Ben laboquick kullandım. İlk kullandığım ay hamile kaldım. Belki de denk geldi bilmiyorum. Çok güvenilir bi marka. Gebelik testleri de öyle. N11’den alabilirsin çok uyguna geliyor.Merhaba arkadaşlar bu ay ovülasyon testine başlamayı düşünüyorum ama marka olarak hangisi karar veremedim. ovülasyon testi innovita mı iyi laboquick mi internet üzerinden almayı düşünüyorum. Sizlerin kullanıpta memnun kaldığı gebe kalmasını sağladığı hangisi yardımcı olursanız çok sevinirim
Efuliimmm sende olmasan kim yazacak bana :) çift çizgiyi gördüğünde hangi günleri değerlendirdiniz :)Ben laboquick kullandım. İlk kullandığım ay hamile kaldım. Belki de denk geldi bilmiyorum. Çok güvenilir bi marka. Gebelik testleri de öyle. N11’den alabilirsin çok uyguna geliyor.
:) ben çift çizgiyi görmeden 2 gün öncesini 1 günü öncesini ve çift çizgi olduğu günü değerlendirdim sonra bıraktım gün aşırı devam ettim.Efuliimmm sende olmasan kim yazacak bana :) çift çizgiyi gördüğünde hangi günleri değerlendirdiniz :)
Çift çizgiti gördüğün gün ve sonrası iki günü toplamda üç günü değerlendirin diyorlar ama bakalım atarım yine sana fikir alırım :):) ben çift çizgiyi görmeden 2 gün öncesini 1 günü öncesini ve çift çizgi olduğu günü değerlendirdim sonra bıraktım gün aşırı devam ettim.
Bende öyle yapacaktım öyle diyorlardı. Misafirlikteydik, çift çizgi sonrasında olmadı ama yine de tuttu :)Çift çizgiti gördüğün gün ve sonrası iki günü toplamda üç günü değerlendirin diyorlar ama bakalım atarım yine sana fikir alırım :)
Yaa hadi inşallah.. rabbim bana da nasip eder inşallah tüm isteyenlere..Bende öyle yapacaktım öyle diyorlardı. Misafirlikteydik, çift çizgi sonrasında olmadı ama yine de tuttu :)
Ben laboquick kullandım suan hamileyim :)Merhaba arkadaşlar bu ay ovülasyon testine başlamayı düşünüyorum ama marka olarak hangisi karar veremedim. ovülasyon testi innovita mı iyi laboquick mi internet üzerinden almayı düşünüyorum. Sizlerin kullanıpta memnun kaldığı gebe kalmasını sağladığı hangisi yardımcı olursanız çok sevinirim
Kaç güne bir ilişki oldu peki tutması açısındanBen laboquick kullandım suan hamileyim :)
Amin canım yumurtlamayı tespit ettiğimde tek ilişkim olabildi onunla kaldım ama normalde gün aşırı olması gerekiyor yani bir gün araylaKaç güne bir ilişki oldu peki tutması açısındanmaşallah bu arada allahım analı babalı büyütsün inşallahh
Adetin biter bitmez basla o zamaneczaneden predictor aldim bekliyorum kullanacagim bende ama pkos oldugumdan hangi gun baslamaliyom diye tereddut ediyorum
bende yumurtoama problemi oldugundan 14.gun baslarim diye dusunuyordum elimde 7tane var dogru xamanda degerlendirmek istiyorum beklemeyip simdimi baslasamkiAdetin biter bitmez basla o zaman
Amin inşallah.Yaa hadi inşallah.. rabbim bana da nasip eder inşallah tüm isteyenlere..
Canim pko oldugundan ne zaman yumurtlama olcagin belli olmaz.sen netten al daha ucuza alirsin.eczane pahali oluyo.adetin biter bitmezde baslabende yumurtoama problemi oldugundan 14.gun baslarim diye dusunuyordum elimde 7tane var dogru xamanda degerlendirmek istiyorum beklemeyip simdimi baslasamki
Tamamdır teşekkürler :)laboquick
Aynen katılıyorum daha çok gider test internet üzerinden daha uygunCanim pko oldugundan ne zaman yumurtlama olcagin belli olmaz.sen netten al daha ucuza alirsin.eczane pahali oluyo.adetin biter bitmezde basla
Amin inşallah canım :)Amin canım yumurtlamayı tespit ettiğimde tek ilişkim olabildi onunla kaldım ama normalde gün aşırı olması gerekiyor yani bir gün arayla
Allahım inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin sizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?