allah ol der ve olut biz çok geç olmadan elimizden geleni yapalımdaÖyle öyle kesinlikle düzenli adet olmakla alakalı değil. Bir ay 14.gün görüyorsun öbür ay 17.gün. Çok değişiyor yani. Gerçi ben 8-9 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Olmadı mı yine olmuyor yani
Aynen öyle canım. Artık bundan sonrası nasip kısmet.Diyorum ya canım nasip Allah ol der ve olut biz çok geç olmadan elimizden geleni yapalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?