• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi 7 gündür koyu?? Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemin etmseydım yapacaktım ama yemin ettim. Herseyın hayırlısı ne diyim . Sen de mı femera kullanıyorsun canım ne yumurtan gelısmıs falan demedı mıı
Yok canim femara kullanmadim.
Ben betanin sifirlanmasini bekliyordum yazmişimdir sana belki buraya.
Gittim 23 olmustu. Ama benden coktan soğan kurüyle z.yaģinda incire başladim. Gecende muayene oldum yumurta varmi dedim yok dedi akli düsük yapmamdaydi biraz doktorun dikkatlimi bakmadi acaba anlamadimki cok akintin var normal dusük yapiyorsun dedi..
Ama kokulu filan deģil.seffaf akintim var..
Anlamadm bisey.bugunde epey oyle boyle deģil yani geldi baya seffaf.. bende anlamadim.

Gittim 23 olmustu. Ama benden coktan soğan kurüyle z.yaģinda incire başladim. Gecende muayene oldum yumurta varmi dedim yok dedi akli düsük yapmamdaydi biraz doktorun dikkatlimi bakmadi acaba anlamadimki cok akintin var normal dusük yapiyorsun dedi..
Anlamadm bisey.bugunde epey oyle boyle gelmedi yani seffaf.. bende anlamadim.
Sen hamıleyın dusuk mu yaptın canım yani??

Sen hamıleyın dusuk mu yaptın canım yani??
Tüp bebekle kalmistim canim beta düsmuyordu.. dusmeye baslayinca bende basladim soğan kuruyle incire. Temizlensin filan diye. Seffaf akintim başladi yani 20 gundur kanamam olmustu gecti.. 3 gun sora basladi seffaf uzayan aknti olur ya yumurtlamada oyle
Kontrole gitmistim onuda sordum yani doktora oda düsük yapiyosun normal dedi ama ne alaka seffaf akntimi olur oyle olnca.bitti gitti o.

Tüp bebekle kalmistim canim beta düsmuyordu.. dusmeye baslayinca bende basladim soğan kuruyle incire. Temizlensin filan diye. Seffaf akintim başladi yani 20 gundur kanamam olmustu gecti.. 3 gun sora basladi seffaf uzayan aknti olur ya yumurtlamada oyle
Kontrole gitmistim onuda sordum yani doktora oda düsük yapiyosun normal dedi ama ne alaka seffaf akntimi olur oyle olnca.bitti gitti o.
Yumurtlama olabılır canım zaten kanama olmus sıfırlanmış . Ovulasyon testi yokmu onu yapsaydın keşke

Yumurtlama olabılır canım zaten kanama olmus sıfırlanmış . Ovulasyon testi yokmu onu yapsaydın keşke
Iste dün 23 tü beta. Bugun sifirlanincami geldi oyle acaba..
Bugun bayaģi cok sekilde geldi.. ama dun sordugumda ovulasyon yok filan dedi.
Yumurtlama kiti netten aliyordum ama oda cook stres yaptiriyor yav.zirt birt niye boyle niye söyle :))

Iste dün 23 tü beta. Bugun sifirlanincami geldi oyle acaba..
Bugun bayaģi cok sekilde geldi.. ama dun sordugumda ovulasyon yok filan dedi.
Yumurtlama kiti netten aliyordum ama oda cook stres yaptiriyor yav.zirt birt niye boyle niye söyle :))
Valla anlamadım pek bılmıyorum canım 🤦🏼‍♀️Bısey dıyemem

Ay yapmıcam canım haftaya kadar beklıcem 7 Kasım randevum var o zaman bellı olacak bakalım 🙏🏻 Insallh tutmustur ama belırtım de yok açıkcası
Belirtilere takilma bence.
Insallah vardir hadi hayirlisi:) nasil beklicen ben bekleyemezdim sanirim. Ilk değerim 9 ken ögrenmistim o yuzden:))

Anlamadm bisey.bugunde epey oyle boyle deģil yani geldi baya seffaf.. bende anlamadim.
Zeytin yağlı inciri nasıl yapıyorsun cnm

Saracoğlunun kaynatip yapilan deģil.prolaktinimi yukseltiyor bende bu sekilde yumurtlama için kalitesi icin yapiyorum.
Benmde yumurtlama oluyo ama kalitesiz bide böyle deneyim progestronum düşük çıkıyor hamileliklerim de bir boş bir kimyasal yaşadım

Benmde yumurtlama oluyo ama kalitesiz bide böyle deneyim progestronum düşük çıkıyor hamileliklerim de bir boş bir kimyasal yaşadım
Hayit hormonlari dengeliyor
Takviye olarak alabilirsin progestonu ama..
Ignesini vurunsan daha etkili de olabilir

Hayıt hapını. Mı ot olarak mı kullanılmalı
Ben tentürünu kullaniyorum 3 aydir.
Tup bebek tedavimde ara verdim ama oncesinde kullandim.degerlerde ufak defek şeyler bile olsa normal seviyeye getiriyor kesinlikle. Guvenilir bir yerden bulun.
Progestan la ilgili olarakts kesinlikle ilać veya igne..
Ama bebek saglksizsa vucut atiyor ne kullanirsan kulllan.tedbiri alalimda.ben bidahakine igne kullanicam.

Ben tentürünu kullaniyorum 3 aydir.
Tup bebek tedavimde ara verdim ama oncesinde kullandim.degerlerde ufak defek şeyler bile olsa normal seviyeye getiriyor kesinlikle. Guvenilir bir yerden bulun.
Progestan la ilgili olarakts kesinlikle ilać veya igne..
Ama bebek saglksizsa vucut atiyor ne kullanirsan kulllan.tedbiri alalimda.ben bidahakine igne kullanicam.
İncir ve havuç kürünü uygulamayıı düşünüyorum benim doktorum da ek ilaç vermeyi uygun görmüyo illa kaliteli yumurtaya denk gelecektir dedi

Back