• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi adete 1 hafta kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2PrensesAnnesi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.420
499
123
Kızlar merhaba adetime 1 hafta var ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ağrım var adet olacakmış gibi pik mi sizce ?

Eklentiler

• 58AF6389-31FF-4619-8DE8-C0055165F7F1.webp
    58AF6389-31FF-4619-8DE8-C0055165F7F1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 612
Bence degil t cizgisi c kadar koyu degil cunku t cizgisi daha koyu yada esit olursa diye biliyorum

Pko mu var lh yüksekliği olabilir çatlama sonrası böyle yükselmeler yaşanıyormuş pkoda. Gebelik için daha çok erken bir hafta kana bile onuncu günden sonra geçiyor. Lh testine güvenme gebelik var diye üzücü oluyor sonu:(

Yarinda böyle koyu çıkarsa hamilesin demektir🤲😇 ovulasyonla hamilelik öğrenen çok kişi var.
Bu şekilde ümit vermeyin gün olarak erken bu bir lh dalgalanması sadece insanlar umut bağlayıp üzülüyor. Adet günü pik görüp yine de adetini gören var. Lh testi asla net sonuç vermez

Bu şekilde ümit vermeyin gün olarak erken bu bir lh dalgalanması sadece insanlar umut bağlayıp üzülüyor. Adet günü pik görüp yine de adetini gören var. Lh testi asla net sonuç vermez
Pik görmüşse ve adete yakın lh koyuluğu devam ediyorsa hamile olabilir. Sonuçta 3 4 kere yumurtlamıyoruz

Pik görmüşse ve adete yakın lh koyuluğu devam ediyorsa hamile olabilir. Sonuçta 3 4 kere yumurtlamıyoruz
Pikten henüz bir hafta geçmiş pik değil testi. Tabiki okadar fazla yumurtlama olmaz ama lh dalgalanması her zaman olur. Kesin hamilesin demek yerine hamilelik ihtimali var denebilir.

Pko mu var lh yüksekliği olabilir çatlama sonrası böyle yükselmeler yaşanıyormuş pkoda. Gebelik için daha çok erken bir hafta kana bile onuncu günden sonra geçiyor. Lh testine güvenme gebelik var diye üzücü oluyor sonu:KK43:
Katılıyorum sonucta farklı hormonlar

Back
X