Aynen canım ama 7 gün oldu bır sorayım belkı yasayan vardır dedim hergun koyu cıkması normal degıl cubkuYani gebelik oluşmuşsa koyu devam ediyor diyorlar canım ama ben yine de gebelik konusunda ovülasyon sonuçlarına güveniyorum. Az önce başka bir topikte konunu okudum ama 2 kez pik görmüşsü sanırım. Belki ilkinde hamile kalmışsındır inşallah...
Evet dogru aynnen canım ama 7 gün oldu bır sorayım belkı yasayan vardır dedim hergun Cıkması normal degıl cubku ya bugun de koyuydu 7 oldu bıdaha da test yapmam hepsını sınılrenıp attım. Acaba gebelık mı var dıyorum ama belırtım de yok kiCanım bu testlerin hassasiyet oranları var, 5-10-15-25 vs.
vücutta zaten LH hormonu halihazırda bulunuyor yumurtlama döneminde artış gösteriyor, eğer seninkiler 5 lik falansa azıcık LH ı bile pik gibi gösteriyor, 15 lik testler genelde öneriliyor canım..
Evet dogru aynnen canım ama 7 gün oldu bır sorayım belkı yasayan vardır dedim hergun Cıkması normal degıl cubku ya bugun de koyuydu 7 oldu bıdaha da test yapmam hepsını sınılrenıp attım. Acaba gebelık mı var dıyorum ama belırtım de yok ki
10 Kasım canım bat tarihimkuzum Dideminde böyle her gün pozitif çıkıyordu sonra regl olduD1DEM
regl a ne kadar kaldı ? gebelik yap istiyosan bi bunda çıkan onda da çıkar çünkü varsa
Hepsını attım çöpe 5 tane kalmıştı. Bıdaha da asla almamBu testlerin hasasligi kesin 10miu dur ve ondan dolayi sürekli cift cizgi goruyosun dur canim bunlari bidaha kullanma adama kafayi yedirtiyo benimde hep boyke cikiyodu hamileyim sandım hatta ama malesef hayal kirikligi
Alma canim mutlaka hasasligi sor ve 20miu olandan alHepsını attım çöpe 5 tane kalmıştı. Bıdaha da asla almam
Yok bidaha test almayacam canımm cok stres yapıyorum cubkuAlma canim mutlaka hasasligi sor ve 20miu olandan al
Oyle valla stres oluyo da napalimYok bidaha test almayacam canımm cok stres yapıyorum cubku
Sen bi gebelik testi yap canımKızlar 7 gündür koyu cıkıyor nedeni bölen varmı yaaa ??????? Silik görmedim hiçççççç
Korkuyorum yapmam canm yemin ettim deSen bi gebelik testi yap canım
Bence hamilesin öyle hissetimKorkuyorum yapmam canm yemin ettim dehaftaya belli olur doktor kan testi yapacak haber verırım size
Ben artık hıssedemıyorum canımBence hamilesin öyle hissetim
Yemin etmseydım yapacaktım ama yemin ettim. Herseyın hayırlısı ne diyim . Sen de mı femera kullanıyorsun canım ne yumurtan gelısmıs falan demedı mııEvt ya surekli neden koyu olsunki..
Gebelik yap merak ettik..
Benm de bugun nerdeyse bi avuc seffaf akintim oldu..
Anlam veremedim.Soğan kurü yapiyorum ama z.yaģda incirle..
Doktor dün sordum yumurta var filan demedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?