- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
-
Merhaba 2 saat içinde sıvı alımı azalması gerekiyor 1 saatte hiç almaman gerekiyor bence sen sabah kalkinca su kahvaltidan sonra hiç içme ben öyle yaptım bende bu ay ilk defa yaptım ovulasyon testiMerhaba kızlar ben ovülasyon testi kullanmaya başladım 3 gündür saat 12 de yapıyorum testi ilk idrardan sonra ama saat 12 ye kadar hiç sıvı almıyorum almam gerekiyormu hiç
Ben 11 buçukta falan kahvaltı yapıyorum 12 de son suyumu içiyorum 2 bucuga kadar sıvı tuketmiyorum bisyde yemiyorum öyle yaptım testimi yumurtlamada gördüm catlamada gördümKimsemse yokmu ya
Kaç günde gördünüz yumurtlamayıBen 11 buçukta falan kahvaltı yapıyorum 12 de son suyumu içiyorum 2 bucuga kadar sıvı tuketmiyorum bisyde yemiyorum öyle yaptım testimi yumurtlamada gördüm catlamada gördüm
Adet bittikten sonra 7. Kırmızı oldu 8. Gün daha koyu oldu 9. Gün bı tık rengi açıldı 10 gün tamamamen silk oldu canimKaç günde gördünüz yumurtlamayı
Teşekkür ederim cevabınız için bende bu ay başladım 3 gün oldu inşallah güzel haber alırızAdet bittikten sonra 7. Kırmızı oldu 8. Gün daha koyu oldu 9. Gün bı tık rengi açıldı 10 gün tamamamen silk oldu canim
İnşallah inşallahTeşekkür ederim cevabınız için bende bu ay başladım 3 gün oldu inşallah güzel haber alırız
Bak canım böyle bide benim büyümüyor catlamiyordu yani doktorlar öyle söylüyordu peki var bende ben çakşır suyu kullandım büyümesi için çatlaması içinde havuç suyu içtim çok şükür yumurtlamada catlamada gördüm inşallah 13 gün sonrada güzel haber alırım senden insallah güzel haber alirisinTeşekkür ederim cevabınız için bende bu ay başladım 3 gün oldu inşallah güzel haber alırız
Bende bugün soğan suyuna başladım ama bakalım olmadı bende yapıcam havuç suyunuBak canım böyle bide benim büyümüyor catlamiyordu yani doktorlar öyle söylüyordu peki var bende ben çakşır suyu kullandım büyümesi için çatlaması içinde havuç suyu içtim çok şükür yumurtlamada catlamada gördüm inşallah 13 gün sonrada güzel haber alırım senden insallah güzel haber alirisin
Yumurta büyümesinde sorunun varmı yada çatlamasındaBende bugün soğan suyuna başladım ama bakalım olmadı bende yapıcam havuç suyunu
Havuç suyu çatlaması içinBende bugün soğan suyuna başladım ama bakalım olmadı bende yapıcam havuç suyunu
Ben doktora gittim muayene etti yumurtan oluyo dedi işte kilo vermen lazım dedi bide işte tahlil sonuçlarımda enfeksiyon çıkmış enfeksiyon doktoruna görün dedi ama belki yanlışda olabilir dedi laboratuvar yanlışlık olmuş olabilir bende gidicem doktora hepatitmiş galiba ondan sonra bi tahlilim daha kaldı onu götürğcem bide eşimin tahlilini götürcem bakalım sorun varmı diyeYumurta büyümesinde sorunun varmı yada çatlamasında
Merhabalar, bende de pko var bende incir ve havuç kürüne başladım ama adet bittikten sonra kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüm. Aynı zamanda inofolic de içiyorum ve son yumurta takibi yaptırmadan önce ovulasyon denemek istedim. 10.günden itibaren yapmaya başladım. Düne kadar ikinci çizgi çok silikti dün biraz daha belirginleşti. 15. gündü dün. Adet düzensiz olunca maalesef... İnşallah iyi haberleri alırız hepimizBak canım böyle bide benim büyümüyor catlamiyordu yani doktorlar öyle söylüyordu peki var bende ben çakşır suyu kullandım büyümesi için çatlaması içinde havuç suyu içtim çok şükür yumurtlamada catlamada gördüm inşallah 13 gün sonrada güzel haber alırım senden insallah güzel haber alirisin
Benim düzenli ama 4 gündür yapıyorum hala yumurtlama yokMerhabalar, bende de pko var bende incir ve havuç kürüne başladım ama adet bittikten sonra kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüm. Aynı zamanda inofolic de içiyorum ve son yumurta takibi yaptırmadan önce ovulasyon denemek istedim. 10.günden itibaren yapmaya başladım. Düne kadar ikinci çizgi çok silikti dün biraz daha belirginleşti. 15. gündü dün. Adet düzensiz olunca maalesef... İnşallah iyi haberleri alırız hepimiz
Ben doktora gittim muayene etti yumurtan oluyo dedi işte kilo vermen lazım dedi bide işte tahlil sonuçlarımda enfeksiyon çıkmış enfeksiyon doktoruna görün dedi ama belki yanlışda olabilir dedi laboratuvar yanlışlık olmuş olabilir bende gidicem doktora hepatitmiş galiba ondan sonra bi tahlilim daha kaldı onu götürğcem bide eşimin tahlilini götürcem bakalım sorun varmı diye
Bende pko var oyuzde. Adetlerim çok düzensiz bazen aylarca olmuyorum yani bekarken böyle boş sorunm yoktu günü gününe olurdun ne oldguda evlendikten sonra oldu inşallah bu ay hepmiz güzel haberler alırız canımMerhabalar, bende de pko var bende incir ve havuç kürüne başladım ama adet bittikten sonra kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüm. Aynı zamanda inofolic de içiyorum ve son yumurta takibi yaptırmadan önce ovulasyon denemek istedim. 10.günden itibaren yapmaya başladım. Düne kadar ikinci çizgi çok silikti dün biraz daha belirginleşti. 15. gündü dün. Adet düzensiz olunca maalesef... İnşallah iyi haberleri alırız hepimiz
Siz evlendikten sonraki kilo aldınızBen doktora gittim muayene etti yumurtan oluyo dedi işte kilo vermen lazım dedi bide işte tahlil sonuçlarımda enfeksiyon çıkmış enfeksiyon doktoruna görün dedi ama belki yanlışda olabilir dedi laboratuvar yanlışlık olmuş olabilir bende gidicem doktora hepatitmiş galiba ondan sonra bi tahlilim daha kaldı onu götürğcem bide eşimin tahlilini götürcem bakalım sorun varmı diye
Evet maalesef evlenmeden önce 85 falandım şimdi 93Siz evlendikten sonraki kilo aldınız
Yaa aynı kilodayiz bende evlenmeden önce 78 falandim ama evlendikten sonra birden kilo aldımEvet maalesef evlenmeden önce 85 falandım şimdi 93
Hatta ben 110 kilo olmuştum 2 ay önce 3 ay diyete girmişim 3 ayda 18 kilo verdim sonra devam edemedimYaa aynı kilodayiz bende evlenmeden önce 78 falandim ama evlendikten sonra birden kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?