Evet sabah gebelik testim de pozitif çıktı. Bugünkü testiniz pik gibi gözüküyor. Ama ben dediğim gibi adet geçtikten 2 gün sonra yaptım ovulasyon testini. Size de beklemenizi tavsiye ederim
Anladım teşekkür ederim :) benim adetime bi hafta var ama hafif göğüs hassasiyeti ve kaşık ağrılarım var. İlk defa yaşıyorum adetten bu kadar önce. Normalde önceki başlar ve adet olurum hemen. Hayırlısı olsun bakalım. :)
Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun benim salı günü lekelenmem oldu sonrasında bugüne kadar hep adet ağrısı ve göğüs ağrısı yasadım normalde yarın adet günüm ama bugün test yaptım yine negatif siz adetten önce hiç test yapmışmıydınız
Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun benim salı günü lekelenmem oldu sonrasında bugüne kadar hep adet ağrısı ve göğüs ağrısı yasadım normalde yarın adet günüm ama bugün test yaptım yine negatif siz adetten önce hiç test yapmışmıydınız
Merhabalar bende benzer bir durum yaşıyorum bu ay yumurtlama ve çatlamayı gördükten sonra tekrar koyulaşıyor ovulasyon testim normal mi bu? Doktora da sordum tekrar mı yumurtluyorum diye değerlendirmek adına hayır dedi rahim kalınlaşmam olmuş sol tarafta 2 cm kist olduğunu söyledi beta değerine bakmak için kan istedi ama çatlama 1 kasımda olmuştu yani dün verdim kanı sonuç 0.200 bat tarihime 6 gün kaldı bu durumu yaşayan var mı?