• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkinda yorum yaparmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Candyy15

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
155
144
18
Ilk defa kullaniyorum cok bilgim yok arastirdigim kadariyla pik gunu ve siliklesinceye kadar gunu degerlendirmekmis
Butun testleri aksam yapmistim bugunki en alttakini saat 2 de yapdim en koyu cizgiyi bugun gordum ama oda tam pik degil galiba
Sizce aksam tekrar yapayim mi
Yoksa yarin 2 demi tekrar yapayim
Yarinmi tam pik olur yoksa bu aksam mi acaba
Bugunu degerlendirmelimiyim?
(Cizgi attigim testler degerlendirilen gunler)

Eklentiler

• 20210111_150428.webp
    20210111_150428.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 37
Ilk defa kullaniyorum cok bilgim yok arastirdigim kadariyla pik gunu ve siliklesinceye kadar gunu degerlendirmekmis
Butun testleri aksam yapmistim bugunki en alttakini saat 2 de yapdim en koyu cizgiyi bugun gordum ama oda tam pik degil galiba
Sizce aksam tekrar yapayim mi
Yoksa yarin 2 demi tekrar yapayim
Yarinmi tam pik olur yoksa bu aksam mi acaba
Bugunu degerlendirmelimiyim?
(Cizgi attigim testler degerlendirilen gunler)
Siz bu günü değerlendirin yarın tekrar aynı saatlerde yapın farklı saatlerde yapmayın ya akşam ya sabah yapın

Siz bu günü değerlendirin yarın tekrar aynı saatlerde yapın farklı saatlerde yapmayın ya akşam ya sabah yapın
Tesekkur ederim ilk defa kullandigim icin bazi yorumlarda aksam yapin yaziyodu oyle yapiyodum ama sabah ilk idrar ve aksam 8 den sonra yapmayin yaziyor kagidinda.
Birde aksamlari idrarimi uzun sure tutamadigimi farkettim
Dediginiz gibi yarin 2 de takrar yapayim o zaman

Gün içinde yapın pik seviyesini görüceksinizdir. Adete ne kadar var?
Bat 26 ocak
Bir gun once veya sonra olabiliyor
En koyusu bugunki testim oldu fakat tam pik degil yinede c kadar koyu degil yogunlasan akintim ve kasiklarimda agrida basladi bugun

Tesekkur ederim ilk defa kullandigim icin bazi yorumlarda aksam yapin yaziyodu oyle yapiyodum ama sabah ilk idrar ve aksam 8 den sonra yapmayin yaziyor kagidinda.
Birde aksamlari idrarimi uzun sure tutamadigimi farkettim
Dediginiz gibi yarin 2 de takrar yapayim o zaman
Aynen ilk idrarla yapmayın bide 1 saat önceden sıvı alımını kesin

Back
X