E EwitaM Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2024 13 1 1 33 Dün 15:05 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #1 Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi 2 gündür yapıyorum. Sanırım yumurtlamaya az kaldı koyulasmaya başlamış gibi geldi. Fikri olan var mı Eklentiler 1000044114.webp 27,4 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi 2 gündür yapıyorum. Sanırım yumurtlamaya az kaldı koyulasmaya başlamış gibi geldi. Fikri olan var mı
Lazz53 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2016 1.402 494 123 Dün 15:19 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #2 EwitaM .!.: Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi 2 gündür yapıyorum. Sanırım yumurtlamaya az kaldı koyulasmaya başlamış gibi geldi. Fikri olan var mı Genişletmek için tıkla... Evet canım yarına pik olur bence
EwitaM .!.: Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi 2 gündür yapıyorum. Sanırım yumurtlamaya az kaldı koyulasmaya başlamış gibi geldi. Fikri olan var mı Genişletmek için tıkla... Evet canım yarına pik olur bence
E EwitaM Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2024 13 1 1 33 Dün 15:25 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #3 Lazz53 .!.: Evet canım yarına pik olur bence Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumun için canım. Hsg çektirdim o yüzden bir an önce pik görmek istiyorum umutla
Lazz53 .!.: Evet canım yarına pik olur bence Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumun için canım. Hsg çektirdim o yüzden bir an önce pik görmek istiyorum umutla
Lazz53 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2016 1.402 494 123 Dün 15:26 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #4 EwitaM .!.: Teşekkür ederim yorumun için canım. Hsg çektirdim o yüzden bir an önce pik görmek istiyorum umutla Genişletmek için tıkla... Yarına daha koyu çıkar çok büyük ihtimalle yarın ve ertesi gün değerlendir
EwitaM .!.: Teşekkür ederim yorumun için canım. Hsg çektirdim o yüzden bir an önce pik görmek istiyorum umutla Genişletmek için tıkla... Yarına daha koyu çıkar çok büyük ihtimalle yarın ve ertesi gün değerlendir
E EwitaM Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2024 13 1 1 33 Dün 15:28 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #5 Lazz53 .!.: Yarına daha koyu çıkar çok büyük ihtimalle yarın ve ertesi gün değerlendir Genişletmek için tıkla...
Lazz53 .!.: Yarına daha koyu çıkar çok büyük ihtimalle yarın ve ertesi gün değerlendir Genişletmek için tıkla...
E EwitaM Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2024 13 1 1 33 Dün 15:29 Konu Sahibi Konu Sahibi EwitaM #6 Gün aşırı durumundayız zaten umarım tutar bu sefer