• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi hangisi iyi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oznurr26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
762
1.382
63
Merhaba arkadaşlar bu ay ovülasyon testine başlamayı düşünüyorum ama marka olarak hangisi karar veremedim. ovülasyon testi innovita mı iyi laboquick mi internet üzerinden almayı düşünüyorum. Sizlerin kullanıpta memnun kaldığı gebe kalmasını sağladığı hangisi yardımcı olursanız çok sevinirim:KK68:

Merhaba arkadaşlar bu ay ovülasyon testine başlamayı düşünüyorum ama marka olarak hangisi karar veremedim. ovülasyon testi innovita mı iyi laboquick mi internet üzerinden almayı düşünüyorum. Sizlerin kullanıpta memnun kaldığı gebe kalmasını sağladığı hangisi yardımcı olursanız çok sevinirim:KK68:
Ben laboquick kullandım. İlk kullandığım ay hamile kaldım. Belki de denk geldi bilmiyorum. Çok güvenilir bi marka. Gebelik testleri de öyle. N11’den alabilirsin çok uyguna geliyor.

Ben laboquick kullandım. İlk kullandığım ay hamile kaldım. Belki de denk geldi bilmiyorum. Çok güvenilir bi marka. Gebelik testleri de öyle. N11’den alabilirsin çok uyguna geliyor.
Efuliimmm sende olmasan kim yazacak bana :) çift çizgiyi gördüğünde hangi günleri değerlendirdiniz :)

Efuliimmm sende olmasan kim yazacak bana :) çift çizgiyi gördüğünde hangi günleri değerlendirdiniz :)
:) ben çift çizgiyi görmeden 2 gün öncesini 1 günü öncesini ve çift çizgi olduğu günü değerlendirdim sonra bıraktım gün aşırı devam ettim.

:) ben çift çizgiyi görmeden 2 gün öncesini 1 günü öncesini ve çift çizgi olduğu günü değerlendirdim sonra bıraktım gün aşırı devam ettim.
Çift çizgiti gördüğün gün ve sonrası iki günü toplamda üç günü değerlendirin diyorlar ama bakalım atarım yine sana fikir alırım :)

Çift çizgiti gördüğün gün ve sonrası iki günü toplamda üç günü değerlendirin diyorlar ama bakalım atarım yine sana fikir alırım :)
Bende öyle yapacaktım öyle diyorlardı. Misafirlikteydik, çift çizgi sonrasında olmadı ama yine de tuttu :)

Ben laboquick kullandım suan hamileyim :)

Kaç güne bir ilişki oldu peki tutması açısından :KK48: maşallah bu arada allahım analı babalı büyütsün inşallahh
Amin canım yumurtlamayı tespit ettiğimde tek ilişkim olabildi onunla kaldım ama normalde gün aşırı olması gerekiyor yani bir gün arayla
Allahım inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin sizlere de

eczaneden predictor aldim bekliyorum kullanacagim bende ama pkos oldugumdan hangi gun baslamaliyom diye tereddut ediyorum

bende yumurtoama problemi oldugundan 14.gun baslarim diye dusunuyordum elimde 7tane var dogru xamanda degerlendirmek istiyorum beklemeyip simdimi baslasamki
Canim pko oldugundan ne zaman yumurtlama olcagin belli olmaz.sen netten al daha ucuza alirsin.eczane pahali oluyo.adetin biter bitmezde basla

bende laboquick marka aldım okuduğuma göre en iyisi buymuş eşim eczaneden almış markayı bilemiyorum şu an ama 2 tanesi 22 lira ben n11.com da aldım 2 kutu toplam 40 adet içinde erken gebelik testi de var toplam 69 liraya denk geldi

Back