• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi beni şaşırttı 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta yumjrtallıklardan atılmıs spermi bekliyor demek.. 1 gün boyunca canlı kalacak. Dün degerlendirmeniz iyi olmus içerde suan sperm vardır ama bugun ve yarın da mutlaka degerlendırın
O zaman ovulasyonu bırakayım demi canm gördüm artk piki ve slik çizgiyi 🤔

Canım sende geç yunurtlamissin benim gibi 😊 adet olmazsan korkma 14 15 gun uzar yumurtlama ise hamile degil sen eğer
Canim yumurtlamayi hissettim ben clife kullandim bu ay simdi adrt olurmuyum bilemem ama kasik batmam var 6gundur bacak agrim bugun mide bulantisi basladi

Sohrab Sohrab bşy sorucam ilişkiden sonra hep dışarı çıkıyo meniler içerde nasıl kalıcak dünkü sperm bende mi bi gariplik var acaba 😟

Canim yumurtlamayi hissettim ben clife kullandim bu ay simdi adrt olurmuyum bilemem ama kasik batmam var 6gundur bacak agrim bugun mide bulantisi basladi
Ovulasyon testine adetten kaç gün sonra başladın eğer hep slik çizgi çıktıysa ve bugün çift çizgi gorduysen bu yumurtlama oluyor ama eğer ovulasyon da slik değil de öncesinde çift çizgi görüp değerlendirdiysen adete 3 gün kala ovulasyon yaptıysan hamilesindir cnm normal bir gebelik testi al istersen

ani
Sohrab Sohrab bşy sorucam ilişkiden sonra hep dışarı çıkıyo meniler içerde nasıl kalıcak dünkü sperm bende mi bi gariplik var acaba 😟
Nasıl yani bosaldiktan hemen sonra mi sperm geri geliyor ? Ben belimin altina yastik koyup 20 dakika bekliyorum sperm geri gelmiyor 20 dakika ama ayağa kalkınca tabiki fazlası akiyor

Ovulasyon testine adetten kaç gün sonra başladın eğer hep slik çizgi çıktıysa ve bugün çift çizgi gorduysen bu yumurtlama oluyor ama eğer ovulasyon da slik değil de öncesinde çift çizgi görüp değerlendirdiysen adete 3 gün kala ovulasyon yaptıysan hamilesindir cnm normal bir gebelik testi al istersen
Canim ovu testi yapmadim yumurtlama olduğunda belirtileri super hissettim yarin ilk isim gebelik testi almak adete yakin koyu olupta hamile olan da vardi

Nasıl yani bosaldiktan hemen sonra mi sperm geri geliyor ? Ben belimin altina yastik koyup 20 dakika bekliyorum sperm geri gelmiyor 20 dakika ama ayağa kalkınca tabiki fazlası akiyor
Bi 5 dk sonra Ayağa kalkıyorum ben hemen akıyor hepsi 🙄🙄🙄

5 dk sonra bile kalksan olur diyor banu ciftci.. İlk giden gidiyor diyo.. Milyonlarca sperm huctesı var.. Bizim gördüğümüz sıvı olan kısım spermin içinde yasadıgk sıvıymıs..yine de kulaktan dolma yatıyoruz yarımsaat bacakları havaya dıkıp 🙈 banu ciftci videolarını ızlemınızı tavsıye ederım dollenme ile iigili youtuba da var

Back