Ovulasyon testi bir silik bir koyu ?

may3434

sabır.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
126
58
38
34
Kızlaar !! Dün sabah ovulasyon testinde kopkoyu çizgiyi yakaladım. Akşam testi tekrar yaptım silikleşmişti hem de baya . Bu sabah tekrar yaptım çizgi yine kopkoyuydu. Öğlen tekrar yaptım yine koyu. Niye böyle tutarsız ki acep?

Akşamki Yaptığın test muhtemelen hatalıymış canım çünkü hala koyu çıkıyor olması bunu gösteriyor.. Tam gaz Çalışmalara devam

çalışmalar devam zatennn 2 kez yumurtlama olayı felan mı var acaba? bu kadar kısa aralıklarla olur mu kii ..

merhaba benim de aynı şekilde oldu 14 birbirine yakındı 15 ve 16 da açıldı bende yumurtlama oldu diye bırakmıştım testi 18 inde merak ettim bir daha yaptım eşit olmasa da koyulaşmış yine tekrar açılmaya başladı senin nasıl sonuçlandı

benimde ayni oldu.surekli 2 silik cizgi felan.sen ovulasyon testinden sonra mi gebe kaldin acaba

ARKADAŞIM BANA Bİ CEVAP YAZSANA BENDE 13.GÜNDE YAPTIM KOYULDU ÇOK KOYU OLMASADA BAYA KOYUYDU 2 GÜN ÜST ÜSTE ÖYLE ÇIKTI SONRA SİLİKLEŞTİ( 2 GÜN SİLK ÇIKTI)BU ÖĞLEN YAPTIM SİLİK ÇIKTI SONRA BAKTIM TEKRAR BAYA KOYU OLMUŞ AMA İLKİ GİBİ KOYU DEĞİL ARALARINDA MİLİM FARK VAR NE YAPAYIM YAAA AKLIM ÇOK KARIŞTI ÇOK STRESE GİRDİM YAAA

Kızlar Merhaba bununla ilgili bir konuda açtım ama cevap gelmedi. ne yazıkki benim yaptığım ovulasyon testi laboquick marka ve adetlerim düzensiz o yüzden denemeye karar verdim. Dün yapmış olduğum testte çok koyu olmayan fakat çokta silik olmayan bir sonuç yakaladım. Bugün baktığımda gayet silik bir sonuç vardı. Çok kafam karıştı çoookkk... Lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

Bence yapmaya devam et bide kaç günde bir adet görüyorsun ve koyu olan ne zaman çıktı

Ben de 28 günde bir görüyorum 14 ve 15.günlerde koyu oldu ama ilki kadar değildi daha sonra silikleşmeye başladı 4.gün tekrar koyulaşma ya başladı ve bıraktım vajinal akıntıya bakmaya başladım ama ondada sonuç alamadım sonra dedimki herhalde 14-15.günler yumurtlama günüydü dedim daha sonra bugün yani 14-15.günlerden 9 gün sonra(adetten 23 gün sonra yaptım yani adetime 5 gün kala)inanılmaz hızlı ve koyu çıktı bakalım bugünde değerlendirecem hala koyuluk devam ederse büyük ihtimal hamileyim yani herkesin ki öyle olmuş

Merhabalar
Adet günlerim ne yazık ki çok değişken. Bazen 28 bazen 35 bazen daha fazla ama öyle 50 gün falan değil tabi...
Bence yapmaya devam et ama üzerinden baya gün geçmişse yapma belki kaçırmış olabilrsin ama kesinlikle önümüzdeki ay paraya kıyıp adet geçtikten sonra bi daha ki adetine kadar yap pes etme adet olduğuna göre yumurta çatlaması yaşıyorsun sadece düzensiz olduğu olduğu için ne zaman yumurtladığının tahmini zor.o yüzden elindekileri daha fazla kullanma bi daha ki ay biraz daha al ve hergün yap elbet 2 çizgiyi yakalarsın C çizgisine çok yakınsa T çizgisi o günlerde değerlendir eşinle sık sık ilişkiye gir ama hamile kalmak için girdiğini belli etme Cilveli ve bakımlı olki eşinin de sperm kalitesine yansır diye düşünüyorum.en önemlisi rabbimizden hayırlı ve sağlıklı bir evlat iste ilişkiye girmeden önce veya sonra içinden bol bol dua et.birde bir daha ki ay ovulasyon gününü yakaladığında iyice kendini dinle sende nasıl değişikler oluyor iyice gözlemle ki inşallah tutar ama tutmazsa da sonraki aylara az ovulasyon testi alırsın o değişiklikleri farketti ğin günlerde yaparsın neyse hadi hayırlısı inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebek dileklerimle bizi gelişmelerden haberdar edersen seviniriz

Merhabalar
Adet günlerim ne yazık ki çok değişken. Bazen 28 bazen 35 bazen daha fazla ama öyle 50 gün falan değil tabi...
Birde son olara yapacağın ovulasyon testini iyi oku kullanmadan önce 4 saat hiç çişini yapma ve mümkünse hiç sıvı tüketme ve sabah idrarı yla yapma

Ne kadar tesekkur etsem azdir. Zamaninizi ayirip bu denli uzun bir cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim. Bugünlerde degisiklik ve yumurta akı akintim basladi. Ben teste halen devam ediyorum. Bugun yaptigim test kontrol cizgisine yakindi fakat tam olarak keskin bir koyuluk yoktu. Ama digerlerine gore koyuydu acikcasi. Yumurtlama zamaninda yavas yavas koyulasiyor sanirim. Bugun degerlendirmek zor ama yarinl bir test daha yapip o sekilde degerlendirmeyi dusundum. Belki daha koyu olur. Uff bu yumurtlama gunlerinde hep bir sey çıkıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…