Ovulasyon testi acil yardimm

milena23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
179
24
Kizlar selam bende regl düzensizliği var sat 10 Kasım ovu testi yapıyorum dün akşam yani ayın 13 baya koyu çıktı ama fotoda belli olmuyor bakar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20241214_010553_Gallery.jpg
    Screenshot_20241214_010553_Gallery.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 16
Baya koyuda burda çıkmıyor ışıktan galiba 12 ve 13 ilişki oldu bugün de degerlendireyim
Evet değerlendirin fırsat var ise çünkü çift çizgi silik de olsa zarar gelmez belli olmaz inşallah iyi sonuçlar alırız bakalım bende bekliyorum regl olmaz isen test yapacam bende bu ay ovulasyon kullanarak yol.aldim

Evet değerlendirin fırsat var ise çünkü çift çizgi silik de olsa zarar gelmez belli olmaz inşallah iyi sonuçlar alırız bakalım bende bekliyorum regl olmaz isen test yapacam bende bu ay ovulasyon kullanarak yol.aldim
Markası neydi

Kizlar selam bende regl düzensizliği var sat 10 Kasım ovu testi yapıyorum dün akşam yani ayın 13 baya koyu çıktı ama fotoda belli olmuyor bakar misiniz
Koyu çıktığı günü ve ardından 2 günü de değerlendirin .Ovulasyon testine devam edin eğer koyulaşmadan sonra tekrar silik olmuşssa o gün çatlamanız olmuştur .Genelde 2 gün koyu çıkar 3.gün çatlar .Tabi kişiden kişiye değişebilir

Kızlar hangi markaları aldınız memnun musunuz
Ben miratech ve bir gebenin günlüğünü kullandim miratecten çok memnunum bir gebenin günlüğü biraz zor biz acemiler için ama güzel galiba innovita strips test alabilirsin ben onu denicwm inşallah tutarda gerek kalmaz 🥰

Koyu çıktığı günü ve ardından 2 günü de değerlendirin .Ovulasyon testine devam edin eğer koyulaşmadan sonra tekrar silik olmuşssa o gün çatlamanız olmuştur .Genelde 2 gün koyu çıkar 3.gün çatlar .Tabi kişiden kişiye değişebilir
Değerlendiriyorum bu koyu ama demi yani aslında çıplak gözle baya koyu ama burda sizle konuşmak içimi rahatlatiyor

X