• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normaldehemen cevap yazarlardi yazmayinca tekrar hatirlatma yapim dedim zarari yok nede olsa
Evet haklısınız zararı yok yasak değil ancak konu açma rekoru sende zaten olan konuları tekrar tekrar açıyorsun başkalarının daha acil olan yeni konuları aşağıya düşüyor. Yanlış anlama senin konularında önemli ama mesela ovulasyon testi ile alakalı çok kapsamlı konular var deneyimli üyelerin bulunduğu oralara yazsan daha çabuk ve detaylı yorum alırsın.

Mantiginiz cok sacma Baskalarida benim gibi olan konularini genel kapsamli biyere acsin ozaman daha tecrubeli deneyimli bilgi edinir??

Mantiginiz cok sacma Baskalarida benim gibi olan konularini genel kapsamli biyere acsin ozaman daha tecrubeli deneyimli bilgi edinir??
Bu paragraf komple saçma 🤣🤣anlamak istemiyorsun herhalde. Konu dediğin şey kişisel olarak nadiren başa gelen bir şey değil çoğu konuna girip içtenlikle cevap veriyorum zaten. Bikaç test resmi atıp test yapmadığım gün yumurtlama olmuş mu diye soruyorsun bunu kim bilebilir? İnsanlar testi görmeden nasıl cevap verebilir? Bunu çok cevaplı konuların altına açsan belki böyle bir durum Yaşayan varsa senin testlerine benzerlik gösteren sana yardım edebilir. O konular çok kişi tarafından takipte çünkü ilgilenen herkese bildirim gidiyor

Sizd ebeni anlamak istemiyorsunuz sanirim bende keyfimden konu acmadim herhlde ilk yaptigim testte tam anlayamadim ertesi gun yapmadim sonrasinda devam ettim ilk kez kullandigim icin acaba yapmadgm gunmu yumurtladim diye sormak istedjm pik olma ihtimali varmi diye. Aydinlatan birisi olur diye bu kadar negatif olmaya gerek yok kimse zorlamiyo nede olsa cevap ver diye isinize gelmediyse es gecebilirsiniz

Sizd ebeni anlamak istemiyorsunuz sanirim bende keyfimden konu acmadim herhlde ilk yaptigim testte tam anlayamadim ertesi gun yapmadim sonrasinda devam ettim ilk kez kullandigim icin acaba yapmadgm gunmu yumurtladim diye sormak istedjm pik olma ihtimali varmi diye. Aydinlatan birisi olur diye bu kadar negatif olmaya gerek yok kimse zorlamiyo nede olsa cevap ver diye isinize gelmediyse es gecebilirsiniz
Arkadaşım benim anlatmak istediğim şey de bu. İlk kez denediğini fark edebiliyoruz. Negatif bir tutumum da yok. Düzenli test yapmadığın sürece kimse bu soruna cevap veremez. Senin konularını es geçme gibi lüksümüz yok şuan da üç konun anasayfanın en başında geçen haftalarda tam beş konun vardı ana sayfada peş peşe. Demem o ki azcık araştırmacı olun en üst sağda arama butonu var açtığın tüm konuların detaylı yorumu var. Soğan suyunun da ovulasyonunda. Soğan suyunada sana şurdan cevap vereyim ben soğan suyu içtiğim Ay gebe kaldım. Ama bilinçsiz yaptım şuan ki aklım olsa yapamazdım çoğu kişide hormonları bozmuş. Rahim inceliği olan kadınların rahimlerini iyice inceltmiş. Doktorunla görüşmeden içme onu. Bunları arama motorunda ararsan daha nice bilgiler edinirsin.. İyi geceler

Bir onceki actigim konuya yorum yaparmisnz
Bebek isteğinizi anlıyorum fakat Cuma gününden beri ovulasyon testinizle alakalı 3 tane konu açmışsınız.

Şimdi de açtığınız konulara yorum yapılması için konu açıyorsunuz, ki konularınıza yorum yazılsın diye topik açılmaz.
Tek bir ovulasyon topiğinize yoğunlaşıp o topikte gün gün testlerini paylaşsanız hem bir sürü test konusu açıp hangisine cevap geldi takip etmek de zorlanmazsınız hem de üyelerin tüm testlerini aynı topikte görüp değerlendirmesi daha kolay olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X