Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi hangisi iyi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben laboquik kullandım ve hamile kaldım. Denemenizi tavsiye ederim.

Onu sipariş ettim dün kaç gün içerisinde elimde olur bilmiyorum.. bu arada kaç ay sonra oldu daha öncesinden kür falan yaptınız aydınlatırsanız sevinirim :)
Insallah faydasını görürsünüz. Bende yeni hamileyim 5.haftamın içindeyim Allah sizlere de nasip etsin inşallah ben yeni evliyim ilk aylar enfeksiyon mantar derken dogru duzgun iliski bile olamadı. Ben bu ay testi dikkatli kullandm ve tuttu :) sadece kuru incir yedim yumurtam iyi gelissin diye ve yumurtlama gunleri iliskiden sonra ayaklarımı diktik eşim istedi :) nasipmis bu ay oldu cok şükür.

Âmin inşallah Rabbim seninde evladına sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin .. testi dikkatli kullandım derken hangi saatler arasında nasıl kullandınız acaba ? Kaçıncı gün başladınız testi kullanmaya ?

Amin inşallah Dikkatli kullandım derken hergün yaptım gün atlamadım takip ettim. Sabah ilk idrarla degil ikinci idrarla yapmanızı tavsiye ederim. Su alımına da dikkat etmeniz gerekiyor.

Amin inşallah Dikkatli kullandım derken hergün yaptım gün atlamadım takip ettim. Sabah ilk idrarla degil ikinci idrarla yapmanızı tavsiye ederim. Su alımına da dikkat etmeniz gerekiyor.
Ramazanda su alımı konusunda dikkat edemem oruç zaten testte yanlışlık olur mu illa bir bardak su içmek mi gerekiyor testi yapmadan iki üç saat önce falan?

Aynen ilk çocuk olunca önemli değil tabi ama merak etniştim :) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım. Bende dün gece sipariş ettim adetim de bitti gelir hemen umarım

Amin canım inşallah sağolasın :) Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah testi gerçekten özenli kullandığında başarılı sonuçlar alıyorsun çok kişi tanıyorum bu testle hamile kalan

Amin canım inşallah sağolasın :) Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah testi gerçekten özenli kullandığında başarılı sonuçlar alıyorsun çok kişi tanıyorum bu testle hamile kalan
Aminnn inşallah bende o hamile kalanların arasında olurym bu testle inşallah artı keçi boynuzu kürü de içiyoruz eşimle hayırlısı artık :)

sahurda yedikten sonra wc ye gidiliyor zaten sonrasinda yatip sabah 10gibi yapmayi dusunuyorum bende testi
Öyle canım ama 10 dan sonra akşam 8 den önceki saat dilimlerindr yapmak gerekiyor diye biliyorum sen garantiye al akşama doğru da yap ya da test sınırlıysa öğlen yap derim

Öyle canım ama 10 dan sonra akşam 8 den önceki saat dilimlerindr yapmak gerekiyor diye biliyorum sen garantiye al akşama doğru da yap ya da test sınırlıysa öğlen yap derim
ben pahali olan 7liden aldigim icin iyi degerlendirmem lazim olmazsa oglen denerim ama ben pkos oldugumdan 13 yada 14.gun baslayacagim dr inofoloc la 10.gunden itibaren gun asiri iliski onerdi ben herhalukars karsi testle degerlendirmek istiyorum

ben pahali olan 7liden aldigim icin iyi degerlendirmem lazim olmazsa oglen denerim ama ben pkos oldugumdan 13 yada 14.gun baslayacagim dr inofoloc la 10.gunden itibaren gun asiri iliski onerdi ben herhalukars karsi testle degerlendirmek istiyorum
Hayırlısı olsun hakkımızda canım öyle yap o zaman :)

kizpqr yumurta rezervine zeytinyagina kuru inciri bolup 1gece bekletip ac karna yenildiginde ise yariyormus hergun taze yapiliyormus ben deneyecegin 10.gunden basliyorum ins. ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…