Ovülasyon testi hep koyu

gkyz12345

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
110
18
13
29
Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?

Bu da üst üste silik çıkmayan ovülasyon testleri

Eklentiler

• 7E7FEAEC-64A7-426B-B8AA-C6A04091CACC.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 89
Bu da üst üste silik çıkmayan ovülasyon testleri
Canım merhaba benimde böyle anlayamadım bir türlü ne zaman ne yapacağımı bilemiyorum yani adetime 12 gün kaldı ben hala ovülasyon testini anlamaya çalışıyorum sen ne yaptın

Canım merhaba benimde böyle anlayamadım bir türlü ne zaman ne yapacağımı bilemiyorum yani adetime 12 gün kaldı ben hala ovülasyon testini anlamaya çalışıyorum sen ne yaptın
Canım ben regli oldum. Adete son 2-3 gün kala düzeldi yani koyu çıkmamaya başladı. Testinin fotoğrafını at istersen yardımcı olmaya çalışalım

Canım ben regli oldum. Adete son 2-3 gün kala düzeldi yani koyu çıkmamaya başladı. Testinin fotoğrafını at istersen yardımcı olmaya çalışalım
İnşAllah hayırlısı ile gebe kalırız tamam canım atıyorum saol

Eklentiler

• IMG_20210101_170153.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 81
Canım sanki 2 defa yumurtlama görmüş gibisin. Arada 14.günde bi çatlama olmuş çünkü. Sen bugünle birlikte önümüzdeki 3 günü değerlendir bence.
Öylemi diyprsun canım zaten bende silikleşince o gün acaba dedm ve değerlendirdim hatta ogünden buyana değerlendirdim hep

Tamamdır dün pik oldu yani yumurtlamaydı. Bugün çatlama oldu. Bugünle birlikte 2 gün daha değerlendir canım. Hadi hayırlısı
Biliyormusun bu zamana kadar yumurtlama günümü 14. Gün gösterirdi uygulama bende ogün değerlendirir sonrada 2 3 gün sonrasında birdaha değerlendirirdim nasip tabiki Allahım nasip eder inşallah hrpimize

Biliyormusun bu zamana kadar yumurtlama günümü 14. Gün gösterirdi uygulama bende ogün değerlendirir sonrada 2 3 gün sonrasında birdaha değerlendirirdim nasip tabiki Allahım nasip eder inşallah hrpimize
Ben de uzun bir süre uygulamayla takip ettim. Ama her ay yumurtlamanın değiştiğini gördüm ovülasyon testleriyle. O yüzden kullanmak lazım gerçekten değişkenlik gösteriyor çünkü. Tecrübe kazanıyoruz işte böyle böyle

Yaa peki düzenli adet oluyormusunuz

Demekki dediğin gibi her ay değişiyor bakmak lazım bende diyprdum ki nede olsa düzenli oluyorum bir kere bakarsam yeter uygulamalarda öyle ya
Öyle öyle kesinlikle düzenli adet olmakla alakalı değil. Bir ay 14.gün görüyorsun öbür ay 17.gün. Çok değişiyor yani. Gerçi ben 8-9 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Olmadı mı yine olmuyor yani

Diyorum ya canım nasip Allah ol der ve olut biz çok geç olmadan elimizden geleni yapalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…