• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi acil

Kızlar Merhaba,
geçen ay 14.15 te yumurtalamam olmuştu. dün 11.günüm ve ovuslasyon testim aşağıdaki gibi çıktı. bugün de koyu ama muallakta kaldım. dünü değerlendirdik ama testin t çizgisinin bir tarafı pembemsi bir tarafı koyu testi böyle olan var mı? geçen ay da aynı şekilde çıkmıştı. Yardımcı olur musunuz?
WhatsApp Image 2020-09-30 at 09.58.02.webp
WhatsApp Image 2020-09-30 at 10.36.35.webp

Edicem edicem bak bi arkadas banada öyle oldu yasmıs
Belki bikaç güne benimde pik olur
İlk defa yapınca bilemedim telas yaptım hiç bişey göremeyince
Filmimde iyi çıktı kuzu hafif sola dönüklük varmıs ama o çok önemsiz dedi
Tüpler falan gayet açık çok iyi dedi doktor
Biz dün eşimin sperm değerleri iyi olmasına rağmen bi tarafın dördüncü bi tarafın ikinci derecede varikosel oduğunu öğrendik😔 bakma moralim bozukta aslında
Ama yinede suan bu değerlerle normal kişilere göre yüzde 50 de olsa sansınız var dedi doktor gebelik olur dedi
O yüzden tam denk getirebilirizde insallah olur bu ay 🤲
Cok iyi canimmm devam et sen insallah olur kismet

Onlardan aldım bende
Yoksa çok pahalı oluyodu
Bende ordan toplu aldım ama bakalım bi devam edicem
Bakarsın görürüz kırmızıyı ilerleyen günlerde =)
gorursun tabiki boyle hatali cikinca baska.bi testle dvm et bence. 2. kullandigimda cok geldi basima. hadi guzel haberlerle ins 🤗

Merhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem bu arada bende bu ay rahim filmi cekildim yapısıkmıs ama acıldı şükür ve bugun 17 günde cizgi koyulaştı yunurtlama 18 19 u bulcak 14 güne takılmayın bende düzenli 30 günde bir regli olan biriyim

Eklentiler

• IMG_20201010_014538.webp
    IMG_20201010_014538.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar Merhaba,
geçen ay 14.15 te yumurtalamam olmuştu. dün 11.günüm ve ovuslasyon testim aşağıdaki gibi çıktı. bugün de koyu ama muallakta kaldım. dünü değerlendirdik ama testin t çizgisinin bir tarafı pembemsi bir tarafı koyu testi böyle olan var mı? geçen ay da aynı şekilde çıkmıştı. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2698366 Eki Görüntüle 2698367
canim testinin markasi nedir benimde bu sekilde cikiyorda ama net belli oluyor bende t bordomsu oluyor kipkirmizi

Merhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem bu arada bende bu ay rahim filmi cekildim yapısıkmıs ama acıldı şükür ve bugun 17 günde cizgi koyulaştı yunurtlama 18 19 u bulcak 14 güne takılmayın bende düzenli 30 günde bir regli olan biriyim
canim 2 gunmu yumurtlaman oldu yoksa ben mi yanlis goruyorum pco hastasimisin birde

İkizlerim tek yumurta tek korunmasız ilişkide oldu ama şimdi iki aydır denedim olmadı bu ay rahim filmi cekildim yapışlık varmış acıldı ilk deneme oldu bakalım inşallah tutar. 15 gün sonra belli olur

İkizlerim tek yumurta tek korunmasız ilişkide oldu ama şimdi iki aydır denedim olmadı bu ay rahim filmi cekildim yapışlık varmış acıldı ilk deneme oldu bakalım inşallah tutar. 15 gün sonra belli olur
yapisiklik neden kaynakli canim bir kez tutmus hamilelik dogum sonrasi olusan bi yapisiklikmi vardi yada dusukden dolayimi olustu yapisiklik

yasiniz daha cok genc olur insallah allah gonlunuze gore versin 😊 ikizlerden sonrada buyuk cesaret bu arada sanirim onlar baya buyuduler artik☺
İkizlerim henüz 3.5 yaşında ama eşim benim yılda 6 ay yurtdısında yabancı işler vs ben burda cocuklarla, cocukları cok seviyorum yardımcımda var saolsun yani Allahın nasip ettiği kadar istiyorum inşallah herkez deli diyor onlara bakmak dünyanın en güzel şeyi kardeşler olsunlar

Back
X