Çok iyi yabende laboquick marka aldım okuduğuma göre en iyisi buymuş eşim eczaneden almış markayı bilemiyorum şu an ama 2 tanesi 22 lira ben n11.com da aldım 2 kutu toplam 40 adet içinde erken gebelik testi de var toplam 69 liraya denk geldi
canım ben dün sipariş ettim bugun mesaj geldi kargoya cıktı diyeÇok iyi yaiçinde 30 adet erken gebelik artı normal gebelik testi n11.com a baktım 30 tl diyor onu almayı düşünüyorum kaç güne geliyor kargo?
İyi bakalım bi kaç güne ulaşır eline o zaman bende verecem inşallah yarıncanım ben dün sipariş ettim bugun mesaj geldi kargoya cıktı diye
pazartesi gelir herlade büyük ihtimal başlamam lazım artıkİyi bakalım bi kaç güne ulaşır eline o zaman bende verecem inşallah yarın
Gün aşırı ilişkide bulunduk bu zamana kadar hep yani nasıl kaçıyor bu gün ya da zamanı var bilemiyorum artık ama stres yapmak istemiyorum bıkkınlık geldi yapazartesi gelir herlade büyük ihtimal başlamam lazım artık
Ay sorma canım hıcbıseyden zevk alamıyorum valla taktıkca olmuyor ama takmamak da zor bıraz aklımızdan cıkardığımız zaman olacak bence böle yaparak hormonlarımızla da oynuyoruz farkında olmadanGün aşırı ilişkide bulunduk bu zamana kadar hep yani nasıl kaçıyor bu gün ya da zamanı var bilemiyorum artık ama stres yapmak istemiyorum bıkkınlık geldi ya
Ay sorma canım hıcbıseyden zevk alamıyorum valla taktıkca olmuyor ama takmamak da zor bıraz aklımızdan cıkardığımız zaman olacak bence böle yaparak hormonlarımızla da oynuyoruz farkında olmadan
Allah allah bende bayanın içtiğini hiç duymadım ama doktor demiş canım bence iç kesinlikle kürleri de yapma bende öğrendım özellikle bazı kürler prolaktin hormonunu yükseltiyormusYa hiç sorma.. bu ay hormon testi yaptıracaktım yaptıramadım köye geldik incir kürüne başlayacaktım şimdi hormon normalse incir kürü yaparak yükseltmekten korkuyorum yapamayacağım doktorum eşimle bana keçi boynuzu kürü içmemizi söyledi ikimizinde her şeyi normal olmasına rağmen şaşırdım erkek için değil mi ya bu keçi boynuzu kürü ben neden içiyorum
Aynen geçen ay soğan kürü yaptım zaten bu ay yapmam bir şey Allaha bıraktım iyice dengemi bozmak istemiyorum rabbimin veresi varsa verir zamanı geldiyse :) keçi boynuzu kürü sperm hareketliliği ve çoğalması için bende kadınların içtiğini hiç duymadım ve şaşırdık ya neyse artık inciri sadece kür olarak değil de incir yerim bol bol , havuç suyu içerim yumurtlamaya yakın falan hayırlısı :)Allah allah bende bayanın içtiğini hiç duymadım ama doktor demiş canım bence iç kesinlikle kürleri de yapma bende öğrendım özellikle bazı kürler prolaktin hormonunu yükseltiyormus
Cift cizgiyi gördugünuz günmu oldu iliski yoksa silindikten sonramiBende laboguik marka almıştım n11 den aldım ve kullandığım ay hamile kaldım çok şükür önce nasip tabi bu gibi şeyler vesile :) sana tavsiyem stres yapma sadece test yap ve sonucu takip et ona göre de ilişkiyi iyi ayarla inşallah gönlüne göre olur
Cift cizgiyi gördugünuz günmu oldu iliski yoksa silindikten sonrami
Haklısın stresten de olmuyor olabilir bu ay stres yok inşallah başarabilirsem :) üst üste ilişki olduğunda kız tek yumurtlama günü ilişkide erkek olur diyorlar sizinkinin cinsiyeti nedir acabamerak ettim çok teşekkürler cevabınız için birde kaç gün içindr sipariş elinizr ulaştı acaba?Bende laboguik marka almıştım n11 den aldım ve kullandığım ay hamile kaldım çok şükür önce nasip tabi bu gibi şeyler vesile :) sana tavsiyem stres yapma sadece test yap ve sonucu takip et ona göre de ilişkiyi iyi ayarla inşallah gönlüne göre olur
Haklısın stresten de olmuyor olabilir bu ay stres yok inşallah başarabilirsem :) üst üste ilişki olduğunda kız tek yumurtlama günü ilişkide erkek olur diyorlar sizinkinin cinsiyeti nedir acabamerak ettim çok teşekkürler cevabınız için birde kaç gün içindr sipariş elinizr ulaştı acaba?
Hadi inşallah :) kız-erkek ve ilişki hakkında pek çok şey söyleniyor ama ilk çocuğumuz olduğu için açıkçası dikkat etmedik sadece yumurtlama günü olması önemliydi. Cinsiyetini de henüz göstermedi ama öğrenince yazarım inşallah :)
Bu arada sipariş 3 günde elime ulaştı regl döneminde vermiştim henüz bitmeden geldi iyi oldu biter bitmez de başladım belki erken yumurtlama oluyordur vücudumu tanıma amaçlı
Sipariş verdiniz mi? Ben de alcam da hemen geldi miAynen ilk çocuk olunca önemli değil tabi ama merak etniştim :) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım. Bende dün gece sipariş ettim adetim de bitti gelir hemen umarım
Laboquick sipariş ettim dün gece daha gelmedi yarına gelir diye umuyorum...Sipariş verdiniz mi? Ben de alcam da hemen geldi mi
İyi bakalım hayırlı güzel haberleri birbirimize veririz inşallah :) çatlama günlerini de sorarız birbirimize takipte kalalımAynısından sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?