Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Merhaba arkadaşlar,

yumurta gelişmesede ovulasyon testi pik göstere bilir mi yoksa pikse kesinlikle yumurta gelişmişmidir? Dün doktor yumurtalar çok küçük küçük dedi ama ovulasyon testim yavaş yavaş koyulaşıyor sanırım bir haftaya kalmaz pik olur gibime geliyor acaba anca gelişiyor olabilir mi? Ultrasona bende baktım yumurtalar 2-4mm felan anca gördüğüm kadarıyla sanki iki tanesi böyle 4 mm gibiydi gerisi 2mm gibi acaba gelişiyormudur şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Zaten günde 2mm oluyo gelişiyodur canm

Geçen ay benimde öyleydi tek derdim lh değeri acaba öylede mi yükseliyor yoksa kesinlikşe yumurta gelişmiş mi olması gerekiyo pik olması için senin bat a kaç gün kaldı
5 gün var ama benm düzensiz yumurtalama gününden itibaren hesaplıyorum 14 gün ve ben klomen kullandım 2 yumurtam oluştu sonra çatlatma iğnesi vuruldum

5 gün var ama benm düzensiz yumurtalama gününden itibaren hesaplıyorum 14 gün ve ben klomen kullandım 2 yumurtam oluştu sonra çatlatma iğnesi vuruldum
Aynen bende hep öyle hesaplıyorum yumurtlamadan 15. Gün oluyorum hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…