Ovülasyon testi hakkında

Bende pko var oyuzde. Adetlerim çok düzensiz bazen aylarca olmuyorum yani bekarken böyle boş sorunm yoktu günü gününe olurdun ne oldguda evlendikten sonra oldu inşallah bu ay hepmiz güzel haberler alırız canım
Aslında adetlerim düzensiz değildi benim. Geçen sene Kasım ayında doğum yaptım 23 haftalık, rahim ağzı yetmezliğinden. Doğumdan sonra adet döngüm karıştı. Ona da yine ınofolic ile gebe kalmıştım. Pko da veriyorlar genelde sen kullandın mı onu? Bir de sanırım prowomen diye bi ilaç var ama o biraz daha pahalı.

İnofolic kullandım ben Eylül ayında aşılama öncesi 2 kutu bitirmiştim oda pahalı zaten 100 TL di şuan kullanmıyorum ilaç aşılama da negatif sonuç alınca doktor infolic braktirmisti folikasit zaten oda

Kesinlikle bizden çok çok kilolu insanlarda var gebe kalan rabbim bizede nasip edecek inşallah
Aynen ben kendimi teselli etmek için arada bakıyorum çok kilolu insanlar bi gebe kalmış o zaman diyorum bende kalırım zamanı gelince inşallah nasip eder

İnofolic kullandım ben Eylül ayında aşılama öncesi 2 kutu bitirmiştim oda pahalı zaten 100 TL di şuan kullanmıyorum ilaç aşılama da negatif sonuç alınca doktor infolic braktirmisti folikasit zaten oda
İnşallah tez vakitte hayırlı haberi alırız hepimiz. Bu yolda çok emek veriyoruz, Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. İsteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah tez vakitte hayırlı haberi alırız hepimiz. Bu yolda çok emek veriyoruz, Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. İsteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet doğru söylüyorsunuz çok emek veriyoruz biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah rabbimde bıze nasip eder

Ovulasyonla hamile kalanlar catlama tarihini ve saatini soyleyin cinsiyet hesaplamasi yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…