Ovulasyon testi-geciken adet

iklim ela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
717
1.176
28
33496481-AC63-4C91-AD27-6235FF85EFBE.jpeg
Herkese güzel günler.. Adetim 2 gün gecikti, aslında gebelik istiyorum zaten ama 4 yıldır olmuyor orası ayrı.. Elimde kalan son ovulasyon testini kullandım, sonuç hakkında bilgisi yada fikri olan var mıdır, açıkçası kafamda iki soru var. Kist mi oluştu, yada tekrar yumurtlama gibi bi durum mu söz konusu. Şimdiden teşekkürler💐

Hcg testi yapsan bi. Ovulasyonla gebelik öğrenen de var. Nadir de olsa 2. Yumurtlama da olabilir tabi. Ya da herhangi bir sebebi olmayadabilir.

Eki Görüntüle 2819318 Herkese güzel günler.. Adetim 2 gün gecikti, aslında gebelik istiyorum zaten ama 4 yıldır olmuyor orası ayrı.. Elimde kalan son ovulasyon testini kullandım, sonuç hakkında bilgisi yada fikri olan var mıdır, açıkçası kafamda iki soru var. Kist mi oluştu, yada tekrar yumurtlama gibi bi durum mu söz konusu. Şimdiden teşekkürler💐
Gebelik testi yapsaydiniz direk keşke..ovulasyon testiyle belli olmaz ben sanmiyorum

Hcg testi yapsan bi. Ovulasyonla gebelik öğrenen de var. Nadir de olsa 2. Yumurtlama da olabilir tabi. Ya da herhangi bir sebebi olmayadabilir.
Sen sanırım hamileymişsin bu arada tebrik ederim, hayırlı olsun🌸🌺Hcg için bekleyeyim diyorum acelem yok da dediğin gibi düşündüm ben de 2.yumurtlama

Eki Görüntüle 2819318 Herkese güzel günler.. Adetim 2 gün gecikti, aslında gebelik istiyorum zaten ama 4 yıldır olmuyor orası ayrı.. Elimde kalan son ovulasyon testini kullandım, sonuç hakkında bilgisi yada fikri olan var mıdır, açıkçası kafamda iki soru var. Kist mi oluştu, yada tekrar yumurtlama gibi bi durum mu söz konusu. Şimdiden teşekkürler💐
Sonucunu ne oldu acaba

Back