Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o yüzden tereddüt ettimAdetten hemen sonra yumurtlayanlar da var, garanti olsun derseniz hemen başlamanız daha iyi olur ama yetmeyebilir de bi yandan :)
Kaç gün döngünüz, düzenli miEvet o yüzden tereddüt ettim
Evet düzenli 29. Gün bazen 30. Gün oluyorumKaç gün döngünüz, düzenli mi
Evet düzenli 29. Gün bazen 30. Gün oluyorum
Anladım teşekkür ederim bu arada adetim 3-4 gün sürüyo yine 1 hafta mı bekliyimO zaman bence en azından bi 1 hafta bekleyebilirsiniz, adet başlangıcından muhtemelen 15-16.günde pozitifi göreceksiniz çünkü
Ay kaçırmayın şimdi panik yaptım 4-5 gün bekleyin mademAnladım teşekkür ederim bu arada adetim 3-4 gün sürüyo yine 1 hafta mı bekliyim
Tamam çok teşekkür ederimAy kaçırmayın şimdi panik yaptım 4-5 gün bekleyin madem
Merhaba kızlar
Bugün ovulaston testi aldım ne zaman kullanmaya başlamalıyım. İçinde 20 tane var
Adetim dün bitti . Yardımcı olursanız sevinirim ilk defa deniyorum bilgim yok:)
Yok normal çıktı herşeyimBenim doktorum bu testler para tuzağı. Adetten 5 gün sonra gün aşırı ilişkiye girmek yeterli demişti. (Tabi sağlık sorunu yoksa yumurtlamayla alakalı)
Sıvı alımına dikkat ediyorsunuz dimi? Kaçıncı gündesinizEki Görüntüle 3429096
Böyle olması normal mi ?
Çatlama olunca daha koyu olması lazım heralde bunlar değişik geldi anlamıyorum pek yardımcı olurmusumuz
Evet 2 -3 saat önceden kesiyorumSıvı alımına dikkat ediyorsunuz dimi? Kaçıncı gündesiniz
9.gündesiniz o zaman size tahminim 15-16.günlerde piki göreceksiniz demiştim bence devam edin, dalgalanmalar olabiliyor lh hormonunda belki o dalgalanmaya denk gelmişsinizdirEvet 2 -3 saat önceden kesiyorum
10 mayıs adet tarihimdi 3-4 gün sürüyo 5.gün nokta leke yani
Anladım teşekkür ederim9.gündesiniz o zaman size tahminim 15-16.günlerde piki göreceksiniz demiştim bence devam edin, dalgalanmalar olabiliyor lh hormonunda belki o dalgalanmaya denk gelmişsinizdir
Yaani spermin 5 güne kadar yaşayabildiğini düşünürsek ilişki olması daha garanti olur ama siz bilirsiniz tabiiAnladım teşekkür ederim
Bu arada çatlamaya kadar ilişki olmasa sorun olmaz dimi
Çünkü önceki aylarda 1-2 gün arayla denedim olmadı çatlama görünce denemek belki daha etkili olur
Bugün 13. Koyulaşmaya başladımı biraz bana mı öyle geliyoYaani spermin 5 güne kadar yaşayabildiğini düşünürsek ilişki olması daha garanti olur ama siz bilirsiniz tabii