Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hatalı olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dreampregnantsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
141
77
28
26
Arkadaşlar adetim 31 aralıkta bitti 32 gün sürüyor 18. Güne kadar hiçbir testimde koyulaşma yok normal mi? Yaşayan var mı? Testi ilk kez kullanıyorum sabah 2. İdrarımla sıvı almadan uyguluyorum 10. Dk da gözlemliyorum. Uygulamada hats yapmadığımı düşünüyorum. Adetlerim düzenlidir ama yumurtlamıyor olabilir miyim

Devam.et canim testlerine muhakkak ki görürsün yumurtlamayı. Belki bu ay gec yumurtluyor olabilirsin

Ovu testi sabah degil 4-5 den sonra yapilir 2 saat su icmem ve idrar tutarm ben hep yaparm benmki asiri koyulasmaz hic ama hep siliklesir bir iki gune

Devam.et canim testlerine muhakkak ki görürsün yumurtlamayı. Belki bu ay gec yumurtluyor olabilirsin
İnşallah ya ilk kez takip yapıyorum 1 ay korunmasız ilişkimde hamile kalamadım 2. Ayda ov testi başladım yumurtlama olmayınca aşırı moralim bozuldu canlı cenaze gibiyim kaç gündür

Markası nedir bu testin , bende benzer innovita marka testi kullandım İnstagramdan almıştım . Her kadın farklı zamanlarda yumurtlar bu yüzden uygulamalara güvenmeyin

Ovulasyon testini aldığım sayfa uyandığımda 2. İdrarımla yaptığım için öyle devam et dedi sabah başlayanlar sabah devam ediyormuş
Belki her ovu testi uygulamasi farkli olabilir ya testlerde sorn vr ya sizin lh yuksek yada bu ay yumurtlama ile alakali bir durum vr bir sonraki ayda yapin yine ayni cikrsa kadin doguma gidin lh ve fsh baktirin

Ben 22inci gunde yumurtlama gördüğüm olmuştu. Ümidinizi kaybetmeyin sabırla yapın

bende hep 20.günden sonra yumurtlama görüyorum endişe etmeyin hiç :) Allahım hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah :)

Dongunuz 32 gunse cok normal benimde ortalama 33 gun suruyor 24.gun yumurtlamam oldu ovulasyonla takil etmeye devam edin

Dongunuz 32 gunse cok normal benimde ortalama 33 gun suruyor 24.gun yumurtlamam oldu ovulasyonla takil etmeye devam edin
Testinizi günün hangi saatinde yapıyorsunuz detay verebilir misiniz acaba ben sabah uyandığımda ilk idrarımı yaptıktan sonra hiçbir şey yemeden içmeden gelen 2. İdrarımla yapıyorum doğru mu bilmiyorum

bende hep 20.günden sonra yumurtlama görüyorum endişe etmeyin hiç :) Allahım hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah :)
Yaaaaaa inşallah çok teşekkür ediyorum gerçekten ilk takibim öyle umutsuzluğa kapıldım ki keşke hiç takip etmesem triplerine girdim 1 ay takipsiz denemiştik bu 2. Ayım iyice umutsuzluğa kapılmıştım umarım sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…