Siz bu günü değerlendirin yarın tekrar aynı saatlerde yapın farklı saatlerde yapmayın ya akşam ya sabah yapınIlk defa kullaniyorum cok bilgim yok arastirdigim kadariyla pik gunu ve siliklesinceye kadar gunu degerlendirmekmis
Butun testleri aksam yapmistim bugunki en alttakini saat 2 de yapdim en koyu cizgiyi bugun gordum ama oda tam pik degil galiba
Sizce aksam tekrar yapayim mi
Yoksa yarin 2 demi tekrar yapayim
Yarinmi tam pik olur yoksa bu aksam mi acaba
Bugunu degerlendirmelimiyim?
(Cizgi attigim testler degerlendirilen gunler)
Tesekkur ederim ilk defa kullandigim icin bazi yorumlarda aksam yapin yaziyodu oyle yapiyodum ama sabah ilk idrar ve aksam 8 den sonra yapmayin yaziyor kagidinda.Siz bu günü değerlendirin yarın tekrar aynı saatlerde yapın farklı saatlerde yapmayın ya akşam ya sabah yapın
Bat 26 ocakGün içinde yapın pik seviyesini görüceksinizdir. Adete ne kadar var?
Aynen ilk idrarla yapmayın bide 1 saat önceden sıvı alımını kesinTesekkur ederim ilk defa kullandigim icin bazi yorumlarda aksam yapin yaziyodu oyle yapiyodum ama sabah ilk idrar ve aksam 8 den sonra yapmayin yaziyor kagidinda.
Birde aksamlari idrarimi uzun sure tutamadigimi farkettim
Dediginiz gibi yarin 2 de takrar yapayim o zaman
Hamilelik olabilir mi acaba koyu cikmis bayaAz önce yaptım benim de adetime 3 gün var
Eki Görüntüle 2758862
Bilmiyorum ki cesaret edemiyorum gebelik testineHamilelik olabilir mi acaba koyu cikmis baya
Bazi kadinlar 2 kezde yumurtlayabiliyormus ama bence hamilesinn hadi insallahh. Erken gebelik testi yapsan biBilmiyorum ki cesaret edemiyorum gebelik testine
Ay inşallah adete az kaldı aslında gecikmesini beklesem daha iyiBazi kadinlar 2 kezde yumurtlayabiliyormus ama bence hamilesinn hadi insallahh. Erken gebelik testi yapsan bi
Sabredebiliyorsan bekle tabi ben cok tezcanliyim asla beklemezdimAy inşallah adete az kaldı aslında gecikmesini beklesem daha iyi
Evet biraz geç başladım ama bu arada ilk kez bu kadar koyu yakaladımSabredebiliyorsan bekle tabi ben cok tezcanliyim asla beklemezdim
Ovulasyon testiylemi degerlendirdin bu ayı
Sonucunu ogrenince yazarsin canim insallah hamilesindirEvet biraz geç başladım ama bu arada ilk kez bu kadar koyu yakaladım
İnşallah yazarımSonucunu ogrenince yazarsin canim insallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?