Ovülasyon testi hamilelik gösterir mi?

ecelalekaratas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
16
2
1
29
Merhaba kızlar. Ben pcos tedavisi gördüm ve doktor 3 ay bebek dene dedi. Deniyoruz ama ilk 2 deneme başarısız. Bu sefer Ovülasyon testi ile şansımızı denedik. 17 aralıkta regl olmuştum. 1 ocakta pik gördüm ve sonraki gün silikleşti, o günler değerlendirdik ama şimdi de Ovülasyon testim pik çıkmaya başladı.(21. Gün) Gebelik yaptım negatif çıktı. İlk döngüm 35, 2. Döngüm 37 gün oldu. Yorumlarınız nedir çok merak ediyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    218,6 KB · Görüntüleme: 25
35-37 döngü uzunluğu geç yumurtlamayı işaret ediyor. Zaten pcoslar da geç yumurtluyor. Siz testlere devam edin belki geç bir yumurta daha gelir
35-14=21.gün yumurtlama olacağını gösterir genel olarak. Herkeste olacak diye birşey yok ama gebelik testi için de madem 1 ocakta pik gördünüz 13 ocakta yeniden test yapın

Çok teşekkürler

O anlatıma göre bu testlerden birinin (en sol) pik olması gerekmekte :) ancak kendisi hiç biri pik değil dediğinden, bu kadar koyu olma nedenleri merak ederek sordum. 2. Yumurta mı? Yoksa pcos mu? Yoksaaa gebelik mi? :)
İşte onu anlamak içinde testlere devamm koyulaşma devam ederse de 13 ünde hcg demiş

İşte onu anlamak içinde testlere devamm koyulaşma devam ederse de 13 ünde hcg demiş
Konuya hakim olmanız harika, yeni deneme yapanlar ve endişeleri olanlar için aynı hakimiyet geçerli olmuyor maalesef. Öyle mi böyle mi kafamda hep soru işaretleri var. Korkular var. Umarım hayırlısı olur. Teşekkürler yanıtınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…