Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamak üzere yarın silikleşir net sekilde koyu.Üstteki dünki. alttaki bu gunki . Artık öyle bi paranoya oluştu ki anlatamam gözlerim ikisinide aynı görüyor resmen.
Testi günde 1 kere saat 10 ile 18 arasında yapın 2 saat su içmemeye özen gösterınÇok teşekkür ederim ya.bi de testi bugün saat 1 de yaptım akşam tekrar yapmalı miyim acaba
Cnm Allah hayırlısı ile bebeğine kavuştursun benimde dün ilk denememdi aynen seninki gibi sonuçlarım bugün eşit koyulukta iki cizgi var aslında adetin 11.gunu 28 günde adet oluyorum ben 14.gün sanıyordum yumurtlamayı eee şimdi benn napim bugün ilişki olması mı gerek anlamadım
Valla canm koyuluğu gördüysen bu günüde ertesi iki günüde degerlendir ama kendini şartlandırma hayırlısıyla olur koyu gördüğün günün ertesi yumurta çatlar cunkiCnm Allah hayırlısı ile bebeğine kavuştursun benimde dün ilk denememdi aynen seninki gibi sonuçlarım bugün eşit koyulukta iki cizgi var aslında adetin 11.gunu 28 günde adet oluyorum ben 14.gün sanıyordum yumurtlamayı eee şimdi benn napim bugün ilişki olması mı gerek anlamadım
Valla canm koyuluğu gördüysen bu günüde ertesi iki günüde degerlendir ama kendini şartlandırma hayırlısıyla olur koyu gördüğün günün ertesi yumurta çatlar cunki
Tamam cnm ilgine teşekkür ederim .ne zormuş şu yumurta beklemek12. Günde yap cnm testi siliklesecek mi emin olmak icin