• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi beni şaşırttı 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pekeldero

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
57
27
3
28
merhaba kızlar öncelikle adet döngüm 29 günde bir gebelik planlıyorum 15 martta adet oldum martta ovulasyon testleri aldım ve adetten 10 gun sonra başladım yapmaya hep slik çıktı piki göremedim " takvime gore de adetten 16 gün sonra yumurtlama" fakat yumurtlama günün de yapmama rağmen gene slik çıktı moralim bozuldu hepsini çöpe attım ama genede ovulasyonu bırakmadım bugün adetimin 21 . Günü ve ilk defa böyle koyu çıktı acaba pikmi yumurtluyormuyum🤔🙄 adetime 9 gün kaldı bugünü nasıl ve kac gun değerlendirmeliym??

Eklentiler

• 20200404_181035.jpg
    20200404_181035.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 57
merhaba kızlar öncelikle adet döngüm 29 günde bir gebelik planlıyorum 15 martta adet oldum martta ovulasyon testleri aldım ve adetten 10 gun sonra başladım yapmaya hep slik çıktı piki göremedim " takvime gore de adetten 16 gün sonra yumurtlama" fakat yumurtlama günün de yapmama rağmen gene slik çıktı moralim bozuldu hepsini çöpe attım ama genede ovulasyonu bırakmadım bugün adetimin 21 . Günü ve ilk defa böyle koyu çıktı acaba pikmi yumurtluyormuyum🤔🙄 adetime 9 gün kaldı bugünü nasıl ve kac gun değerlendirmeliym??
Yumurtlamanız gecıkmıs.. Takvim uygulamaları sabıt tarıh gösteriyor,pek güvenmeyin takvime.. Degerlendirme ye başlayın

Evet 5 gün geç yumurtlamışsınız. Haliyle beklenen adet tarihiniz 5 gün ötelenmiş oldu

Üzerinde 21yazan pik. Size tavsiyen bu 3 günü mutlaka değerlendirin. 1 gün boş geçin. 5. Gün tekrar değerlendirin. Ovu testi aldığım sayfa bu şekilde önermişti.

Geç Yumurtlamışsın demek ki canımm ☺️
Adet tarihine artık 9 değil 14 gün var değerlendir 🥰

Yumurtlamanız gecıkmıs.. Takvim uygulamaları sabıt tarıh gösteriyor,pek güvenmeyin takvime.. Degerlendirme ye başlayın

Canım bugün sliklesti ne demek bu c den daha koyu olması lazm degilmi

Eklentiler

• 20200405_171734.jpg
    20200405_171734.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 30
Selam kizlar adete 3gun var ovu testime bakarmisin

Eklentiler

• 20200405_171309.jpg
    20200405_171309.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 16
  • Beğen
Reactions: H M
Yumurta yumjrtallıklardan atılmıs spermi bekliyor demek.. 1 gün boyunca canlı kalacak. Dün degerlendirmeniz iyi olmus içerde suan sperm vardır ama bugun ve yarın da mutlaka degerlendırın

Back