- 18 Ekim 2014
- 126
- 58
- 38
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ayni oldu.surekli 2 silik cizgi felan.sen ovulasyon testinden sonra mi gebe kaldin acabaKızlaar !! Dün sabah ovulasyon testinde kopkoyu çizgiyi yakaladım. Akşam testi tekrar yaptım silikleşmişti hem de baya . Bu sabah tekrar yaptım çizgi yine kopkoyuydu. Öğlen tekrar yaptım yine koyu. Niye böyle tutarsız ki acep?
Ovulasyon testi kullanmadıgım ay hamile kaldım:)benimde ayni oldu.surekli 2 silik cizgi felan.sen ovulasyon testinden sonra mi gebe kaldin acaba
benimde aynı şekilde koyu çıkıp açıldı tekrar koyulaştı neden oluyomuş peki biliyor musunOvulasyon testi kullanmadıgım ay hamile kaldım:)
ARKADAŞIM BANA Bİ CEVAP YAZSANA BENDE 13.GÜNDE YAPTIM KOYULDU ÇOK KOYU OLMASADA BAYA KOYUYDU 2 GÜN ÜST ÜSTE ÖYLE ÇIKTI SONRA SİLİKLEŞTİ( 2 GÜN SİLK ÇIKTI)BU ÖĞLEN YAPTIM SİLİK ÇIKTI SONRA BAKTIM TEKRAR BAYA KOYU OLMUŞ AMA İLKİ GİBİ KOYU DEĞİL ARALARINDA MİLİM FARK VAR NE YAPAYIM YAAA AKLIM ÇOK KARIŞTI ÇOK STRESE GİRDİM YAAAKızlaar !! Dün sabah ovulasyon testinde kopkoyu çizgiyi yakaladım. Akşam testi tekrar yaptım silikleşmişti hem de baya . Bu sabah tekrar yaptım çizgi yine kopkoyuydu. Öğlen tekrar yaptım yine koyu. Niye böyle tutarsız ki acep?
Kızlar Merhaba bununla ilgili bir konuda açtım ama cevap gelmedi. ne yazıkki benim yaptığım ovulasyon testi laboquick marka ve adetlerim düzensiz o yüzden denemeye karar verdim. Dün yapmış olduğum testte çok koyu olmayan fakat çokta silik olmayan bir sonuç yakaladım. Bugün baktığımda gayet silik bir sonuç vardı. Çok kafam karıştı çoookkk... Lütfen yardımcı olabilirmisiniz?
Bence yapmaya devam et bide kaç günde bir adet görüyorsun ve koyu olan ne zaman çıktı
Bence yapmaya devam et ama üzerinden baya gün geçmişse yapma belki kaçırmış olabilrsin ama kesinlikle önümüzdeki ay paraya kıyıp adet geçtikten sonra bi daha ki adetine kadar yap pes etme adet olduğuna göre yumurta çatlaması yaşıyorsun sadece düzensiz olduğu olduğu için ne zaman yumurtladığının tahmini zor.o yüzden elindekileri daha fazla kullanma bi daha ki ay biraz daha al ve hergün yap elbet 2 çizgiyi yakalarsın C çizgisine çok yakınsa T çizgisi o günlerde değerlendir eşinle sık sık ilişkiye gir ama hamile kalmak için girdiğini belli etme Cilveli ve bakımlı olki eşinin de sperm kalitesine yansır diye düşünüyorum.en önemlisi rabbimizden hayırlı ve sağlıklı bir evlat iste ilişkiye girmeden önce veya sonra içinden bol bol dua et.birde bir daha ki ay ovulasyon gününü yakaladığında iyice kendini dinle sende nasıl değişikler oluyor iyice gözlemle ki inşallah tutar ama tutmazsa da sonraki aylara az ovulasyon testi alırsın o değişiklikleri farketti ğin günlerde yaparsın neyse hadi hayırlısı inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebek dileklerimle bizi gelişmelerden haberdar edersen sevinirizMerhabalar
Adet günlerim ne yazık ki çok değişken. Bazen 28 bazen 35 bazen daha fazla ama öyle 50 gün falan değil tabi...
Birde son olara yapacağın ovulasyon testini iyi oku kullanmadan önce 4 saat hiç çişini yapma ve mümkünse hiç sıvı tüketme ve sabah idrarı yla yapmaMerhabalar
Adet günlerim ne yazık ki çok değişken. Bazen 28 bazen 35 bazen daha fazla ama öyle 50 gün falan değil tabi...
Bence yapmaya devam et ama üzerinden baya gün geçmişse yapma belki kaçırmış olabilrsin ama kesinlikle önümüzdeki ay paraya kıyıp adet geçtikten sonra bi daha ki adetine kadar yap pes etme adet olduğuna göre yumurta çatlaması yaşıyorsun sadece düzensiz olduğu olduğu için ne zaman yumurtladığının tahmini zor.o yüzden elindekileri daha fazla kullanma bi daha ki ay biraz daha al ve hergün yap elbet 2 çizgiyi yakalarsın C çizgisine çok yakınsa T çizgisi o günlerde değerlendir eşinle sık sık ilişkiye gir ama hamile kalmak için girdiğini belli etme Cilveli ve bakımlı olki eşinin de sperm kalitesine yansır diye düşünüyorum.en önemlisi rabbimizden hayırlı ve sağlıklı bir evlat iste ilişkiye girmeden önce veya sonra içinden bol bol dua et.birde bir daha ki ay ovulasyon gününü yakaladığında iyice kendini dinle sende nasıl değişikler oluyor iyice gözlemle ki inşallah tutar ama tutmazsa da sonraki aylara az ovulasyon testi alırsın o değişiklikleri farketti ğin günlerde yaparsın neyse hadi hayırlısı inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebek dileklerimle bizi gelişmelerden haberdar edersen seviniriz