- 20 Aralık 2021
- 141
- 77
- 28
- 26
- Konu Sahibi dreampregnantsu
-
Devam.et canim testlerine muhakkak ki görürsün yumurtlamayı. Belki bu ay gec yumurtluyor olabilirsinArkadaşlar adetim 31 aralıkta bitti 32 gün sürüyor 18. Güne kadar hiçbir testimde koyulaşma yok normal mi? Yaşayan var mı? Testi ilk kez kullanıyorum sabah 2. İdrarımla sıvı almadan uyguluyorum 10. Dk da gözlemliyorum. Uygulamada hats yapmadığımı düşünüyorum. Adetlerim düzenlidir ama yumurtlamıyor olabilir miyimEki Görüntüle 2987919
Ovu testi sabah degil 4-5 den sonra yapilir 2 saat su icmem ve idrar tutarm ben hep yaparm benmki asiri koyulasmaz hic ama hep siliklesir bir iki guneArkadaşlar adetim 31 aralıkta bitti 32 gün sürüyor 18. Güne kadar hiçbir testimde koyulaşma yok normal mi? Yaşayan var mı? Testi ilk kez kullanıyorum sabah 2. İdrarımla sıvı almadan uyguluyorum 10. Dk da gözlemliyorum. Uygulamada hats yapmadığımı düşünüyorum. Adetlerim düzenlidir ama yumurtlamıyor olabilir miyimEki Görüntüle 2987919
Ovulasyon testini aldığım sayfa uyandığımda 2. İdrarımla yaptığım için öyle devam et dedi sabah başlayanlar sabah devam ediyormuşOvu testi sabah degil 4-5 den sonra yapilir 2 saat su icmem ve idrar tutarm ben hep yaparm benmki asiri koyulasmaz hic ama hep siliklesir bir iki gune
İnşallah ya ilk kez takip yapıyorum 1 ay korunmasız ilişkimde hamile kalamadım 2. Ayda ov testi başladım yumurtlama olmayınca aşırı moralim bozuldu canlı cenaze gibiyim kaç gündürDevam.et canim testlerine muhakkak ki görürsün yumurtlamayı. Belki bu ay gec yumurtluyor olabilirsin
Markası nedir bu testin , bende benzer innovita marka testi kullandım İnstagramdan almıştım . Her kadın farklı zamanlarda yumurtlar bu yüzden uygulamalara güvenmeyinArkadaşlar adetim 31 aralıkta bitti 32 gün sürüyor 18. Güne kadar hiçbir testimde koyulaşma yok normal mi? Yaşayan var mı? Testi ilk kez kullanıyorum sabah 2. İdrarımla sıvı almadan uyguluyorum 10. Dk da gözlemliyorum. Uygulamada hats yapmadığımı düşünüyorum. Adetlerim düzenlidir ama yumurtlamıyor olabilir miyimEki Görüntüle 2987919
BabyfestMarkası nedir bu testin , bende benzer innovita marka testi kullandım İnstagramdan almıştım . Her kadın farklı zamanlarda yumurtlar bu yüzden uygulamalara güvenmeyin
Belki her ovu testi uygulamasi farkli olabilir ya testlerde sorn vr ya sizin lh yuksek yada bu ay yumurtlama ile alakali bir durum vr bir sonraki ayda yapin yine ayni cikrsa kadin doguma gidin lh ve fsh baktirinOvulasyon testini aldığım sayfa uyandığımda 2. İdrarımla yaptığım için öyle devam et dedi sabah başlayanlar sabah devam ediyormuş
Bu ay gideceğim bekleyemeyeceğim sanırımBelki her ovu testi uygulamasi farkli olabilir ya testlerde sorn vr ya sizin lh yuksek yada bu ay yumurtlama ile alakali bir durum vr bir sonraki ayda yapin yine ayni cikrsa kadin doguma gidin lh ve fsh baktirin
Hic gitmediyseniz tabiki gitmenizde fayda var once drlr snra bizim elimzden gelenlerBu ay gideceğim bekleyemeyeceğim sanırımTeşekkür ederim
Ben 22inci gunde yumurtlama gördüğüm olmuştu. Ümidinizi kaybetmeyin sabırla yapınArkadaşlar adetim 31 aralıkta bitti 32 gün sürüyor 18. Güne kadar hiçbir testimde koyulaşma yok normal mi? Yaşayan var mı? Testi ilk kez kullanıyorum sabah 2. İdrarımla sıvı almadan uyguluyorum 10. Dk da gözlemliyorum. Uygulamada hats yapmadığımı düşünüyorum. Adetlerim düzenlidir ama yumurtlamıyor olabilir miyimEki Görüntüle 2987919
Ya teşekkür ediyorum inşallah görürümBen 22inci gunde yumurtlama gördüğüm olmuştu. Ümidinizi kaybetmeyin sabırla yapın
8 ay önce evlenmeden gitmiştim tüm hormonlarım normaldi o yüzden evlendikten sonra gitmeye gerek duymadım aslında ama baktırmak lazım tabiHic gitmediyseniz tabiki gitmenizde fayda var once drlr snra bizim elimzden gelenler
Dongunuz 32 gunse cok normal benimde ortalama 33 gun suruyor 24.gun yumurtlamam oldu ovulasyonla takil etmeye devam edinArkadaşlar adetim 31 aralıkta bitti 32 gün sürüyor 18. Güne kadar hiçbir testimde koyulaşma yok normal mi? Yaşayan var mı? Testi ilk kez kullanıyorum sabah 2. İdrarımla sıvı almadan uyguluyorum 10. Dk da gözlemliyorum. Uygulamada hats yapmadığımı düşünüyorum. Adetlerim düzenlidir ama yumurtlamıyor olabilir miyimEki Görüntüle 2987919
Evlendikten sonra farkli seylere bakablrlrr gtmenizde fayda var tbiki naslsa zor birsy deil insallah hicbr problem yoktur8 ay önce evlenmeden gitmiştim tüm hormonlarım normaldi o yüzden evlendikten sonra gitmeye gerek duymadım aslında ama baktırmak lazım tabi
Teşekkür ediyorum inşallahEvlendikten sonra farkli seylere bakablrlrr gtmenizde fayda var tbiki naslsa zor birsy deil insallah hicbr problem yoktur
Testinizi günün hangi saatinde yapıyorsunuz detay verebilir misiniz acabaDongunuz 32 gunse cok normal benimde ortalama 33 gun suruyor 24.gun yumurtlamam oldu ovulasyonla takil etmeye devam edin
Yaaaaaa inşallah çok teşekkür ediyorum gerçekten ilk takibim öyle umutsuzluğa kapıldım ki keşke hiç takip etmesem triplerine girdim 1 ay takipsiz denemiştik bu 2. Ayım iyice umutsuzluğa kapılmıştım umarım sorun yokturbende hep 20.günden sonra yumurtlama görüyorum endişe etmeyin hiç :) Allahım hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah :)
İnşallah teşekkür ederim yapmaya devam edicemBen 22inci gunde yumurtlama gördüğüm olmuştu. Ümidinizi kaybetmeyin sabırla yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?