• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ! Gebelik olabilir mi?

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.073
133
29
Kızlar adet tarihi 6 Şubat olması gerekiyor. Ben 15 ocak yumurtlamayi gördüm geçen hafta kanda gebelik bakıldı başka bir rahatsızlığım gereği beta 0.269 çıktı bugün ovulasyon testim bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi ? Yoksa tekrar mi yumurtluyorum ? Gebelik öğrenenler testleriniz nasıldı ? Ve adete kaç gün vardı öğrendiğiniz de ?

Eklentiler

• IMG_20200127_163836.jpg
    IMG_20200127_163836.jpg
    278,3 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar adet tarihi 6 Şubat olması gerekiyor. Ben 15 ocak yumurtlamayi gördüm geçen hafta kanda gebelik bakıldı başka bir rahatsızlığım gereği beta 0.269 çıktı bugün ovulasyon testim bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi ? Yoksa tekrar mi yumurtluyorum ? Gebelik öğrenenler testleriniz nasıldı ? Ve adete kaç gün vardı öğrendiğiniz de ?
gecen haftakı deger sımdıye kac olmustur ablam . :) sen yarın da yap bu testı ovulasyon daha da koyulascak t sı daha koyuolcak sonra hıc degısmeden devam etcek.:) o zaman hamılesın kesın yanı bence^^ ben de denıyorum da yarın da boyle cıkarsa dırek erken gebelık testı yapıcam 10dpo da. ovulasyondan sonrakı 7. 8. 9. gunler pozıtıfdı bu arada

gecen haftakı deger sımdıye kac olmustur ablam . :) sen yarın da yap bu testı ovulasyon daha da koyulascak t sı daha koyuolcak sonra hıc degısmeden devam etcek.:) o zaman hamılesın kesın yanı bence^^ ben de denıyorum da yarın da boyle cıkarsa dırek erken gebelık testı yapıcam 10dpo da. ovulasyondan sonrakı 7. 8. 9. gunler pozıtıfdı bu arada

Yarında yapıyım o zaman teşekkür ederim

Canım ben de gebeyim ovulasyon testiyle denedim gösterecekmi diye iki çizgi de kop koyu çıktı eğer T çizgisi silikse zaten normal dede ovulasyon testinde hep ikinci çizgi silikte olsa çıkıyor

Normal gebelik testin de yumurtlamadan 11 gün sonra yaptım hafifi silik çıktı ovulasyonla yaptım tamamen silik çıktı gebelik tam ilerleyince ovulasyon da gözüküyor

Bence gebesin yarin sabah da bi normal test yap emin olalım. 🥰

Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda nasip olur sana da isteyen herkese de 🤲🏻 Ben de bi düşük yaptım elhamdulillah şimdi hamileyim ovulasyon testiyle hamile kaldım

Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda nasip olur sana da isteyen herkese de 🤲🏻 Ben de bi düşük yaptım elhamdulillah şimdi hamileyim ovulasyon testiyle hamile kaldım

Bende deniyorum ama geçen ay yumurtlamayi gördüm fakat tutmadı . Amin canım sende sağ salim kucağına al

Back