Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar ben az önce akintimla sanirim yumurtluyorum dedim bi test yaptim böyle cikti uzayan seffaf akinti var simdi benim yumurtam catlamismi ? Esimde sayi sorunu var o yüzden gün asiri yapmayi düsünüyordum bu ay bu geceyi degerlendirdik , bu piki gördükten sonra yani yarin geceyi mi degerlendirmeliyim? Yoksa bu aksami degerlendirimmi ? Kalite sorunu var o yüzden gün asiri bu ay dnemek istedim ama bilemedim suan piki az önce gördüm sizce bu anlattiklarima göre iliski nezaman olmali ?

Arkadaşlar ilk ovulasyon denemem. 5 temmuz adetten sonraki 12. Günüm yumurtlama olması için çizgiler en az aynı renkte ya da t daha koyu olması lazım yazıyordu. Öyle olmayınca bugünde denedim bugünse çok daha silik çizgi çıktı neden acaba? Dün muydu ovulasyon günüm? @Mihribaalin

Eklentiler

• IMG_20200706_110903.jpg
    IMG_20200706_110903.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 380
Merabalar benim adetim biteli 5 gün oldu evde ovulasyon testi vardı bi denim die yaptim böle cıktı pik olmuşmu acaba
4D3EADEC-7BE1-4870-8F0A-1AE2D9786B93.jpeg

Arkadaşlar ilk ovulasyon denemem. 5 temmuz adetten sonraki 12. Günüm yumurtlama olması için çizgiler en az aynı renkte ya da t daha koyu olması lazım yazıyordu. Öyle olmayınca bugünde denedim bugünse çok daha silik çizgi çıktı neden acaba? Dün muydu ovulasyon günüm? @Mihribaalin
Canim merhaba biraz gec gordum mesajini, ancak pik olmamis iki testte de iki cizgide ayni koyulukta esit olmalinyada T cizgisi C cizgisinden daha koyu olmalo test yapmaya devam et birde tet yapmadan 2 saat onceden sivi alimininkesmeyi unutma canim. Test yaptikca atarsin bana bakariz birliktr

Merabalar benim adetim biteli 5 gün oldu evde ovulasyon testi vardı bi denim die yaptim böle cıktı pik olmuşmu acabaEki Görüntüle 2659655
Canimmm merhaba🙂 testin pik olmus evet tabi ben bu mesaji pik olmasindan 3 gun sonra gordum 🤦🏻‍♀️ carsamba gunu degerlendirmissinizdir umarim oersembeyi degerlendirmissinizdir diyebumuyorum bugunude degerlrndirin ne olur ne olmaz. Birde testin pik olduktan sonrada test yapmaya devam et t cizgisi siliklesince yumurta catlamis oluyorno gunleride degerlendirmeyi unutmayin

Saol canım bilgi icin carsamba persembeyı degerlendırdım ama persembe aksamı memlekete gitmek zorumda kaldım oyuzden bu ay oek umudum yok ama Allah büyük genede

Saol canım bilgi icin carsamba persembeyı degerlendırdım ama persembe aksamı memlekete gitmek zorumda kaldım oyuzden bu ay oek umudum yok ama Allah büyük genede
Bir umut genede insallah hayirli haberler alirsin canim olmazsa eger bir sonraki aya kismet testlerine atarsin gunluk yaptikca degerlendiririz burdan 🤗

Ovulasyon testi yapıyorum düzensiz olduğum için.en sonuncusu bugün 13:30 da yaptım.2si düne ait.bu koyuluktan daha mı koyulaşacak acaba? İlk kez kullanıyorum.Yardımmm

Eklentiler

• 52166008-0101-47EB-98C6-A8A668DDF3C0.jpeg
    52166008-0101-47EB-98C6-A8A668DDF3C0.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 371
Ovulasyon testi yapıyorum düzensiz olduğum için.en sonuncusu bugün 13:30 da yaptım.2si düne ait.bu koyuluktan daha mı koyulaşacak acaba? İlk kez kullanıyorum.Yardımmm
Yaa cok gec gordum mesajini 😓 son testin pik canim. Son teatini yaptigin gun ve sonraki 3 gunu degerlendirmen gerekiyordu. Eger degerlendirdoysen insallah tutmustur 🙏🏽

Merabalar benim adetim biteli 5 gün oldu evde ovulasyon testi vardı bi denim die yaptim böle cıktı pik olmuşmu acabaEki Görüntüle 2659655
Merhabalar. Bence pik olmuş değerlendir. Ben de ovulasyon takibi yaptım. İlk ayda çok şükür hamile kaldım. T çizgisi referans çizgiden daha koyu olmadı hiç. Pik zamanları Hep aynı koyulukta oldu bu şekilde. Herkesinki aynı oalcak diye birşey yok. Testi yapmaya devam et. Silikleşmeye başlayınca da yine değerlendirmeye devam et. Hayırlısıyl tutunur inşallah miniğin

İnş canım bu ay ölesine yapmıstım ovulasyon testini dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım acaba tutmusmudur pek bi belirtimde yok ama umutlanıyor insan işte

İnş canım bu ay ölesine yapmıstım ovulasyon testini dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım acaba tutmusmudur pek bi belirtimde yok ama umutlanıyor insan işte
Bir kac gun daha gecsin adetinden gebelik testi yaparsin kuzum suan yapma ama bence erken olabilir

Bi hafta önce adet sancısı cektim ve sol kasıgımda batma olmustu 5saniye fln sürüyodu sancim gelince bir gün sürdü simdi ara ara oluyor köye geldigim icin test flnda yapamıyorum simdilik sadece ara ara sancı güguslerde şişlik halsızlık hafifde ben agrısı var testi nezaman yapsam kesin sonuc alırım acaba

Bi hafta önce adet sancısı cektim ve sol kasıgımda batma olmustu 5saniye fln sürüyodu sancim gelince bir gün sürdü simdi ara ara oluyor köye geldigim icin test flnda yapamıyorum simdilik sadece ara ara sancı güguslerde şişlik halsızlık hafifde ben agrısı var testi nezaman yapsam kesin sonuc alırım acaba
Bugun adet gununmu canim ? Ve belirtilerin hamielliktede gorunuyor adet belirtileride olabilirnikiside birbirine benziyor zaten 🙃 adetinin ustunden 3 4 gun gecsin bemce test temin edebiliyorsan oyle yap erken yapipda yanilma bence

28 temmuz adet günümdu canım normalde hep bi iki gün erken olurdum ama olmadım bayramdan sonraya kaldı heralde benım test işi ama inş adet olmam

X