- 30 Ocak 2019
- 304
- 76
-
- Konu Sahibi GozusHikoHelvaci
Ben de artımed kullandım bu ay tam koyu görmedim son testiniz gibiydi hep sonra ınnovıtaya geçtim sipariş gelince onda piki yakaladım artımed de pik mi sayılırdı onu bilmiyorum ama yumurtlamaydıysanız bile yakınsınız yine de boş geçmeyin günleri ve testlere devam edin. Eğer gebelik oluşmazsa ovulasyonla takip edecekseniz ınnovitayı öneririm.Merhabalar anlayan kizcelerimden yardım istiyorum lütfen Ovülasyon testime bakar mısınız 21i pik gibi ama değil gibi pik olmuş mu olmamış mı devam mı etmeliyim? Bizim burada bütün eczanelerde artimed var onu kullanıyorum. Sürekli pik gibi herhangi bir hormonal bozukluğum yok.
Daha reglme 17 gün var tahminen 5 testim kaldi son 12. Günüm 25 28 arası oluyorum bilemedim bir türlü sürekli koyu çıkıyor sanırım İnterneten sipariş vereceğim. Silikte değil tam koyuda değil. T Cden koyu olmalı deniyor hic olmadıBen de artımed kullandım bu ay tam koyu görmedim son testiniz gibiydi hep sonra ınnovıtaya geçtim sipariş gelince onda piki yakaladım artımed de pik mi sayılırdı onu bilmiyorum ama yumurtlamaydıysanız bile yakınsınız yine de boş geçmeyin günleri ve testlere devam edin. Eğer gebelik oluşmazsa ovulasyonla takip edecekseniz ınnovitayı öneririm.
Dediğim gibi şu an yumurtlama görünmüyor evet t c den daha koyu olmalı yahut eşit olmalı. Erken daha zaten devam edin. 28 gün ise 14. Gün de yumurtlama olabilirDaha reglme 17 gün var tahminen 5 testim kaldi son 12. Günüm 25 28 arası oluyorum bilemedim bir türlü sürekli koyu çıkıyor sanırım İnterneten sipariş vereceğim. Silikte değil tam koyuda değil. T Cden koyu olmalı deniyor hic olmadı
Teşekkür ederim yardiminiz icin ben 21 kasimi pik gibi düşünmüştüm. Devam edeyim bakalmmDediğim gibi şu an yumurtlama görünmüyor evet t c den daha koyu olmalı yahut eşit olmalı. Erken daha zaten devam edin. 28 gün ise 14. Gün de yumurtlama olabilir
canımHic ovul testinden anlayann kizcem yok mu yaaa
21 kasım pık olmus dıger gunlerı degerlendırmen lazımdıHic ovul testinden anlayann kizcem yok mu yaaa
21i pik değil mi yanılmadım sanırım. Ama durdukcada koyulaştı ilk 10 dk o kadar koyu değildicanım
21 kasım pık olmus dıger gunlerı degerlendırmen lazımdı
20 ve 21 kasım değerlendirdiysen güzel ondan sonrası bir gün aşırı yapsanda olma ihtimali varMerhabalar anlayan kizcelerimden yardım istiyorum lütfen Ovülasyon testime bakar mısınız 21i pik gibi ama değil gibi pik olmuş mu olmamış mı devam mı etmeliyim? Bizim burada bütün eczanelerde artimed var onu kullanıyorum. Sürekli pik gibi herhangi bir hormonal bozukluğum yok.
1 gün de bir değerlendir bence adete 9 10 gün kalana kadarKizlar 3 gündür boyle yaaaa 21ine pik dedim ama değil galiba bunu hemen 10 dk icinde çektim 23.11i
Bana 10 dk sonrasini baz alma dediler durdukca koyulaşır dediler benim daha catlamadi sanırım 21inde test yaptığım ile bugün akşam yaptığım aynı çünkü kafam allak bulak oldu c tden daha koyu olmaliymis, bende hic olmadı 25 28 adet düzenim son 4 testim kaldi deneyip bırakacağım. Ekte olduğu gibi bende hic oyle olmadı hep aynı çıkıyor koyuluk ne siliniyor ne koyulaşıyor.1 gün de bir değerlendir bence adete 9 10 gün kalana kadar
Bu testi trendyoldan mi aldınız benim test de aynı böyle acaba testlerde sorun mu varBenm testlerimede bakın nolur ya anlayamıyorum geçmiş mi daha olmamiş mi
Benm testlerimede bakın nolur ya anlayamıyorum geçmiş mi daha olmamiş mi
Kizlar bende hicbisey anlayamadm 20sinden beri benim testlerdde hep bi siliklesir gibi oluyor bi koyulaşıyor artimed eczaneden aldim ama ovulasyonla iyice beyin devrelerim yandı ne tam pik ne silik cildirdim artıkBu testi trendyoldan mi aldınız benim test de aynı böyle acaba testlerde sorun mu var
Artımed markasını beğenmiyorum ben gebelik testlerinde hep yalancı pozitif çıkartıyordu bende sıvı alımına dikkat ediyor musunKizlar bende hicbisey anlayamadm 20sinden beri benim testlerdde hep bi siliklesir gibi oluyor bi koyulaşıyor artimed eczaneden aldim ama ovulasyonla iyice beyin devrelerim yandı ne tam pik ne silik cildirdim artık
Ediyorum aynı saatlerde yaomaya çalışıyorum hep ama göründüğü gibi sonuçlar ne tam pik ne siliklesme 21i pik deniyor ama durdukca koyulaştı ilk 10 dk o kadar koyu değildi 23u gözüktüğü gibiydi bilemedim yada gerçekten dhaa catlamadi yada çatladı sonuçlardan anlayamıyorumArtımed markasını beğenmiyorum ben gebelik testlerinde hep yalancı pozitif çıkartıyordu bende sıvı alımına dikkat ediyor musun
Diğerlerine göre 21. Gün daha köyü duruyor o zaman pik yapmişsa 22. Gün çatlama olmuşEdiyorum aynı saatlerde yaomaya çalışıyorum hep ama göründüğü gibi sonuçlar ne tam pik ne siliklesme 21i pik deniyor ama durdukca koyulaştı ilk 10 dk o kadar koyu değildi 23u gözüktüğü gibiydi bilemedim yada gerçekten dhaa catlamadi yada çatladı sonuçlardan anlayamıyorum
23 aksamida bende koyu bilemedim artık olursa olur olmazsa olmaz napim stres sardı kasik ağrım hic geçmiyor 5 gündür. Dollenme oldu desem bu kadar erken belirti vermez. PsikolojikDiğerlerine göre 21. Gün daha köyü duruyor o zaman pik yapmişsa 22. Gün çatlama olmuş