- 20 Ağustos 2021
- 1.902
- 737
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Doktorum klinikte değildi daha önce görmediğim bir doktor bakıp buna karar verdi. Ben doktoruma güveniyorum zaten. Bugun her yer resmî tatil olduğu içinde soramıyorumDoktorunuza güvenmelisiniz. Böyle bir şeye neden gerek duydunuz?
Resmî tatile denk geldiği için soramıyorum. Daha önce böyle başından geçen varsa bilgi almak istedim sadece. Bu süreç tekin psikoloji normal değil. Sürekli panik ve heyecan içindeyimBu testler o kadar guvenilir degil diye biliyorum. Benim doktorum hiç gerek yok kullanmana demişti. İçinize sinmediyse merkezi arayip sorun.
Hiç bilmediğim için sürekli soru sorma eğilimine giriyorum panik yapıp. İlk defa tüp bebek sürecindeyim. Korkuyorum ve aşırı heyecanlıyım. Evet iğnenin etkisi de olabilir. Çünkü iki tane iğne birden vurdum peşe peşe. Göbeğimin içine sanki kaynar su döküldü fena yandı. Acıdı. Güçlü bir ilaç sanırımDoktorunuz sizi başka bir doktora bırakıyorsa ona da güvenmelisiniz. Zaten çatlatma iğnesi yapılmadı mı? İğnenin etkisiyle de koyu çıkabilir çizgiler. İçinize kuşku düşürmeyin
O zaman merkez hata yapmis diyemeyecegim. 19 mayis sebebiyle size 20 mayista gelin demiş olabilirler. Umarim magdur olmazsiniz.Resmî tatile denk geldiği için soramıyorum. Daha önce böyle başından geçen varsa bilgi almak istedim sadece. Bu süreç tekin psikoloji normal değil. Sürekli panik ve heyecan içindeyim
Yaaa ne güzel. Hayırlı olsunBen de tüp bebek ile gebe kaldım. Sakinleşin. Stresiniz azaldıkça şansınız artar. Doktorunuza gözünüz kapalı güvenin. Kendinizi şüpheye düşürürseniz stresiniz artar ve bu da olumsuzluğa neden olur. Bu doktorla bu yola girdiniz, yolun sonuna kadar sabırla bekleyin
Bebekli günler dilerim
Genel anestezi ile yapıldı. Uyudum, uyandımYaaa ne güzel. Hayırlı olsunDarısı başıma inşallah. Sakinleşmeye ve heyecanı kafamdan atmaya çalışıyorum. Yumurta toplama işleminiz rahat geçti mi. Benimde genel antezi altında toplanacak kolay geçeceğini umuyorum
Çok içimi rahatlattınız, Allah razı olsunGenel anestezi ile yapıldı. Uyudum, uyandım
Hiç kafanızda büyütmeyin. İster istemez insan stres ve heyecan yapıyor ama elinizden geldiğince rahat olun. Siz stres yapınca hiç bir şey olumlu yönde değişmez unutmayın
Bu arada benim de toplama işlemi yapılacağı zaman Cuma doktor kontrolüme gitmiştim, cmrts iğnemi yapmıştım pzrts toplama işlemi yapılmıştı. Doktor o aradaki zamanı ayarlıyor merak etmeyin. 19 Mayıs’la alakası yok bir gün beklemenizin
Pik gibi canım. Değerlendir bugünü ve yarınıSizce pik olmuş mu?
Evet canım yumurtalama döneminde olduğunu gösteriyor hatta bugun pik te. Yani bence bugun ve yarın özellikle değerlendirArkadaşlar merhaba yardım rica ediyorum hepinizden görseli koyuyorum adetimin birinci gününden itibaren saydığımda bugün 12.gun ovulasyon testlerime göre yumurtlamam başlamış mi degerlendirme zamanı mı lütfen cevap verin testi günde bir kez aynı saatte yapıyorum doğru muEki Görüntüle 3075375
Değerlendireceğim canım inşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun bugün folik asit başladım ama faydası olur mu bilmiyorum
Amin, inşallahDeğerlendireceğim canım inşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun bugün folik asit başladım ama faydası olur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?