- 10 Ocak 2020
- 18
- 9
- 36
- 35
Merhaba hanimlar Burda yeniyim,arada takip ederdim misafir olarak ama uye olmak istedim burdaki sevgi dolu hanimlarin yazdiklarini gorunce Mart ayinda iki yil olacak evleneli ve yurtdisina gelin geldim. Bebis istiyoruz ama bir turlu olmuyor. Burda sistem ulkemizden farkli denek gibi kullaniyorlar hastalari ..Ultrason muayenesi ve hormon testi sonucunda dogal yollarla hamile olma ihtimalimin %29 oldugunu soyledi doktor ve alti ay ovulasyon gunlerimde esimle beraber hastaneye gidip ondan aldiklari spermleri bana enjekte edecekleri bir islem yapacaklarini.. Bu islem oncesi bana herhangi bir ilac falan vermediler ve esimin test sonuclarinda da herhangi bir sorun yoktu. Bu islemi bir kez yaptirdik ve sonuc husrandi. Ovulasyon gunlerini denk getiremeyip bu tedaviye ara verdik. Dogal yollarla denedik yine husranlar.. Bu ay adet sancisina benzer agrilarim vardi 3 gun de gecikti. Ovulasyon testi vardi evde onu yaptim ve T cok koyu cikti. Hemen gidip gebelik testi aldim onda da iki cizgi cikti ama t cizgisi biraz acik renkte:/ Yarin tekrardan yapicam ilk idrar ile.. Baya uzun bir yazi oldu kusura bakmayin. Icimi dokmek istedim.Allahim insallah hepimize nasip etsin bu duyguyu ,saglikli hayirli evlatlar nasip etsin