Ovülasyon testi anlayanlar

Sizce 2.3. Gün pik 4.gün çatlama olmuş mudur ben artımedden daha memnun kaldım

Eklentiler

• IMG_3275.jpeg
    IMG_3275.jpeg
    137,6 KB · Görüntüleme: 100
Merhabalar anlayan kizcelerimden yardım istiyorum lütfen Ovülasyon testime bakar mısınız 21i pik gibi ama değil gibi pik olmuş mu olmamış mı devam mı etmeliyim? Bizim burada bütün eczanelerde artimed var onu kullanıyorum. Sürekli pik gibi herhangi bir hormonal bozukluğum yok.
Merhaba pik olmaya yakınsın canım ya 13-14 pik göreceksin çok az kalmış ama bugünü de değerlendir yumurtlamadan bir gün önce de çok önemli büyük ihtimal yarın yumurtlama görürsün bugünü değerlendir

Merhaba pik olmaya yakınsın canım ya 13-14 pik göreceksin çok az kalmış ama bugünü de değerlendir yumurtlamadan bir gün önce de çok önemli büyük ihtimal yarın yumurtlama görürsün bugünü değerlendir
Bi silik bi belirgin anlamıyorum karnım çok ağrıyor batma var sol yumurtamda midem bulanıyor stresten mi bilmiyorum 🤷‍♂️

Eklentiler

• IMG_20231124_131029.jpg
    IMG_20231124_131029.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 75

Eklentiler

• IMG_20231121_132117.jpg
    IMG_20231121_132117.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20231123_203258.jpg
    IMG_20231123_203258.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 54
21le 23 ilk 10 dk yaptığımda aynı koyuluktaydi sonuclar ilk 10 dk ekte bakip yorum yaparsan sevinirim canımmmm 🙏
Aslına bakarsan ikisinde de aynı sonuç daha yumurtlama olmamış. Tam netleşmemiş aşko dediğim gibi 21 Kasım yumurtlama gibi duruyor. Ondan sonra da çatlamış bence Peki sen o günü değerlendirdin mi?

21le 23 ilk 10 dk yaptığımda aynı koyuluktaydi sonuclar ilk 10 dk ekte bakip yorum yaparsan sevinirim canımmmm 🙏
Bak ben kendi testlerini yukarıya eklemiştim oraya bak ne demek istediğimi anlayacaksın net bir t çizgisi olması gerekiyor yumurtlama için Sen ya 13.gun ya da 14.gün yumurtlayacaksin eminim.

Kızlar benimde ovülasyon testlerime bakabilir misiniz 22 Kasım 11. Gün pik mi olmuş ? Ben emin olamadığım için o geceyi değerlendirmedik ertesi gün çizgi silik çıkıca 23 kasım gecesini değerlendirdik yorumlayabilir misiniz o geceyide illa değerlendirmemiz mi gerekiyordu pikse eğer ?
IMG20231124143604.jpg

Kızlar benimde ovülasyon testlerime bakabilir misiniz 22 Kasım 11. Gün pik mi olmuş ? Ben emin olamadığım için o geceyi değerlendirmedik ertesi gün çizgi silik çıkıca 23 kasım gecesini değerlendirdik yorumlayabilir misiniz o geceyide illa değerlendirmemiz mi gerekiyordu pikse eğer ?
Eki Görüntüle 3340932
11.gun pik 12. Gün catlama 3 gun öncesi 3 gün sonrası değerlendirdiysen gün aşırı güzel

Maalesef sadece dün akşam 23 kasım değerlendirebildik çatlama öncesi değerlendiremedik dün ve bugünü değerlendirmiş olucaz bu ay sizce döllenme olur mu?
Bu konuda bisey diyemem. Her günü değerlendirip gebelik olmayan fakat sadece catlama günü değerlendirip gebelik yasayanlar var. Umut guzeldir ama hayal kırıklığı daha kötü. Beklemekte fayda var. Yine adete 7 gün kalaya kadar gün aşırı değerlendirme yapabilirsiniz.

Bu konuda bisey diyemem. Her günü değerlendirip gebelik olmayan fakat sadece catlama günü değerlendirip gebelik yasayanlar var. Umut guzeldir ama hayal kırıklığı daha kötü. Beklemekte fayda var. Yine adete 7 gün kalaya kadar gün aşırı değerlendirme yapabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim canım ♥️

X