Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi gebelik gösterir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarssa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2017
12
2
16
Merhaba. adetim 6 gün geçti evde ovulasyon testi vardı farklı günlerde 2 sefer yaptim pozitif sizce hamile olabilir miyim.
 
Yarın sabah denicem eşim almış ama daha önce hiç böyle bi durum yaşayıp da hamile kalan var mı merak ediyorim
 
Yarın sabah denicem eşim almış ama daha önce hiç böyle bi durum yaşayıp da hamile kalan var mı merak ediyorim
Ben yaşamadım ama çok duydum. Adete yakın ovülasyon testi yapıp hamile olduğunu öğrenen çok kişi var.
 
Çok teşekkürler uzun zamandır bebek bekliyoruz rabbim hayırlı olanını nasıp etmiştir insallah.
 
Adet gunun gectıyse gosterır bak benımkılerı yuklım
 

Eklentiler

  • 9B61FB57-E4AF-43E2-9372-96940134C22E.jpeg
    9B61FB57-E4AF-43E2-9372-96940134C22E.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 390
Adet günüme 3 gün kala ovulasyon testi(laboquick marka, belki markadan markaya değişir) yaptım. Hepsinde de ikinci çizgi koyu çıktı. Sonrasında adetim 3 gün gecikti, yine her gün bu ovulasyon testlerini yaptım ve hepsinde de ikinci çizgi de koyu çıktı. Adetim gecikince hassas olan gebelik testlerinden yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Normal 5 tl lik gebelik testi de denedim, onda ikinci çizgi neredeyse görünmüyordu. Adetim 3 gün geciktiğinde hcg testi yaptırdım, 50 çıktı. Ama maalesef bir gün sonra adet oldum. Sonraki gün de doktor kontrolüne gittim. Hcg 23'e düşmüştü, rahimde de hiçbir şey görünmüyordu. Doktor pek çok kadının kimyasal gebelik yaşadığını farkına varmadığını söyledi. Haftaya tekrar hcg değerime bakılacak, normal değerlere düşmesi gerekiyormuş.
Sonuç olarak ovulasyon testinde ikinci çizgi de koyu çıktığında düşük hcg leri gösterebiliyor sanırım. Ama en doğrusu adetin en az 1 hafta gecikmesini beklemek diye düşünüyorum.

Vardır bunda da bir hayır. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
 
Back